4 tapoja tehdä hiukset terveen

Hiukset näyttää omaa elämäänsä. Olet kokeillut kaikkea! Vai oletko? Annamme sinulle joitakin neuvoja, miten kerta kaikkiaan tehdä hiukset näyttävät ja olla todella terveellistä.

4 tapoja tehdä hiukset terveen

Teemme parhaamme kiduttaa meidän hiukset kuolee, silitys, curling ja ties mitä muuta. Meidän täytyy antaa elämän takaisin meidän hiukset. On joitakin yleisiä virheitä naiset tekevät, kun se tulee hiustenhoitotuotteita. On olemassa lukuisia hiusten tuotteita siellä, jotka lupaavat meille terveen näköiset hiukset ja tiedän olet kokeillut useimmat. He tekevät hiukset näyttävät terve jonkin aikaa, mutta sitten hiukset kääntyy liian rasvainen tai liian kuiva. Sitten voit vaihtaa tuotetta ja toinen ja toinen ja hiukset ei ole vielä todella terveellistä, puhumattakaan rahaa olet käyttänyt. Olemme täällä kertoa miten lopulta tehdä hiukset näyttävät terve ja pysyä terveenä.

1.. Mikä on ihotyyppisi?

Olisi parasta nähdä ihotautilääkäri ja pyytää häntä määrittää ihotyyppi ja kertoa mikä shampoo käyttää. Pohjimmiltaan, vauva shampoot yleensä tepsiä, mutta ei kaikille. Kohtele päänahan huolellisesti.

2. Kun shampoo


Monet ihmiset shampoo hiukset päivittäin. Tämä ei ole hyvä päänahka ja hiukset. Shampoo voi olla tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, mutta se on silti invasiivisia. Shampoo hiukset vain kun se on rasvainen. Rasva todella auttaa hiuksiasi luomalla ohut kalvo ympärillä ja pitää kosteuden sisään

3. Joka hiusten naamio on hyvä

Tämä saattaa olla yllätys, mutta et tarvitse kaikkia näitä kalliita tuotteita. Yksinkertainen manteli-ja kookosöljy tekevät vaeltaa hiuksillesi. Ne ovat halpoja ja löytyy jokaisessa apteekki. Voit käyttää niitä erikseen tai voit sekoittaa ne yhteen. He literaly ruoki hiukset, tee se vahvempi ja jopa auttaa kasvua. Nämä öljyt eivät tee hiuksia rasvainen.

Levitä öljy hiuksiin juuresta kokonaan alas 3 kertaa viikossa. Jätä se yksi tunti ja shampoo sitä. Sano hyvästit split päättyy ja kuivat hiukset ikuisesti.

4. Miten kuivaa hiukset

Vältä hiustenkuivaaja aina kun mahdollista. Kun sinun täytyy käyttää sitä, soveltaa joitakin lämpösuojan tuote, joka pitää kosteuden hiuksiin.

Toivomme yritämme resepti terveen näköiset hiukset. Parhaat ratkaisut ovat usein yksinkertaisin niistä. Kuten näette, pitää hiukset terveen ei ole vaikeaa eikä kallista. Pysyviä ja kestäviä tuloksia tulee.

Tutustu näihin