5 nopea ja upea poninhäntä tyylejä

Se on ajaton, monipuolinen ja kattaa kaiken vaivatonta päiväsaikaan punainen matto valmiina näyttää. Seuraavassa on viisi nopea, hauska ja upea poninhäntä tyylejä sinua rakastan, ja monet julkkikset jo tekevät.

5 nopea ja upea poninhäntä tyylejä

Poninhäntä on varma-shot vaihtoehto ei stressi-sidottu-to-vaikutuksen kampauksen.
Monet julkkis hairstylists ja niiden asiakkaat ovat suuria faneja emmekä ole yllättynyt vähääkään!

On mahdollisuus voit valita melko paljon joka lähtöön, alkaen rento iltapäivällä kävelylle kaupunkiin hohdokas tapahtuma, jossa aiot kääntää katseet.

Olemme rajanneet lista viiteen täydellinen poninhäntä vaihtoehtoja vastaamaan hairstyling dilemma.

1.. Curly puoli poninhäntä

Curly Side poninhäntä (via www.hairstylestars.com)

Julkkikset, jotka rakastavat ja käyttää tätä kampauksen: Eva Longoria, Lauren Conrad, Rachel McAdams ja paljon muuta

Valitus: Sen lisäksi, että helppo luoda, tämä poninhäntä tyyli huokuu romanttista vielä hiostava fiilis. Ei ihme, miksi julkkikset eivät voi saada tarpeeksi tämän ilmeen.

Miten tehdä se: Kun rengasrikko, harjaa hiukset sivuun ja sido se pieni poninhäntä kuminauhalla. Sitten ottaa pieni lohkon hiukset, kääri sen ympärille bändi peitä se ja kiinnitä se tapilla.

Jos on otsatukka, paras vaihtoehto on harjata niitä puolelle poninhäntä.

Seuraavaksi tulipalon jopa curling rauta ja luoda löysät aaltoja, yrittää pitää niitä jopa kooltaan kuin mahdollista. Riippuen hiusten pituus, että poninhäntä lepää olalla ja asettaa ilme ohut kerros hiuslakkaa. Nyt, mene ulos ja häikäistä!

2. Matala kierre poninhäntä

Matala Twist poninhäntä (via www.chiiron4u.com)

Julkkikset, jotka rakastavat ja käyttää tätä kampauksen: Blake Lively, Giuliana Rancic, Rose Byrne ja paljon muuta

Valitus: Helppo, seksikäs mutta siellä kierre! Tämä poninhäntä vaihtoehto on super erityinen, koska voit täysin tehdä se itse. Kyse on ainutlaatuinen... yksi poninhäntä kerrallaan.

Miten tehdä se: Sido hiukset ylös pieni poninhäntä, oikealla yläpuolella niskassa niskaasi. Nyt sinulla on mahdollisuus turvata hiukset keskellä, tai jos haluat, voit valita puoli pyyhkäisi tarkastella uudelleen. Peitä kuminauha kietomalla lohkon hiukset sen ympärille.

Kiinnitä se nuppineuloilla tarvittaessa. Voit valita tyylikäs yläosa hiukset, tai hieman kiusaa alkuun, jos huomaat, että sopii kasvojen muodon tai yksinkertaisesti pidä siitä parempi niin.

Spritz spray-texturizer on poninhäntä luoda matta, sotkuinen rakenne ja täydentävät ilmeen hiuslakkaa. Tehty ja tehty!

3. Osittainen poninhäntä

Julkkikset, jotka rakastavat ja käyttää tätä kampauksen: Charlize Theron, Erika Christensen, Renee Zellweger ja paljon muuta

Valitus: Tämä ilme luo hieman illuusion, että hiukset on pidempi kuin se todellisuudessa on. Myös vaivaa taso on minimaalinen ja mukavuutta ja wow tasoja voi olla varsin vaikuttava. Et matematiikka.

Miten tehdä se: Harjaa sivuilta ja päältä hiukset taakse, jättäen taakse osa siitä irti ja putoavat. Voit halutessasi varmistaa koottu hiukset asuun, sää elastinen, bedazzled leike tai useita bobby-nastat. Täysin sinun. Jos tunnet tarvetta asettaa tyyliin ohut kerros hiuslakkaa. Finito!

4. Bändi tai huivi tuettu poninhäntä

Bändi tai huivi Tuetut poninhäntä (via hairstylelounge.sheknows.com)

Julkkikset, jotka rakastavat ja käyttää tätä kampauksen: Jennifer Lopez, Mila Kunis, January Jones ja paljon muuta

Valitus: Yksi asia olla tietoinen tästä vaihtoehto on huolellisesti sulautumaan kampauksen kanssa asu. Sen lisäksi, että voit tehdä oman ja nauttia aalto kohteliaisuuksia olet saamassa jokaisessa kulmassa.

Miten tehdä se: Pue tämä poninhäntä tyyliin leveä tai ohut panta, tai suosikki värikäs silkkihuivi. Tyyli poninhäntä itsessään on täysin sinusta, haluatko vääntää sitä, luoda jotkut löysät kiharat, pyyhkäise sen puolella tai jätä se roikkuu takana.

Kiinnitä huivi joitakin nastat jos hiukset on hieno, pitää tavarat paikoillaan.
Tämä tyyli on kulunut kiva valoisa, kohottavaa hymy!

5. Funky poninhäntä

Julkkikset, jotka rakastavat ja käyttää tätä kampauksen: Gwen Stafani, Fergie, Demi Lovato ja kyllä, paljon, paljon enemmän

Valitus: Liian monta luetella. Paras: Se on hauskaa!

Miten tehdä se: ehdottomasti paras tapa edetä luoda tämä ilme on anna mielikuvituksesi valloilleen (jopa oman mukavuuden tasolla, tietenkin) ja mennä sen kanssa. Kohta on astua ulos laatikosta ja tehdä poninhäntä, joka sanoo, "tämä on minun funky poninhäntä tyyli, kyllä, se näyttää vähän kummallinen, mutta rakastan sitä ja omistaa sen!" Leikkiä nastat, piikki sitä hieman, lisätä omia leimahtaa ja pitää se kevyt ja hauska!

Tutustu näihin