Miten: ylösalaisin Ranskan punos pulla

Tässä on yksinkertainen kampaus, joka pitää hiukset paikoillaan, ja tehdä sinusta näyttää yhtä tyylikäs ja tyylikäs, jopa kuumin kesäpäivinä (tai tyylikäs talvi puolue).

Miten: ylösalaisin Ranskan punos pulla

Oletan, että kaikki mitä voi ajatella Näiden pitkien kesäpäivinä on, miten pitää hiukset pois niska ja hartiat, mutta olet luultavasti kyllästynyt tavallista poninhäntä, ja alkuun solmu kampaus. Niin, tässä on ehdotus, kokeile tyyli joka yhdistää kaksi suosikkeja, Ranskan punos, ja ballerina pulla. Ja kyllä, nyt voit etsiä kiinnostavia ja kiillotettu jopa trooppiset lämpötilat.

Tekemiseen Upside Down Ranskan Braid Bun kannattaa värvätä apua ystävä, joka hallitsee Ranskan punokset, ja se on hauskaa. Mutta muutamia perusasioita hiustenmuotoilutuotteet työkaluja, ja vähän tietoa tieteen letitys, voit tehdä sen itse. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.

Työkalut:

  • harjalla
  • kuminauhat
  • Bobby nastat
  • pulla rulla, mousse ja hiuslakka (mahdollisesti)

Vinkki: Muista, että hiukset on helpompi työskennellä, jos se ei ole juuri pesty.

Vaihe 1

Aloita varovasti harjaamalla hiukset poistaa solmua. Kuten olet varmaan jo hyvin tuttu, mikä hiukset tarpeisiin, tämä on paras aika hakea tavallisesta hairstyling tuotteet (kuten mousse). Myös, jos haluat, voit varovasti kammata hiukset top of your head lisätä äänenvoimakkuutta.

Vaihe 2

Upside Down Ranskan Braid Bun (via blog.flauntme.com)

Tässä vaiheessa sinun tulee jakaa hiukset tekemällä osittain vasempaan korvaan kaikkialla kruunu päätäsi, oikeaan korvaan. Kiinnitä yläosa hiukset leikkeen ja tämä pitäisi tehdä letitys alaosassa helpompaa.

Vaihe 3

Vaihe 3 (via www.bforbel.com)

Flip ylösalaisin, ja sitten varovasti harjaa hiukset uudelleen. Aloita Ranskan punos niskassa niskaasi, ja punos aina kruunu päähäsi. Kiinnitä hiukset kuminauha, ja jättää poninhäntä ilmaiseksi.

Vaihe 4

Poista leikkeen yläosassa hiukset. Sido hiukset ja poninhäntä vasemmalle punos yhdessä korkea poninhäntä.

Vaihe 5

Upside Down Ranskan Braid Bun (via weddinginrhodeisland.com)

Nyt teet pulla. Tätä voit käyttää pulla rulla. Työnnä se yli poninhäntä, järjestää hiukset sen ympärille, ja sitten varovasti työntää sen rullan alta, ja kiinnitä Bobby nastat.

Tai, voit tehdä sen ilman pulla rulla. Vain kammata hiukset hieman, sitten kierrä sitä (voit myös punos, jos haluat), ja sitten kietoa kuminauha. Lopulta kiinnitä se Bobby nastat. Voit jättää muutama osa pois, jos haluat, ja Messier ilmeen.

Vaihe 6

Lopulta voit suihkuttaa joitakin hiuslakka harjan ja tasoittaa mitään karkeutta.

Kauneus Upside Down Ranskan Braid Pulla on, että se on monipuolinen ja käytännöllinen, koska se on tyylikäs. Voit käyttää sitä rannasta, puolue, mutta myös toimisto. Voit pitää sen sileä ja tyylikäs, tai jätä muutama osa ulos hauska, rento ilme. Riippumatta valinnan teet, et voi tehdä virheen, ja olet varmasti huomannut minne ikinä menetkin. Vain mennä ja kokeilla sitä!

Tutustu näihin