Söpö lyhyiksi

Ok, olemme kuulleet siitä kaiken - kaverit mieluummin pidemmät hiukset lyhyen poikamainen kampaus. Niin mitä? Sanoisin, jos tyttö haluaa lyhyen kampauksen, tyttö pitäisi saada itse yksi. On olemassa paljon lyhyen aliarvostus, joka voi näyttää söpö, tyylikäs ja jopa lumoava. Tarkistaa ne pois.

Söpö lyhyiksi

Monet julkkikset ovat vetämällä pois lyhyen kampauksen vuosia, ja ne kaikki näyttävät fantastinen. Tämä tarkoittaa, ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi yrittää lyhyen kampauksen, jos haluat sen. Niin kauan kuin haluat - voit tehdä kukaan muu kuin sen. Ennen kuin valita minkä tahansa näistä aliarvostusta, on mielessä, että lyhyet hiukset voi olla enemmän työtä kuin pitkät hiukset ja ehkä enemmän aikaa tyyliä se.

1.. Side lyhyet suorat kampauksen

Aivan kuten nimestä voi päätellä tämä on kampauksen naisille suorat lyhyet hiukset. Se on erittäin hauska, rento ja romanttinen kampauksen ja se voi olla paljon enemmän.

Yleinen tyyli on leikata hiukset poikamainen pituus. Olisi kerroksittain ja otsatukka tulisi olla pidempi (tavoittavat poskipäistä ainakin) ja sijoitettu toiselle puolelle pitkin leuan linjaa. Nyt voit tehdä periaatteessa mitä haluat tämän tyyppinen kampaus. Hanki joitakin kohokohtia rento ilme tai mennä häly Halle Berry tyyli kapinallinen sellaista näyttää.

Yleisesti ottaen tämä on helpoin lyhyen kampauksen ylläpitää. Mitä haluat tehdä, ei pitäisi kestää yli 10 minuuttia ja vähän hiuksia geeliä tai hirvi. Kuitenkin, sinun täytyy nähdä hiusmuotoilija on melko säännöllisesti - joka 4-6 viikko. Tämä kampaus on fantastinen tyttöjen pyöreät kasvot, koska se luo illuusion enää aiheudu.

2. Edessä lyhyt suora kampaus

Toinen kampauksen tarkoitettu tyttöjen kanssa suorat hiukset, mutta hieman kierre. Tällä kertaa otsatukka tulisi olla lyhyempi, vain tavoittavat kulmakarvat. Voit joko käyttää niitä yli koko otsa, tai toisella puolella.

Tämä voi olla todella viileä rock and roll kampauksen, varsinkin jos päätät väri hiukset punainen. On myös erittäin suositeltavaa naisille yli neljäkymmentä vuotta, koska se ajella parin vuoden niiden ulkoasua.

Kun se tulee tyyli, se aika paljon riippuu valintasi. Sillä rock and roll ilme, anna otsatukka pudota koko otsaasi ja antaa ylimääräistä tilavuutta hiukset top of your head. Käyttää joitakin hiukset vaha kartio puolin ja saavuttaa vielä siistimpi ilmeen. Jos pidät pehmeä ja romanttinen, valitse tyyli Jennifer Goodwin on vuonna Once Upon a Time.

3. Bob

Se piti tehdä se luettelosta. Onhan bob kampaus on ollut noin monta vuotta. Ja se läpi monia muunnelmia, ja se on edelleen yksi eniten rakasti tyylejä naisilla.

Ennen kuin aloitan, minun täytyy kertoa sinulle tämän - jos sinulla on pyöreä kasvot ja pari ylimääräistä kiloa eivät koskaan anna itsellesi bob aliarvostus. Niin söpö kuin se voi olla, se vain sinut näyttämään vieläkin kierroksella.

On todella paljon erilaisia ​​tyylejä, kun se tulee bob aliarvostus. Yksinkertaisinta on luultavasti suora, yksi hiukset päästä alle korvia ja suora otsatukka koko otsa. Lisää mielenkiintoisia päällekäin bob kampaus otsatukka kuluneet yhdellä puolella ja kapeneva päättyy. Kumpi valitset, varmista, että se ei todellakaan sovi sinulle, ja että et saa sitä vain koska se on "in" juuri nyt.

Muista, että tämä voi olla todella vaikeaa ylläpitää. Joka aamu voit herätä näkemään, että hiukset tarvitsee toisen sarjan muotoilu, koska se sai sekaisin, kun nukuit. Toisaalta - bob näyttää upealta sekä suorat ja aaltoilevat hiukset ja hieman ylimääräistä vaivaa voit olla täydellinen rento, tai täydellinen hohdokas kampaus.

Monet naiset todennäköisesti valita kampauksen he ovat nähneet joitakin julkkis. On mielessä, että vain koska se näyttää hyvältä hänen, se ei tarkoita, että se näyttää hyvältä teitä liikaa. Tutustu iVillage ja kokeilla joitakin julkkis Kampaukset ennen kuin päätät saada yksi.

Tutustu näihin