10 virheitä naiset tekevät suhteesta

Ihmissuhteet voivat olla kova, olenko oikeassa? Yrität tinkiä, mutta et halua uppoutumaan isompi kuva, niin virheitä molemmissa osissa ovat melko yleisiä. Tässä ovat top 10 virheitä naisia!

10 virheitä naiset tekevät suhteesta

1.. Huuhtoutuminen on

Clinginess, ahdinko ja huuhtoutuminen on parisi ovat viime kädessä ei-saa, joka voi repiä klo suhde josta ei ole paluuta. Kukaan ei halua henkilö, joka tarvitsee jatkuvaa vahvistusta, huomiota ja tietoa jokaisen pikku juttu meillä.

Jos olivat vastaanottavana kaikki clinginess haluat luultavasti tuntuu tukehtui liian. Mutta joskus aiheuttaa aiemmille letdowns, tai vain pelkkä määrä vetovoima kaveri saamme hieman vietiin pois haluavat olla hänelle kaikki itse.

Jos olet syyllinen tähän, paremmin napsahtaa pian takaisin, tai se on bye-bye suhde!

2. Koska yli omistushaluinen

Yli omistushaluinen kuten muuttumassa inquisitor joka kerta kun hän menee jonnekin ilman sinua, on liian kontrolloiva mustasukkainen, mahdollisesti leikittelevät pariskunta Vakoojaoperaatiot johon hänen Facebook-tilin, sähköposti ja puhelin, vaativa hän keskittyy enemmän teitä kuin hänen työpaikka / ystäviä... Jos et näe tätä ei ole terveellistä käyttäytymistä niin me taistelemme jo menettänyt taistelun täällä.

Luottamus on tärkein asia, jos ei ole mitään olemassa suuri mahdollisuus saatat eksyä kaikki edellä luetellut toimet.

3. Jatkuva pienoisen

Joo, aivan oikein, se on juuri sitä, mitä se on - pienoisen. Jatkuva nalkuttava noin joka ikinen pikku juttu tuntuu hän on tehnyt väärin voi todella laittaa kostealla on suhde, vai mitä?

Toki hän luultavasti tekee joitakin ärsyttäviä asioita, mutta tiukka hänelle. Hän on pelkkä ihminen, Jumalan tähden. Oikeastaan, leikata itse löysää - miksi sinun täytyy aina korjata väärin tekemisistä? Rentoutua hieman ennen valituksia laittaa todellinen rasitus suhdetta.

Se on okei joskus vain laittaa wc-istuimen alas itse, olen vakavasti ei edes mitä se koko kohu on kyse.

4. Passiivinen aggressio

Myönnä pois, olemme kaikki syyllisiä tähän.

- Hunaja on jotain vikaa?
- No
- Todella tunnut sellainen järkyttynyt?
- Se ei ole mitään.

Ja sitten jos hän on kuin "ok..." saat vielä enemmän järkyttynyt koska hän ei saa sitä, ja jos hän jatkaa painostaa sinua kertoa hänelle mitä kuuluu saat vieläkin järkyttynyt koska haluat olla rauhassa tai jotain. Ei vain mitenkään häntä voittaa tämän.

Joten jos et kommunikoida ongelmia ja kysymyksiä, mitä olet todella tekemässä pullottaminen vihasi ja jossain vaiheessa olet aio menettää sitä.

Ja se ei ole kaunis.

Nyt en sano, sinun pitäisi valittaa jokainen pieni asia, mutta kuten suuret asiat eivät odota häntä lukea ajatuksesi ja vain tiedä mikä on vialla - sinun täytyy kertoa hänelle.

5. Ei ojentaen miehesi

Älä pelaa päänsärky kortti. Se on vain niin huono tekosyy.

Kyllä, varmasti, kukaan tuulella koko ajan, ja suhde saa vanhempi voi joskus käydä niin, että seksiä saa osoitti lopussa oman prioriteettilistan. Kun työpaikkoja, ja muut velvoitteet ja vastuut, ehkä joskus olet väsynyt, muina aikoina vain ei ole aikaa. Mutta pitää seksielämä voimissaan on erittäin tärkeää - jos annat sen sammua se ei tule kirjoittaa hyvää suhdetta.

6. Yritetään muuttaa häntä

Olen viime aikoina kuullut jonkun sanovan jotain "nainen, joka menee naimisiin miehen toivoen muuttaa häntä, kuin 30 vuotta sitten, kun hän onnistui aikovansa hän tulee katsomaan häntä ja sanoa - et ole mies olen naimisissa".

Tarkoittaako tämä osui naulan kantaan vai mitä? Tarkoitan, jos haluat hänet muuttamaan miksi olet hänen kanssaan ensiksi?!

7. Epärealistisia odotuksia

Tiedätkö mitä? Olen itse syyttää Hollywood tämä yksi. Mitä kaikkia niitä romanttisia komedioita opetti meille on, että kun rakkaus sattuu niin sitten on tämä knock-you-of-your-jalka-mitään-muuta-asiat-you-heti-tietää-it's-for-life tunne, joka ei oikeastaan aina tapahdu.

Näissä elokuvissa kaikki esteet ratkaistaan ​​joitakin out-of-this maailmassa ele ja se toimii aina tietenkin. Mutta tosielämässä on hieman erilainen, eikö olekin? Tulee vaikeuksia, ja on aikoja, sinun tuntuu luopumassa ja siellä on asioita, sinun täytyy vain tehdä rauha, jotta kaikki toimii.

Älä odota satu, on todellinen ja on valmis työskentelemään teidän suhdetta, jotta se toimisi!

8. Skeptisenä

Olen sanonut tämän ennenkin, ja minä seison sen takana - ei luottamusta, ei ole suhdetta. Se on vain miten asiat ovat. Ja jos luottamus on ollut lohjennut se on erittäin vaikea täysin saada se takaisin. Jos miehesi pettänyt luottamuksesi aiemmin, tai olet vain ottaa kova aika on luottavainen kenenkään kanssa, olipa niiden track record, joka on jotain sinun täytyy koskea ennen voit tehdä suhteemme toimimaan.

9. Getting liian mukava

Getting liian mukava on virhe monet miehet ja naiset tekevät ihmissuhteissa, ja se on todella iso romanssi tappaja.

Tiedätkö ne parit, jotka eivät sulje kylpyhuoneen oven, kun he menevät tekemään liiketoimintaa? He saattavat ajatella, että se, että mukava on suuri ja lievittää, mutta tosiasia on se on pelkkää liikaa. Se tappaa kaikki romanssi - on olemassa vain muutamia asioita, sinun ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa.

Myös tämän huomautuksen, ei me kaikki tiedämme, ne naiset, jotka ovat pitkiä suhteita ja jotka ovat täysin pysähtynyt huolehtimaan itsestään?

Se on kuin - ne ovat niin täysin varma kumppaninsa tulee pitämään heitä ei väliä mitä niin ne menevät noin näköisenä täydellinen sekasotku. Ei tarkoita sitä, se kaikki näyttää tässä (vihje: se ei ole), mutta todella? Olitko vain pukeutumiseen ja puhdista saada kaveri, ja nyt kun olet saanut hänet tunnet työsi on tehty? Tule.

10. Hyläten kaikki muu

Jos koko elämäsi alkaa pyörivät teidän suhde - varsinkin jos tämä tapahtuu jo varhain suhde - saatat olla suuntasi ongelmia. Ihmiset, jotka saavat niin kulutetaan niiden suhteita, ja tehdä virheitä kokonaan kääntävät selkänsä ystävät, harrastukset ja jopa työpaikkansa, oppivat nopeasti varotoimenpiteet tämän laittamalla kaikki munat samaan koriin niin sanotusti.

Mikä suhde virheitä olet tehnyt aiemmin? Kerro meille.

Tutustu näihin