21 vinkkejä kuinka olla täydellinen tyttöystävä kaveri

Koska täydellinen ei ole helppoa, mutta se on täysin saavutettavissa, jos tiedät mitä kaveri oikeasti haluaa. Kaverit on eri käsitys siitä, mitä he pitävät "täydellinen tyttöystävä" olla, mutta silti siellä on tavaraa useimmat meistä hyväksyvät olevansa hyviä ominaisuuksia tyttöystävä. Naiset eivät ole vain yhden etsivät sielunkumppanin, "One" on miehen tavoite liikaa. Levitä 21 vinkkejä alla joten kaveri koskaan ajattele vilpin tai hajottaa, koska voit olla täydellinen tyttöystävä hänelle.

21 vinkkejä kuinka olla täydellinen tyttöystävä kaveri

Lista "Ominaisuuksia Täydellinen tyttöystävä" alla ei ole mitään erityistä tärkeysjärjestyksessä, mitkä niistä ovat kaikkein sovelletaan kaveri toiveet ja mieltymykset. On aina jotain kaveri haluaa, mutta hän on liian ujo kysyä tai kertoa. Monet näistä asioista ovat alla olevassa luettelossa.

1.. Tarkasteltava hyvin hänen

Täydellinen tyttöystävä antaa aina hänen paras kaunis hänen mies. Miehet ovat visuaalisia olentoja. Haluamme nainen, joka näyttää hyvältä, se on selvää. Joten huolehtia ulkonäkösi. Sinun ei tarvitse näyttää supermalli - ei ollenkaan, katsokaa parhaanne käyttää vartalovoide, on pehmeä, silkkisen sileä iho, että hän haluaa suudella päivä ja yö.

Pitää asiat tuoretta ja pysyä niin kaunis kuin olit, kun juuri tavannut - jopa paremmin, työskennellä itsesi tulla vieläkin kauniimpi fyysisesti.

2. Haju suuri hänelle, olla kaunis

Mikään haisi mahtava kaveri. Tuoksu nainen voi tehdä miehen laskevan syvästi rakastunut; teidän haju saa kaiverrettu syvälle hänen mieleensä. Hän voi hakea sen ja muistan sinut heti.

On ainutlaatuinen tuoksu, hajuvettä hän rakastaa. Käytä shampoo, että hän rakastaa joten luonnollinen tuoksu tekee hänestä sulaa rakkautta. Se on niin paljon helpompi rakastaa tyttöystäväsi jos hän on kaunis ja antaa hänen paras pysyä kaunis sinulle. Älä päästä laiska.

3. Lopeta nalkuttava ja valittaa

Nalkuttaa koko päivän ei auta ratkaisemaan eroja. Ennemmin tai myöhemmin, hän hajottaa kanssasi, jos hän saa kyllästynyt. Miehet tarvitsevat tilaa ja vapautta myös. Jos olet jatkuvasti valittavat ei-niin-tärkeitä juttuja, et vain luoda negatiivista energiaa teidän suhteeseen ja hän hitaasti kasvaa vihata, eikä rakastan sinua.

Muista: välinen rakkaus ja viha on ohut viiva todellakin.

Kommunikoida eri tavoin. Löytää yhteinen kieli. Ehkä lähestymistapa ei oikeastaan ​​motivoi häntä muuttamaan itseään. Jos hän tekee jotain et pidä, on oltava fiksumpi tapa lähestyä tilannetta. Käytä positiivinen motivaatio kuin... hänet palkitaan rakkautta ja hellyyttä kun hän tekee mitä haluat, niin hän tulee tekemään enemmän sitä, ja hän tekee sen usein. Ole hänen kumppani, ei vihollinen.

4. Rakastan häntä

Täydellinen tyttöystävä rakastaa kaveri enemmän kuin mitään. Hän todella rakastaa häntä ja tekee mitä tahansa pysyäkseen tyytyväisenä ja tyytyväisiä. Tarvittaessa hän tulee jopa päästä taistelemaan häntä. Loving häntä on ensimmäinen askel on suuri tyttöystävä, hän tarvitsee tietää ja tuntea, että todella rakastat häntä. Halata, halata, suudella, halailla, rakastella ja sanoa "rakastan sinua" aina kun on mahdollisuus.

5. Rakasta itseäsi

Koska turvaton ja kysyy "olen lihava?" 20 kertaa päivässä on ärsyttävää. Älä ole epävarma - se ei ole houkutteleva. Kaveri on vaikea rakastaa sinua, jos et pysty rakastamaan itseäsi ensin. Tee kaikki tuntea suurta oma iho. Kun rakastat itseäsi, olet varmempi ja voit säteillä positiivista energiaa, joka vetää ihmisiä sinulle.

Tehdä hyviä asioita ja saada muut ihmiset onnelliseksi - tämä antaa sinulle enemmän "elämän luotto", ja se saa sinut tuntemaan paremmin itsestäsi. Tehdä muita ihmisiä onnelliseksi ja voit olla onnellisempi ihminen. Kyllä, se on niin yksinkertaista. Tyttöystävä, joka säteilee positiivista energiaa, hymyilee joka päivä ja nauttii elämästä on ehdottomasti parempi tyttöystävä kuin jotkut kiukkuinen b *! Ch joka imee elämän ulos aivoihin.

6. Varatusta

On selvää, täydellinen tyttöystävä ei ole vain uskollinen, mutta myös koskaan tekee hänen kaveri jopa tuntea mustasukkainen ollenkaan. Et flirttailla ympäriinsä muut kaverit jos rakastat poikaystäväsi. Hän tietää, että hän on Guy sinulle ja että tarvitset mitään muuta kuin häntä. Hän tarvitsee tuntea tätä. Olet luottamaan häneen osoittamalla, että olet vain kiinnostunut hänestä.

7. Kuten hänen ystävänsä

Ei ole mitään pahempaa kuin tyttöystävä, joka ei pidä ystäväsi - ja avoimesti valittaa niistä.

Toki hänen paras ystävänsä Joe voi olla typerys - mutta hän on edelleen hänen paras ystävänsä. Voit antaa hänelle sopiva ehdotus, jos luulet, jotkut hänen ystävistään eivät ole hyvä hänelle, mutta älä aggressiivinen siitä. Anna hänen tehdä omat päätöksensä. Olet hänen tyttöystävänsä, eikä hänen äitinsä, ja jos jatkat valittavat hänen ystävänsä, saatat tulla ärsyttävää ex.

Täydellinen tyttöystävä haluaa minun epätäydellinen ystäviä vain kunnioituksesta. Pahin voit tehdä kaveri on ottaa hänet pois kaikki hänen ystävänsä ja liitännät, tämä tekee kaveri heikompi psykologisesti ja sosiaalisesti vähemmän tehokas, joten se voi rikkoutua hänen luottamusta - niin et ehkä saa niin houkutteli häntä kuin olit kun juuri tavannut.

8. Ole sukupuoli jumalatar

Tyttöystävä ei ole "täydellinen", jos hän ei tee suurta sängyssä. Ajan.

Et voi vain olla hyvä sängyssä - sinun täytyy olla parempi kuin kaikki hänen ex tyttöystävänsä yhdistettynä. Satoja kirjoja on kirjoitettu naisille seksistä, valitettavasti, useimmat niistä ovat täysin järjetöntä. Haluaisin vain ehdottaa yksi voimavara sukupuoli vinkkejä, ja useimmat miehet olisivat kanssani samaa mieltä, tämä opas on ainoa asia, Suosittelen (älä lue, jos olet alle 21 ja saat loukkaantunut helposti). Lue YQ katsaus opas täällä.

Great Sex tuo sinut lähemmäksi, ja pitää sinut yhdessä vuosia ja vuosia, vaikka muilla aloilla suhteesi eivät ole täydellisiä. Selvitä, mitä tekee kaveri hulluksi, ja sitten täyttää kaikki hänen fantasioita. Kyllä - kaikki hänen fantasioita, sillä siitähän täydellinen tyttöystävä tekee.

9. Kypsennä hyvin, tai ainakin yrittää

Polku miehen sydän ei ole niin monimutkainen. Sinun täytyy olla hämmästyttävä sängyssä, ja keitä hänen herkullisia aterioita. Tiedän, että "nykyajan naiset" ei ole aikaa, energiaa tai tahdonvoimaa kokata enää. Jos keitto on liian perinteinen sinulle, niin olet todennäköisesti elää unelma. Kukaan ei odota sinun elää keittiö, mutta käy se aina silloin tällöin. Se toimii. Tiedän, että herkullinen ateria on vain puhelinsoiton päässä, mutta vaikka et tee hänestä yksinkertaisen voileivän, joka ei edes maistu, että hyvä - se vaivaa ratkaisee, ei makua.

10. Rakkaus on yksityiskohdissa

Anna hänelle lahjaksi aina silloin tällöin. Tee hänestä tuntuu rakastettu ja erityinen. Tee mitä muut naiset eivät, vai harvoin, niin tee se useammin. Pieni arvostuksen osoitus on aina tervetullut. Anna hänelle hieronta. Hemmotella häntä. Hän palaa aina takaisin enemmän.

11. Arvostan häntä

Hän tarvitsee tietää ja tuntea, että arvostat hänen toimiaan. Kun hän on mukava sinulle, kun hän saa sinut tuntemaan rakastettu ja erityinen, hän tietää, että arvostat häntä ja että hän on sinulle tärkeää. Se tekee hänestä tuntuu paremmin itsestään ja teidän suhdetta.

12. Aivohalvaus hänen ego, antaa hänelle kohteliaisuus

Ruokkia ego aika ajoin. Miehet voivat myös turvattomuutta kysymyksiä. Älä anna hänen päästä ego-boost jahtaavat muita naisia ​​ympärillä, sen sijaan - antaa hänelle "ego shot" itse.

Ihminen tarvitsee tuntea houkutteleva ja haluttu liian - et ole ainoa. Anna hänelle kohteliaisuus. Kerro hänelle, kuinka paljon rakastat jotain hänestä, tai kuinka kuuma hän on sinulle, kuinka paljon hän saa sinut kuumaksi. Kohteliaisuus tekee sinusta tuntuu mukavia, joten anna hänelle, että ilo - joka päivä.

13. Tee hänestä tuntuu kuin mies

Mies haluaa olla "mies" suhdetta. Anna hänen täyttää tätä roolia aina kun mahdollista. Jos hän ei ota johtoa itse, vielä, joskus se on ok tehdä asioita omalla tavallaan, tai hänet on viimeinen sana. Sinun ei tarvitse olla oikeassa joka kerta, anna hänen voittaa argumentti - tai jopa paremmin - Älä väitä ollenkaan. Ottakoon johtoon ja saatat todella nauttia siitä.

14. Auta häntä kasvaa olemalla hänen kumppani, ei vihollinen

Olet kumppaneita, ei vihollisia. Aina pitää tämä mielessä. Täydellinen tyttöystävä on "täydellinen", koska hän auttaa kaveri saavuttaa enemmän, kasvaa edelleen, ja täyttää hänen koko potentiaaliaan. Ehkä jopa hänen kohtalonsa. Sinulla on valta motivoida häntä ja auttaa häntä kasvamaan ihmisenä.

Elämä voi olla vaikeaa. Kun ajat ovat kovat, me kaikki tarvitsemme jonkun nostamaan meidät emotionaalisesti, antaa meille energiaa ja sen lisäsysäyksen pitää meidät menossa. Täydellinen tyttöystävä ei ole koskaan itsekäs, hän on kannustava ja hän on siellä hänen kaveri hyviä ja huonoja aikoja samankaltaisia.

15. On elämä ja intohimo

Elämä on usein arvaamaton ja toimii outoa tapaa. Et voi laskea kaikkea. Tänään - rakastat poikaystäväsi, ehkä teidän tulevan miehensä, mutta huomenna? Kuka tietää? Et tiedä, jos voit silti rakastan häntä 5 vuotta, alkaen nyt.

Asiat muuttuvat. Muutat, hän muuttuu - ehkä kasvaa rakastamaan toisiaan enemmän ja enemmän, mutta myös vähemmän.

Tästä syystä on tärkeää, että sinulla on elämä ulkopuolella teidän suhdetta. Sinun täytyy olla kiireinen elämäsi, etenee, kasvaa ihmisenä, kasvaa urasi, verkostoituminen ja tavata uusia ihmisiä, ylläpitää ystävyyssuhteita ja luoda uusia yhden.

Sinun täytyy olla jotain olet intohimoisesti. Kaikki tämä tekee sekä sinulle, ja teidän suhde vahvempi, joten voit olla parempi tyttöystävä liikaa. Ottaa elämän ulkopuolella teidän suhde on tärkeää, jos haluat suhteesi hengissä, muuten te molemmat, ja kaveri on liian riippuvaisia ​​toisistaan ​​oman onnen. Tämä riippuvuus voi olla pelottavaa, ja jopa kehittyä ahdinko, pelkoa tai hieman vihaa. Ottaa jotain menee sinun varmistaa, että teet vahvistaa toisiaan, ei heikompi. Tämä kiristää joukkolainojen välillä sinulle.

16. Olla parempi kuin kaikki hänen ex yhdistettynä

Jos et vielä tiedä, tässä miten miehet toimivat suhteet viisas. Vertaamme kaiken ohi henkilökohtaisia ​​kokemuksia. Tiedostamatta, miehesi päätellen sinua.

Sinun täytyy olla parempi, ja enemmän "täydellinen" tyttöystävä, kuin kaikki hänen ex tyttöystävänsä yhdistettynä. Sinun ei tarvitse olla kuumin, suloisin, älykkäin nainen maailmassa - vain parempi kuin mitä hän on kokenut.

Ja ei, se ei ole kyse näyttää. Sinä ja poikaystäväsi voi olla erilainen käsitys "hyvän näköinen." Vaikka jotkut tyttö voi olla kaunis sinulle, hän voi olla ei-niin-kuuma poikaystäväsi, ja päinvastoin.

Siksi hän on sinun kanssasi, on luultavasti koska olet jo parempi kuin hänen ex-tyttöystävänsä. Pitääkseen hänet, sinun on edelleen oltava parempi kuin mahdolliset poikasen (vihollinen), jotka voivat tulla mukaan.

Ongelma "on parempi kuin hänen ex" teoria on, että... jos hänen ex tyttöystävä voisi tehdä juttuja sängyssä jossa et voi - sinun täytyy tehostaa pelin. Jos hän teki jotain hän rakasti, ja et - hän jää se, ja voi etsiä muualta tyydytystä.

Se on kylmä, kova totuus. Työ se jos tavoitteena on olla täydellinen hänelle, ja poistaa kaikki muut naiset hänen unohdu koskaan.

17. Anna hänelle tilaa, älä uhka

Täydellinen tyttöystävä antaa kaveri tilaa. Et voi olla yli-vaativa. Jotkut naiset yrittävät pitää kaveri kutsuen häntä 24/7 ja on liian takertuva - tämä ei toimi pitkään. Ennemmin tai myöhemmin, hän kyllästyä ja hän haluaa irrottautua rikkomalla.

Sen sijaan painostaa häntä, joka tarkastaa häntä, missä hän on, miksi hän on siellä, kuka hän on kanssa, kun hän tulee kotiin, miksi hän teki näin ja ei ole niin jne. sen sijaan tehdä se - anna hänen olla sisällä teidän suhdetta.

Anna hänelle tilaa. Paras tapa pitää kaveri on voidessaan antaa hänen mennä. Vähemmän yrität "kontrolloida häntä" enemmän valvontaa sinulla yli häntä, koska kun luotat häneen 100%, hän luottaa sinuun takaisin ja antaa hänen paras säilyttää ja ansaita luottamusta.

Anna hänelle aikaa itselleen, hänen ystävänsä, työstä, mitä hän tarvitsee - sitten kun olette yhdessä, varmista, että hän on hämmästyttävä aikaa, niin että hän on se, joka haluaa viettää enemmän aikaa kanssasi, ja niin, että hän on yksi soittaa sinulle koko päivän, tai odottaa puhelimen puhelun.

Luo tasapaino rakkauselämä. Mahdollisuus luottamus on olennainen ominaisuus jokaisen hyvän tyttöystävä. Liity että klubi tänään!

18. On miellyttävä persoonallisuus

Naiset miehet rakastavat eniten, ovat yhden, joka luonnollisesti on miellyttävä (ei vaativa, negatiivinen, nalkuttava koko päivän) persoonallisuus. Nainen "miellyttävä persoonallisuus" tuo teidän ilo ensin.

Hän tekee mitä haluat, hän miellyttää sinua millään tavalla hän voi, vaikka se vie hieman vaivaa hänen puolelta. Hän on omistettu, hän rakastaa sinua ja hän tekee mitään sinulle.

Se on tyttöystävä, joka antaa enemmän kuin hän vie suhde - hän on miellyttävä persoonallisuus, ja miehet ihailevat naisia ​​näin. Jos olet feministi ja sinun "keula kukaan" - se on kaikki hyvin ja viileä, tasa-arvo, bla bla bla riippumatta - mutta sinun on vaikea löytää todellista rakkautta.

Suhde olisi hyötyä kaikille, ei vain kaveri eikä vain sinä. Lopettavat tyhmä "säännöt" mielessäsi ja lopettaa rajoittamalla itse. En sano, sinun tulisi pestä jalkansa ja hän väärin sinua - mutta antaa kaveri joitakin löysällä. Jos et ole valmis tekemään hänestä tuntuu kuningas ja sen ulkopuolella makuuhuone, muu nainen, hän tulee pitää "täydellinen" - et.

19. Älä ota häntä itsestäänselvyytenä, eivät saa laiska

Mikään ei ole myönnetty, ei edes poikaystäväsi. Joten älä kohdella häntä sillä tavalla. Pahinta mitä voit tehdä teidän suhde on saada laiska. Lopetat maksavat niin paljon huomiota häneen, lopetat arvostaa kaikkia pikku asioita käytit rakastat häntä, et lopeta crazy ympäri taloa, lopetat huolta itsestäsi ja ulkonäköäsi, voit lakata olemasta melko hänelle, aloitat syöminen ton roskaruokaa, katsella tv-sarjoja ja saat uskomattoman rasvaa.

Sitten sinä ihmettelet, miksi et sai polkumyynnillä? Ei ihme. Älä ole yksi niistä tiloilta ottaa asioita itsestäänselvyyksinä. Vietellä poikaystävä - joka päivä - kaikki uudestaan.

Sitähän täydellinen tyttöystävä tekee. Tämä motivoi häntä työskentelemään itsensä sekä pysyä kanssasi. Rakkaus ei ole vain antaa - sinun täytyy laittaa vaivaa pitämällä se ja auttaa sitä kasvamaan entisestään.

20. Treenaa säännöllisesti

Paremmin näytät, sitä paremmin tunnet oman ihon ja houkuttelevampi voit olla poikaystäväsi. Täydellinen tyttöystävä antaa hänen paras saada kuntoon - ja sitten pysyä kunnossa. Hyvännäköiset hänelle ja voit olla täydellinen tyttöystävä hänen mielessään. Tässä muutamia syitä, miksi sinun pitäisi treenata joka päivä.

21. Ole naisellinen

Takana ovat ajat, jolloin naiset olivat naisia ​​ja miehet miehiä. Nyt naiset ovat yhä manlier joka päivä, ja kaverit käyttäytyvät kuin yhteensä häviäjiä ilman itseluottamusta tai päättäväisyyttä. "Hyvä ihminen on vaikea löytää" - niin he sanovat, mutta mukaan monet miehet, hyvä, seksikäs, naisellinen nainen voi olla vielä vaikeampi löytää.

Nykyään naiset huolehtivat itse vähemmän ja vähemmän, ne vetää perseet, heittää kadulle, juoda enemmän olutta kuin pojat (yök), jotkut eivät edes ajella. Se on viileä ja kaikki, mutta ei minun kuppi teetä. Täydellinen tyttöystävä on naisellinen, hän osaa tehdä itsensä ja käyttäytyy kuin todellinen nainen (julkisesti, mutta ei makuuhuoneessa).

Jälleen En kerro teille mennä takaisin keittiöön ja ​​elää kotiäidit "oppaan 50s, mutta silti, suurin osa miehistä rakastaa makea, seksikäs nainen, joka pitää hyvää huolta ja osaa kantaa itsensä.

Siellä mennään. Anna tämä mihinkään kaveri, ja hän sopia vähintään 18 out of 21 vinkkejä - ne ovat mitä tehdä tyttöystävä upea. Käytä mitä voit teidän suhdetta ja näet heti parantaa. Kokeile näitä vinkkejä ja katso itse.

Kaikkea olen sanonut jotain vähintään 90% kaverit sopivat, että se on jotain he pitävät "täydellinen" in tyttöystävä, mutta läpimurto uusi video paljastaa yllättäviä tekijä, joka voi tehdä kaikki ero suhde ja muutama, jos kaikki naiset (tai miehet) tietää siitä.

Avain pitää teidän mies rakkaus on ymmärtää häntä syvemmälle, psykologinen ja emotionaalinen taso, ja oppia, kuinka hienovaraisia ​​asioita sanokaa vaikuttaa häneen paljon enemmän kuin voitte kuvitella.

Jos olet turhautunut mies menee kylmä, menettää kiinnostuksensa, tai vetämällä pois, niin tämä video on täytyy katsoa:

Klikkaa tästä selville, mitä miehet salaa haluavat, mutta he voisi koskaan kertoa.

Tutustu näihin