3 syytä tehdä hänestä yritys jalkapallopeli

On kiva tehdä jotain erikoista miehesi aina silloin tällöin. Hän rakastaa sitä ja tulet rakastamaan tunne, että voimme tehdä jotain hänelle. Seuraavan kerran et tunne näin, tee miehesi yritys jalkapallopeli. Täällä on 3 hyvää syytä miksi.

3 syytä tehdä hänestä yritys jalkapallopeli

1.. Hän on täysin yllättynyt

Jos olet ajatellut tapoja yllättää miehesi, tarjoten saada hänet yritys jalkapallopeli on jotain, joka varmasti räjäyttää hänen mielessään. Tarkoitan, lähes kaveri odottaa jotakin tällaista hänen tyttö, eikö? On ainutlaatuinen ja tarjoaa tarkalleen mitä hän odottaa vähiten.

Yritä saada lippuja peliin itse ja ei edes kerro aviomies, yllätys on niin paljon parempi. Saat parhaan liput voit löytää ja varaa ja antaa heille lahjaksi lelu miehesi. Olisi täysin viileä idea antaa hänelle vain yksi lippu ja kertoa hänelle, että olet ostanut toinen joku, joka tekee hänet yritys. Valitse itse, jos haluat kertoa hänelle, että olet että joku menee hänen kanssaan tai haluat vain ilmaantuvat peli.

2. Hän todella kiitollinen

Miehesi on tietää, että et ole todella osaksi jalkapallo. Oikeasti, ei ole paljon tyttöjä, jotka haluavat sitä. Joten, kuvitella, miten paljon hän arvostaa ele mennä hänen jalkapallopeli.

Tämä on itse asiassa yksi parhaista tavoista osoittaa miehesi suoraan kuinka paljon välität hänestä ja siitä juttuja hän haluaa. Tämä on jotain olet tekemässä erityisesti häntä. Tietenkin, varmista pukeutunut värit hänen suosikki joukkue ja piristää. Makkaraa ja karhu ovat myös pakollisia. Ja kuka tietää, hän saattaa johtaa oman esimerkin ja yllättää sinut ooppera tai baletti lippuja hyvin pian.

3. Saatat todella hauskaa

Et todellakaan tiedä, jos pidät jotain tai ei, jos yrität sitä. Tai ainakin he sanovat niin. Jos et tunne kuin yrittää jotain uutta ja tehdä jotain mukavaa miehesi samaan aikaan menossa jalkapallopeli voi olla juuri mitä etsit.

Tiedän, jalkapallo ei ole kovinkaan mielenkiintoista tyttöjä, mutta jotain siitä, että kaverit yksinkertaisesti jumaloida. Joten, miksi ei yritä kaivaa kauha tähän ja selvittää, mitä on, että tekee miehistä niin vetoa katsomassa jalkapallo pelejä. Pidä avoimin mielin ja ottaa asiasta.

Tietenkin, et todellakaan ole mitään hauskaa, jos et mene mielialan asetettu tylsää, sinun täytyy antaa tunnelma vie. Kuka tietää, ehkä pidät kaikki hurraavat, ja melusta. Ehkä miehesi edes tasainen kumppani kaikissa peleissä hän haluaisi katsella. Vain antaa mennä ja yrittää pitää hauskaa ja saatat päätyä todella ottaa se.

Tutustu näihin