4 vähän tunnettu totuudet ottaa kestävä avioliitto

Sinun täytyy tietää ihmisiä, jotka ovat olleet naimisissa yli 30 vuotta. Miten he tekevät sen? Selvitä 4 vähän tunnettuja totuuksia miten on kestävä avioliitto.

4 vähän tunnettu totuudet ottaa kestävä avioliitto

Se on jokaisen tytön unelma on hyvä ja kestävä avioliitto. Kun ajattelee tilastot, jotka osoittavat, että 50% avioliitoista päättyy eroon, saatat ajatella, että on hyvä ja kestävä avioliitto on lähes mahdotonta. Se ei ole totta, tarkista nämä vähän tunnettu totuuksia ja tehdä oman lausuntonsa.

1.. Oppia taistelemaan

Monet ihmiset ajattelevat, että kaksi ihmistä, jotka on tarkoitus olla yhdessä olisi koskaan taistella. Tämä on täysin väärä. On normaalia taistella jonkun kanssa olet viettää joka päivä. Tietenkin, jos olet taistelevat joka päivä, siellä on pakko olla jotain vikaa, mutta se on täysin ok taistelemaan aika ajoin. Sinun tarvitsee vain oppia taistelemaan.

Ensinnäkin - koskaan nosta esiin menneitä. Aina olet taistelevat, taistella vain siitä ajankohtainen ongelma. Älä nosta joitakin asioita, jotka tapahtui menneisyydessä, varsinkin jos kertoisit miehesi, että olet hänelle anteeksi. Älä myöskään, ja tarkoitan ÄLÄ koskaan esille hänen äitinsä. Ei ole väliä kuinka paljon hän on sinusta syy asiat eivät mene liian hyvin välillä te kaksi, tuo hänet vain tehdä taistelu pahempi.

Älä huuda toisilleen, vaan puhua. Jos olet menossa kohti hetki kun ovat molemmat noin menettää pitoa, ottaa tauko, rauhoittua ja jatkaa argumentti myöhemmin. Älä pidä sitä kuitenkaan. Aina jotain ärsyttää sinua, se on aina parempi sanoa se heti kuin odottaa ja rakentaa kaunaa. Jonain päivänä napsahtaa ja tuo se kaikki, mikä johtaa valtava ja hyvin epämiellyttävä taistelu.

Käytä taistelee olemassa olevien ongelmien ratkaisemiseksi, ei luoda uusia. Tee heille rakentavaa ja varmista, että saat tuloksen niistä. Ei ole väliä mitä olet taistelevat siitä, kunhan saat pois taistella yksi ongelma ratkaistu - olet hyvä.

2. Siirry pois vanhempiesi

Monet ihmiset, erityisesti naiset, ajattelevat, että elää tai lähellä vanhempiensa jälkeen he menevät naimisiin auttaa heitä. On normaalia, että uskot, että äiti tai hänen äitinsä on kätevä, kun lapset tulevat, mutta luottaa minuun - he eivät. Jos mahdollista, siirrä niin kaukana sekä oman ja hänen vanhempansa.

Tämä voi kuulostaa kovalta ja kuten se on lähtöisin joku, joka ei todellakaan ole hyvä suhde hänen vanhempansa, mutta se ei pidä paikkaansa. Lähtökohtana on, jos pysyt lähellä, et saa mahdollisuuden todella kasvaa ja riippuvat vain toisiaan. Jos tuo äiti auttaa vauvan kanssa, kun synnyttää, miehesi saa ajatus, että hän ei tarvitse lähteä mukaan. Miehet eivät tarvitse paljon aikaa tottua ei tarvitse tehdä jotain. Pari päivää on kaikki se kestää. Lopulta äitisi mennä kotiin ja jäät tehdä kaikki tämä työ itse.

Vanhemmat myös sekaantua lastensa elämään, ja luottaa minuun, voit estää kuorman ongelmia, jos et anna heille mahdollisuus. Opittava elämään elämääsi ilman heidän apuaan. Olla naimisissa miehesi, ei vanhempasi, sinulla on uusi perhe nyt ja sinun täytyy tehdä se prioriteetin. Vanhempiesi työ on tehty.

3. Kompromissi

He sanovat, että avioliitto on kyse kompromisseja ja se on totta. Ei ole tilaa itsepäisyys tai itsekkyydestä, sinun täytyy miettiä oman kumppanin tarpeet, jos haluat olla kestävä avioliitto. Tietenkin, sinun pitäisi odottaa samaa vastineeksi.

Te molemmat täytyy oppia ratkaisemaan ongelmia tekemällä kompromisseja. Lisäksi oppia, miten kaupan. Jos haluat miehesi laittaa likaiset pyykit pesupussissa sijaan lattialle, kauppaa sitä jotain hän haluaa sinulta. Vaihtamaan rooleja silloin tällöin ja anna hänen kokki illallinen, kun teet viikoittain ostoksia. Kompromissi on avain.

4. Pyydä apua

Äitimme aina kertoi importace roolin nainen pelaa elämässä perhe. Meidän kaikkien täytyy olla hyviä vaimoja, jotka ovat tyytyväisiä aviomiehensä kanssa lämmin ateria, hyviä äitejä, jotka ovat aina siellä heidän lapsilleen ja menestyksekkään liiketoiminnan naisille. No, tiedätkö mitä? Se on vähän mahdotonta.

Emme ole Super naisia ​​ja päivä on edelleen vain 24 tuntia. Se tarkoittaa, me kaikki tarvitsemme apua. Älä odota apua maagisesti näy, vaan pyydä sitä. Kerro miehellesi, että tarvitset häntä auttaa sinua pyykkiä tai siivous tai jotain muuta tarvitset apua. Älä odota häntä nähdä, että tarvitset apua, ne eivät yleensä näe sitä ja voit päätyä resenting heitä siitä. Pyydä apua ja saat sen.

Muista, että ei ole mitään erityisiä salaisuuksia ottaa kestävä avioliitto. Se kaikki tulee alas näitä yksinkertaisia ​​neljä asiaa ja paljon kärsivällisyyttä. Kukaan ei ole täydellinen ja olet varmasti törmännyt joitakin kuoppia tiellä. Niin kauan kuin olet valmis voittamaan ne rauhallisesti ja sivistyneesti, sinulla on hyvä ja kestävä avioliitto.

Tutustu näihin