4 vuorenvarma tapoja tallentaa suhde

Ei ole epäilystäkään, rakastat häntä. Hän tarkoittaa maailman teille. Mutta viime aikoina sana "jarru up" on eräänlainen ilmassa ja voit tuntea sen. Opettele tallentaa suhde, vaikka se näyttää toivottomalta.

4 vuorenvarma tapoja tallentaa suhde

Olet saavuttanut kriisiä - seksielämä on tullut mekaaninen, et viettää mitään laatuaikaa yhdessä, ei ole intohimoa ja innostusta käytit jakaa toistensa kanssa. Olet jopa epäillä uskottomuus, mutta silti haluat pitää hänet vierelläsi ja et halua osa. Haluat asioita olla kuin ne käytetään olla, haluat hänen rakastaa sinua, haluat rakastaa häntä ikuisesti. Haluat tallentaa tämän suhteen. Mutta miten teet sen? Olkaamme vain toistaa vanha sanonta "Voittajat koskaan luovuta ja quitters koskaan voita."

1.. Spice it up in the bedroom

Seksielämä on tullut tylsää - tai melkein koskaan tee tippaakaan. Tiedäthän, sukupuoli on valtava osa suhdetta. Spice it up. Tee jotain et ole koskaan tehnyt. Käytä jotain hän ei ollut koskaan uskonut sinun pukeutua. Odota hänen makuuhuoneessa yllään seksikäs pikku pariksi korkokenkiä. Blow hänen mielessään. Pidä miehesi tyytyväinen ja koskaan anna hänen ajatella hän on nähnyt kaiken. Suorita viettely teko, joka pitää hänet ajattelemaan.

2. Matkustaa jonnekin yhdessä

Arjesta on sarjamurhaaja suhteita. Sinun juuttui jonnekin päivittäistä "täytyy tehdä: n" ja on hyvin vähän jännitystä jäljellä teidän välillänne. Ehkä on aika matkustaa jonnekin, ainakin pitkän viikonlopun. Uusi muutos ilmassa saattavat muuttua ilman välillä teitä. On hauskaa yhdessä, löytää uusia paikkoja. Mieti sitä. Jokainen "tänään" tulee pian "eilen" ja kaikki mitä voi tehdä on luoda muistoja, jotka tekevät huomenna paremmin. Pakkaa matkalaukku ja jättää rutiini takana.

3. Puhua sen kautta

Jos suhde on jumissa kiima, se on mahdotonta, että se on vain huomaamatta, että. Keskustele hänen kanssaan. Ehkä hän ei edes halua ratkaista ongelmia sinulla on. Ehkä hän haluaa pois. Puhu hänelle ongelmia sinulla on, ehkä löydät ratkaisun. Ongelmat, jotka voit työntää maton alle vain tullut liian iso kasa matto piilottaa ne ja ne tukahduttaa sinut. Sinun täytyy ratkaista niitä nyt. Sinun täytyy tietää, mitä hän ajattelee.

4. Top-lista

Tee top-listalla syistä haluat pysyä hänen kanssaan. Näytä se hänelle, kun te puhua. Ajattele hyviä asioita olet kokenut, ajattele ominaisuuksia hänellä on, ja että et voi löytää muualta.

Kerro hänelle kaiken. Jos haluat pysyä yhdessä, sinun täytyy unohtaa kaunaa ja väittelyn. Molemmat sinun täytyy tuntea rakastettu.

Ajattele arvo mitä te osake, mieti mitä rakastat toisiaan. Myös mieti totta kyky siirtyä kohti hyvää tulevaisuutta yhdessä ja jättäen taakseen. Kun annat anteeksi, sinun täytyy unohtaa liikaa. Ei kaunaa. Rakkaus pelastaa päivän, jos annat sen.

Tutustu näihin