5 tapaa yllättää miehesi hänen lempimusiikkia

Kaikki tykkää yllätyksiä, eikö? Lyön vetoa, miehesi rakastaa heitä liikaa. Ja jos hän myös rakastaa musiikkia, voit aina yllättää hänet hänen lempimusiikkia. Selvitä, miten.

5 tapaa yllättää miehesi hänen lempimusiikkia

1.. Hanki uusi CD hänen suosikki bändi

Tämä ei ole oikeastaan ​​rakettitiedettä. Jos haluat yllättää miehesi kanssa upouusi CD hänen suosikki bändi, kaikki sinun tarvitsee vain mennä ja ostaa sen.

Kuitenkin, voit tehdä sen vielä suurempi yllätys. Katso jos voit ennakkotilata uusin CD hänen suosikki bändi toimitetaan kotiisi. Voit myös saada hänet Keräilyversio tai erikoisversio bonusbiiseillä. Vaikka tavallinen CD toimisi hienosti, jotain satunnaisia ​​on aina parempi.

2. Hanki uusi DVD hänen suosikki bändi

Jos tiedät, että miehesi todella halusi mennä konserttiin hänen suosikki bändi, mutta ei voinut, ehkä paras idea on saada hänet DVD. Se olisi täydellinen, jos löytäisit DVD että todellinen konsertti, mutta kaikki muut tekevät juuri samoin.

Sama kuin ostaa CD, mitään tavallisuudesta toimisi vielä paremmin. Yritä löytää erityinen DVD painos bonusbiiseillä, koskaan ennen julkaistu kuvamateriaalia ja muuta vastaavaa. Laittaa hieman ylimääräistä vaivaa ja osoittaa, että välität. Jos nämä kaksi eivät ole todella osaksi samaa musiikkia, voit aina etsiä sen internetissä tai pyytää yksi hänen ystäviä auttamaan sinua.

3. Burn kokoelma

Kerää miehesi suosikki kappaleita ja tehdä hänelle yllätys kooste hänen lempimusiikkia. Se voisi olla joko CD-tai mp3 luettelon hänen puhelimeen tai mp3-soitin. Ainoa sääntö on, että on koostuu musiikin hän rakastaa.

Polttaa CD että miehesi voi kuunnella autossa. Tämä on erityisen hyvä idea, jos miehesi matkustaa paljon ja viettää paljon aikaa hänen autonsa. Jos hän oli CD hänen lempimusiikkia, että olet tehnyt hänelle - olisit varten kaksoisvoiton. Hän on hänen lempimusiikkia hänen kanssaan ja hän tietää, että hänellä on ihana vaimo, joka laukauksen tielle.

4. Siirry keikka

Etsiä joitakin paikallisia baareja ja klubeja, jotka on elävää musiikkia ja löytää sellainen, jossa miehesi voi kuunnella musiikkia hän haluaa. Vie hänet yllätys keikka.

Älä kerro hänelle, että olet menossa kuuntelemaan bändin. Hommaa hänet mennä ulos teidän kanssanne pari juomia ja vie hänet keikalle. Yrittäkää olla liian aikaisin, koska hän ehkä halua mennä kotiin jälkeen drinkin tai kaksi. Myös yritä päästä sinne liian myöhään, et halua olla siellä, kun keikka alkaa. Luota minuun, miehesi todella arvostavat tätä.

5. Saada hänet konserttilippuja

Ehdottomasti paras tapa yllättää miehesi hänen lempimusiikkia on saada hänet liput konserttiin hänen suosikki bändi. Et voi koskaan mennä vikaan tämä.

Osta lippuja kuin erityistä syntymäpäivä tai joululahjaksi. Aina ostaa kaksi lippua, kukaan ei todella tykkää mennä konsertteihin yksin. Vaikka et pidä sama bändi, miehesi varmasti on ystävä, joka rakastaa mennä hänen kanssaan. Tämä on täydellinen lahja, joka osoittaa miehesi, että välität niin hänestä ja mitä hän rakastaa.

Muista, että yllätykset ovat mitä tekee teidän avioliitto hyvä ja pitää liekki polttava. Seuraavan kerran haluat tehdä jotain mukavaa miehesi, yllättää hänet hänen lempimusiikkia. Se on jotain, mitä hän muistaa pitkään.

Tutustu näihin