5 vaiheet on onnistunut suhde

Menestyksekäs suhde vaatii hieman vaivaa, jopa suunnittelu. Täällä on 5 vaiheet tehdä teidän suhde menestys.

5 vaiheet on onnistunut suhde

Olet ajatellut, miten on mahdollista, että kaikki suhteet epäonnistuvat. Onko jotain vikaa? Kyllä. Tämä saattaa tulla yllätyksenä sinulle, mutta olet todennäköisesti aivan liian romanttinen. Ja romantiikkaa ja pitkäkestoinen rakkaus ovat kaksi eri asiaa. Yksi on kysymys hormonien ja hetki, ja toinen on päätös - kyllä, päätös omistaa itse, että yksi henkilö ja kompromisseja oman caprices.

1.. Unohda mitä disney määrännyt

Sarjakuvia, sulkeminen kohtaus kertoo "ikuisesti jälkeen", mutta he eivät koskaan kertoa, miten Tuhkimo ja prinssi onnistui ainaisen. Luuletko Prince ei ole mitään ärsyttävää tottumukset, että kännissä Cinderella pois? Tämä johtuu siitä, saat nähdä vain noin kaksi tuntia, että "asti". Jokainen suhde on vähintään kaksi onnellista tuntia. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin Prince Charming, on vain yksi prinssi. Pidät tarpeeksi valvomaan ja lopulta tullut rauhan vikansa. Yksi päätät kannattaa vaarantamatta varten.

2. Usko

Usko on valttia, kun se tulee suhteita. Usko on asia, joka saa sinut ajattelemaan, että kaksi maailmaa voivat elää rinnakkain. Asia, joka tekee uskot joku tarpeeksi hänelle alkaa uskoa itseensä, kun kaikki hänen alukset on purjehdittu. Asia, joka tekee luulet voit voittaa teidän eroja. Asia, joka tekee et lopettaa, kun se on vaikeaa.

3. Rakkaus on aivoissa

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin tunteita sydämessä. Sydän on elin pumpata verta. Rakkautesi on aivoissa. Teissä. Se on sinun. Ei kukaan voi koskaan ottaa rakkautesi poispäin. Se olet sinä, joka haluaa vaihtaa rakastunut johonkin. Lisäksi se on aivot, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan joka tekee hyvää ja kuka ei.

Se on vain sinun päätöksesi - onko sinun kuunnella aivoihin tai hormoneja. Toki että pyöräilijä kaveri tekee haluat seksiä koko yön, mutta kaveri tiedät ikäisille ja on aina niin huomaavainen tekee sinut onnelliseksi. Se on sinun valintasi - Haluatko olla seksilelu tai rakastettu nainen.

4. Itsetuho

Joskus emme halua myöntää sitä, mutta olemme masokisteja. Nautimme on onneton ja satuttaa, koska syvällä olemme sitä mieltä, että mitä me ansaitsemme. Se aiheuttaa huono itsetunto aiheuttama huono aiemmista suhteista tai huono lapsuus. Mutta vaikka tämä on sinun valintasi - Haluatko olla onnellinen vai haluatko käyttää? Tee valinta.

5. Kiintymys

Kun löydät jonkun, ja jos olet realistinen ja vilpitön haluatte, antaa sille aikaa ja omistautumista. Älä jätä kun näet ensimmäinen ongelma. Anna suhdetta mahdollisuus. Tosielämän suhteet eivät ole elokuvia. Hän ei ehkä ihailevat samaa musiikkia teet, tai ehkä ei lennä sinua Pariisiin kopteri, mutta mitä todella on hän on johdonmukainen henkilö totta, tosielämän ominaisuuksia. Kaveri, joka kunnioittaa sinua sellaisena kuin olet ja kuka olet kunnioittaa kaikkia hän on.

Ja tämä kaikki saattaa kuulostaa hieman kuiva tai ei kovin romanttinen. Mutta mikä oikeastaan ​​on romanttinen ei ole hänen rusketusta. Se on pisamia. Se ei ole Harry Winston rengas, se on hänen halunsa laittaa kaunein sormus hänellä on varaa käteen. Työtä hän on tehnyt ostaa sen. Se ei ole saada ehdottanut ensimmäisillä treffeillä. Se, miten tietyt hän on hän haluaa viettää loppuelämänsä kanssa, kun hän lopulta ponnahtaa kysymys.

Se on määrä ihailua ja kunnioitusta, joka tekee haluat tehdä parhaansa pitää hänet vierelläsi.

Tutustu näihin