7 vinkkejä siitä, miten käsitellä mustasukkainen kumppani

Koska mukana erittäin mustasukkainen ja liian omistushaluinen kumppani voi olla hyvin vaikeaa, ärsyttää ja harmittaa. Tällaisessa suhde, tunne murhetta ja ahdistusta on väistämätöntä, ja hajottaa on usein välttämätöntä. On kuitenkin aina kannattaa yrittää korjata ongelman ja, jos mahdollista, keksiä terve ja järkevä ratkaisu. Jos todella välität poikaystävä, vilkaise seuraavia vinkkejä miten käsitellä mustasukkainen kumppani ja käsitellä tätä pelottava ongelma mahdollisimman pian!

7 vinkkejä siitä, miten käsitellä mustasukkainen kumppani

1.. Älä anna hänelle syytä olla mustasukkainen

Tämä on perussääntö, jotta kumppanisi mustasukkaisuus. Jos todella rakastat häntä, sinun pitäisi ohjata vaistot ja yritä pettää häntä. Näin voit estää itseäsi ottaa käsitellä mitä tahansa ongelmia.

Toisin sanoen, älä huijata häntä, älä herättää hänen mustasukkaisuutta, ja älä anna hänelle syytä olla epävarma, skeptinen ja määräysvaltaa.

Jokainen suhde on rakennettu luottamus, rehellisyys ja luottamus.

2. Hyväksy ongelma

Jopa täällä, ennen kuin se hyväksyy ongelman ja päättää käsitellä asiaa, sinun pitäisi ensin kysyä itseltäsi, jos todella rakastaa häntä. Jos et, ja todella haluat suhdetta jatkaa ja kehittyä, niin joudut kohtaamaan hänen turvattomuutta ja yrittää löytää tapa auttaa teitä molempia.

3. Puhu hänelle hänen pelot ja huolet

Älä teeskentele, että ongelmaa ei ole ja ei keihäs hänen tunteitaan olemalla puhumatta hänen kanssaan.

Paras tapa käsitellä mustasukkainen kumppani on puhua hänelle hänen pelkonsa, ja löytää, jos hänen turvattomuus tulee. Tällä tavoin voit kannustaa häntä alkaa työstää hänen ongelmia, jotka hyötyvät suuresti teidän suhdetta.

Ole kannustava ja saada hänet ymmärtämään, että hän voi luottaa sinuun. Hän tietää, että teette työtä yhdessä ratkaisemaan ongelmansa, ja että hän voi todella uskoa sinua.

Mistä epävarmuus tulevat?

Kateus ja vastaavat emotionaalinen epävarmuus voivat usein olla seurausta edellisestä hyvä elämä traumat, jotka on puhuttu läpi ääneen.

Oliko kumppanisi vakavasti loukkaantunut hänen ex tyttöystävä, joka pettänyt häntä ja nyt hän pelkää aiot tehdä saman? Oliko hänellä levoton lapsuus? Oliko hänen vanhempansa pettävät toisiaan, samoin kuin hänen tunteitaan? Onko hän tarvitse tuntea olevansa hyväksytty, koska hän on aina jäänyt omasta?

Puhu hänelle ja ei olla aggressiivinen. Näytä hänelle ymmärrystä ja halua auttaa häntä.

4. Rakentamaan luottamusta ja rauhoittaa häntä

Kuten olen maininnut edellä, useimmiten mustasukkaisuus tulee henkilökohtaista epävarmuutta.

Auta häntä kasvattaa itsetuntoa ja itseluottamusta. Muistuttaa hänelle, että rakastat häntä kaikki hänen ihana ominaisuuksia, kohteliaisuus häntä kuinka hyvin hän tekee tiettyjä asioita, ja kertoa hänelle, että todella tarvitset häntä vierelläsi onnellinen ja täydellinen.

Vakuuttaa hänelle, että rakastat häntä niin paljon, että kukaan ei voi korvata häntä. Ja älä vain sano sitä! Näyttää hänelle, kuinka paljon välität hänestä päivittäin eleet ja jatkuva harkittuja tekoja.

Auttaa häntä rakentamaan itseluottamusta ei tapahdu yön yli!

5. Ole avoin ja eivät peitä asioita häneltä

Ole rehellinen kumppanisi kanssa. Hetkiä, kun tuntuu hermostunut ja ahdistunut, eivät valehtele. Ilmaista tunteita.

Jos sinun täytyy pysyä oman ja rentoutua tai mennä ulos paras ystävä, sano se rehellisesti. Älä tee tekosyitä, kuten työn, perheen ongelmia tai vastaavia. Tulet vain päätyä valehtelee ja sotkeutuvat itse sotkuinen tilanteissa. Ennemmin tai myöhemmin totuus tulee ulos, ja tämä tekee kaiken huonommin - hänen turvattomuutta ja kateutta paranee ja suhde kärsii enemmän kuin ennen.

6. Luomaan suhteita sääntöjä ja rajoja

Älä koskaan unohda tätä sääntöä käsitellessään mustasukkainen kumppani! Aina muistaa, että elämä on paljon tärkeämpää kuin kaikki hänen huolia koota!

Vaikka hänellä on paljon ongelmia ja todella haluavat auttaa häntä ratkaisemaan niitä, älä koskaan menetä itsesi ja yksityisyyttä. Hän tietää, että hänen on noudatettava tiettyjä suhde sääntöjä ja että on olemassa tiettyjä asioita, sinun ei siedä lainkaan. Puhu hänelle ja selittää, että on olemassa joitakin käyttäytymisen rajat, jotka on asetettu.

Ole yritys. Varoittaa häntä, että tulet ehdottomasti ei hyväksy häntä pilaa illalla aina mies ystävä sanoo hei sinulle ja että et varmasti ei siedä hänen liiallinen mustasukkaisuus aina mennä ulos tyttöystäviä.

Älä taistele, se ei johda mihinkään. Vain olla vakavia ja tee niin kuin olet päättänyt - välittämättä hänen vihansa ja ajatella elämääsi. Jos hän todella välittää sinusta ja jos hän todella kunnioittaa sinua, hän hyväksyy ja ymmärtää.

Yksi perusvaatimukset terve suhde muodostuu rakastava itsesi ja koskaan luopumatta yksityistä aikaa ja tilaa.

7. Lopullinen ratkaisu

Jos mikään edellä mainituista neuvoja toimii, se tosiasia, että hän ehkä ammattiapua ja että sinun täytyy käydä läpi hänen kanssaan, jos hän hyväksyy tehdä se.

Muut tuskallinen päätös on hajoamassa. Jos elämä hänen kanssaan on tullut vain iso kidutus, harkitse jättäen hänet. Se tulee olemaan vaikeaa, ja voit satuttaa sekä hänen ja tunteita, mutta joskus se on tehtävä, jotta säilyttää henkisen tasapainon ja onnen.

Jos olet joskus ollut samanlaisia ​​kokemuksia, ja jos osaat käsitellä mustasukkainen kumppani joitakin muita tehokkaita ja hyödyllisiä tapa, kerro meille, jotta voimme auttaa muita ihmisiä samoin.

Tutustu näihin