Apua! hänen ystävänsä eivät pidä minusta

Niin, sinulla on uusi poikaystävä, vaan hänen ystävänsä eivät pidä paljon. Älä huoli, on olemassa joitakin asioita, voit tehdä, jotta hänen ystävänsä kuin sinä. Tarkista nämä 3 helppoja tapoja.

Apua! hänen ystävänsä eivät pidä minusta

1.. Tapaa ystäviä

Jotta hänen ystävänsä kuin sinä, ne on ensin tavata. Älä laita tätä liian pitkään, koska he saattavat ajatella, että et ole edes kiinnostunut tapaamaan heitä. Tämä voi luoda negatiivinen kuva sinusta, vaikka ennen he tavata.

Heti poikaystäväsi ehdottaa, että tapaat joitakin hänen ystäviä, suostuvat siihen. Olisi kiva kun tapaat heidät, vaikka et pidä niitä kaikkia. Anna heille samat mahdollisuudet haluat antaa, ja älä tuomitse ja etiketti heti.

2. Älä ole mustasukkainen

Et luultavasti halua niin paljon aikaa yksin teidän uusi poikaystävä kuin saat, mutta yritä olla mustasukkainen hänen ystävänsä. Muista, että hänellä oli elämä ennen ja että hän todennäköisesti haluaa pitää osissa, että elämä, ja hänen ystävänsä. Joten, älä tee uhkailusta poikaystäväsi kuten "ei seksiä tänä iltana, jos et mene pelata koripalloa ystäviesi kanssa". Olla varma, että hänen ystävänsä selville, jos teet hänen valita sinun ja niitä. He varmasti pidä siitä, ja he eivät pidä sinusta.

Tee käsitellä poikaystäväsi. Perustaa yhden yön viikossa, kun hän voi mennä ja olla ystäviensä kanssa ilman sinua. Voit käyttää tällä kertaa nähdä jotkut ystäväsi. Näin molemmat olet tyytyväinen ja ei ole ystäviä kärsii.

3. Kutsu hänen ystäviä


Jos et voi kokata, valmistaa illallisen ja kutsua hänen ystävien ja mukavan aterian. Luultavasti voittaa heidät puolelleen mukavan aterian ja se, että olet halunnut niitä kotona. Ystävystyä muiden tyttöjen hänen ryhmänsä ja olet askeleen lähempänä voittaa hoitaakseen kaikki hänen ystävänsä.

Voisit myös kutsua kaverit yli katsomaan peliä yhdessä. Tietenkin, sinun ei tarvitse teeskennellä, että olet kiinnostunut pelin, jos et ole. Kutsu kaverit, ostaa olutta, pikkupurtavaa ja vain antaa pojat ovat poikia ja katsomaan peliä. Sinun ei tarvitse edes olla siellä, sinun ainoana tarkoituksena on kutsua heidät ja antaa heille tilaa, sen sijaan nalkuttava noin poikaystäväsi katsomassa peliä. Tämä asenne tekee hänen ystäviä kuin sinä varmasti.

Jos et halua olla siellä, järjestää elokuvaillan. Vuokraa elokuva, kutsua hänen ystävänsä ja yrittää nauttia siitä. Sinun ei luultavasti pitäisi vuokrata romanttinen komedia koska hänen ystävät eivät kaikki tytöt, he luultavasti ei olla kiinnostuneita.

Saada hänen ystävänsä sinusta ei ole niin kova. Hän on ystäviä niitä ihmisiä syystä, ja yksi syy on se, että he kaikki varmaan kuin samanlaisia ​​asioita. Joten, jos hän pitää sinusta, he luultavasti kuten sinäkin. Sinun tarvitsee vain auttaa heitä vähän nähdä paras puoli.

Tutustu näihin