Helppo opas ymmärtämiseen miehet

Oletko koskaan miettinyt, mitä tekee miehistä toimivat niin kuin he tekevät? Joskus niiden toimet ovat tarpeeksi joko ärsyttää, turhauttaa tai sekoittaa helvettiin sinä. Joten, miksi ne pitää tehdä se?

Helppo opas ymmärtämiseen miehet

Useimmat miehet tuntevat ne ovat melko helppo selvittää. Mutta kysy jokainen nainen ja hän kerron teille, että se ei pidä paikkaansa. Ehkä omassa mielessään, he niin perus-kuin voi olla, mutta mielessämme ne voivat olla yhtä monimutkainen kuin jotkut high-tech ydinfysiikan yhtälö.

Totuus? Se luultavasti näiden kahden ääripään välissä. Ja ei kaikki miehet ovat samat, joten vaikka voit keksiä yleinen totuus, sinulla on aina poikkeuksia sääntöön.

Joten, mitkä ovat helposti ymmärrettäviä ohjeita, jotka sopivat useammin kuin ei, kun se tulee miehiä?

Miehet ovat yhtä epävarmoja kuin naiset

Vaikka he haluavat toimia kaikki kova ja vahva, alla kovalla ulkoa vahvistetaan hauras ego, joka on yhtä helppo vahingoittaa kuin omamme. Niiden on myös oltava heidän kaltaisiaan ja arvostavat mielipiteensä.

Tämä on tärkeää muistaa tilanteissa, kun kaveri kutsuu rohkeutta pyytää sinua ulos tai osoittaa kiinnostusta sinua. Vaikka et ehkä ole samaa intressiä takaisin, hieman ystävällisyyttä menee pitkälle, kun hän laittoi itsensä siellä. Kohdella häntä niin kuin haluaisi tulla kohdelluksi - kunnioittavasti ja arvokkaasti.

Miehet eivät ole herkkiä puolin

Onko jotka tekevät niistä nynnyjä? Ei, se tekee niistä ihmisen. Sitä paitsi, se on mukava tietää, että kaveri on selässä, jos tarvitsemme häntä, mutta se on myös kiva saada hänet riittävän herkkiä ymmärtää, kun olet satuttaa ja haluat helpottaa kipua.

Joskus on helppo unohtaa tämä hieman totuutta, koska miehet eivät aina näyttää herkkä puolin. Toki jotkut ovat enemmän kuin valmiita sanomaan, kun olet rikki heidän sydämensä tai satuttaa tunteita, mutta paljon aikaa niitä ei voi avata.

Pidä tämä mielessä, jos olet lähestymässä arka aihe. Juuri siksi hän ei näy, että hän satuttaa ei tarkoita, että hän ei tunne pisto.

Miehet on rakastettu liian

Jokainen tarvitsee rakkautta - miehet ja naiset, ikääntyneet ja lapset. Vain koska miehet on tarkoitus olla cowboyt ja ritarit valkoinen haarniska ei tarkoita, että heillä ei ole hoitopuolelle ja halajavat samaa rakkautta ja hellyyttä, että et.

Älä pelkää näyttää miehen rakastat häntä. Jättää hänet söpö pikku huomata, että sanoo, että hän on mielessäsi tai lähettää hänelle tekstiviestin kertoen et voi odottaa nähdä hänet. Mutta älä mene yli laidan. On ero näkyy joitakin rakkautta ja tukahduttava häntä niin paljon huomiota, että hän tuntuu hän ei voi hengittää.

Miehet haluavat luottaa

Oikeastaan ​​tämä puhuu yhtä hyvin naisille kuin se on miehillä. Luottamus on korkein muoto osalta henkilö voi saada. Se kertoo joku, että uskovat hyvää arviointikykyä ja käyttää sitä viisaasti.

Tarkoittaako se, että kaikki ihmiset pitäisi luottaa? Ei, ei enempää kuin se merkitsee kaikkien naisten pitäisi luottaa. Mutta sinun pitäisi luottaa häneen kunnes hän on antanut sinulle syytä olla. Hän ainakin ansaitsee sen.

Miehet saavat paljon itsetuntoa niiden kykyä tarjota taloudellisesti

Miehet ovat perinteisesti rooli perheen tarjoaja. He olivat aina niitä, jotka lähtivät, työskenteli koko päivän ja ansainnut tarpeeksi tuloja tukea heidän perheensä. Näin se tarkoitti, että ne olivat "hyvä mies."

Vaikka roolit ovat muuttumassa, se on edelleen voimassa, että monet miehet pitävät työpaikkansa ja tulonsa erittäin tärkeää niiden itsetunnon. Kun miehet pystyvät tarjoamaan sinulle ja tehdä mukavia asioita sinulle, he tuntevat kauhean hiton hyvältä itsestään, niin kuin niiden pitäisi.

Pidä tämä mielessä, jos kaveri on kärsinyt talouden tilasta ja ottaa sen Henkilönsuojaimet. Se on enemmän kuin vain rahaa. Se on hänestä ihmisenä.

Miehet ovat seksuaalisina

Mitä nainen ei tiennyt tätä, eikö? Itse asiassa, useammin kuin ei, kuulet naisilta valituksia tällä osastolla siitä, että heidän ihminen haluaa aina seksiä, kun he olisivat enemmän kuin onnellinen vain halailemaan.

Joten, tekeekö se hänestä huono haluavat aina sängyssä kanssasi? Ei, se vain tarkoittaa, että hän omistaa tämän osan suhde kuin etusijalle.

Tärkeintä on löytää kultainen keskitie. Se ei ole kaiken sinusta ja se ei ole hänestä kaiken, se mitä toimii parhaiten teille molemmille. Muista, että antaa ja ottaa suhteita.

Ja jos hän ei halata sinua välein kuuma ja raskas yhdynnästä, älä ota sitä henkilökohtaista. Hän luultavasti ei tarkoita sillä mitään muuta kuin vain tyytyväinen hänen halunsa ja nyt hän haluaa nukkua.

Miehet ajattelevat muutakin kuin sinä

Tämä on yksi alue, jossa miehet ovat todennäköisesti paljon yksinkertaisempi kuin annamme heille luottoa. Jos he ovat hiljaa, voimme melko helposti hypätä siihen johtopäätökseen, että jotain on vialla tai he salaa jotain, kun todellisuudessa ne voivat vain ajatella työtä tai miten korjata ongelma autonsa.

Naiset overanalyze. Ajattelemme ja ajatella ja ajatella ennen kuin voi ajatella enää. Pyrimme repiä kaikki alas Strand Strand, jotta voimme saada pohjaan, mitä tapahtuu heidän päänsä. Tämä tekee meistä itse pahimpia vihollisia.

Toisin voi uskoa, kaveri ei ajattele asioita sinun lisäksesi. Kyllä, saatat olla tärkein henkilö elämässään, mutta et ole ainoa henkilö tai asia aina hänen mielessään joten älä automaattisesti oleta mitään - sinun todennäköisesti väärässä.

Miehet haluavat ongelma ratkaista

Miehet ovat kiinnitteet. Anna heille ongelma, ja he yrittävät ratkaista sen sinulle. Se mitä he tekevät. Naiset, toisaalta ovat juoruta. Jos meillä on ongelma, haluamme jonkun kuunnella eikä mitään muuta - ellemme pyydä sitä.

Tämä voi luoda viestintää painajainen. Et tunne kuunnellut, koska hän kertoo, mitä tehdä ja hän ei ymmärrä, miksi olet kaikki järkyttynyt, kun hän yrittää antaa sinulle toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Hän luulee auttaa ja olet selvästi osoittaa hänelle hän ei ole.

Välttää ongelmia tässä valtakunnassa, se on aina parasta aloittaa sanomalla: "Minä tarvitsen jonkun vain kuunnella minua juuri nyt, koska haluan purkaa. Oletko jopa se?" Tämä on helppo tapa sanoa, että sinun täytyy korvat, ei suuhun.

Vain koska miehet ja naiset ovat erilaisia ​​on paljon tasoja, olemme myös sama paljon tasoja liikaa. Avain elossa keskenään on ymmärtämättä, että kumpikaan meistä on "hyvä" ja kumpikaan meistä on "huono". Me vain olemme mitä olemme. Niin kauan kuin teet näin, sinun ymmärtää miehiä niin paljon kuin haluat.

Tutustu näihin