Liikkeellä poikaystäväsi - kun on oikea aika?

Harkitsetko shacking kanssa kaveri, mutta olet silti varma onko se oikea päätös? Älä huoli, se on täysin normaalia! Se on tärkeä askel ottaa, ja et saa olla epäilyksiä. Lue ja selvittää, milloin on oikea aika siirtyä kanssa poikaystäväsi!

Liikkeellä poikaystäväsi - kun on oikea aika?

Kun aikaa todella miettiä tätä päätöstä on todella älykkäin mitä voit tehdä. Kuten olen sanonut, on joitakin epäilyksiä, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta olet joutunut tekemään elämästä valinta tämän suuruusluokan, on täysin kunnossa. No, se on täysin kunnossa, jos niiden ratkaisemiseksi ennen joten tämä vaihe suhde!

Muuttaa yhteen oikeista syistä, ei väärin niitä

Yleinen virhe parit tekevät näinä päivinä unohtaa, kuinka vakava liikkuvat yhdessä todellisuudessa on. Kai tämä on, koska se ei ole niin iso juttu tehdä niin ennen naimisiin tai edes mukana, kuin se oli ennen. Kuitenkin yksi suurimmista suhde myyttejä tänään on, että liikkuvat yhdessä voidaan ratkaista joitakin muita asioita ja ongelmia pari voi olla, tai valmisteltaessa avioliitto.

Tämä ei todellakaan ole hyvä tapa tarkastella sitä. Sen sijaan se olis järkevää vasta miettiä elää yhdessä, kun olet melko varma, että voit itse saada yhdessä toisen henkilön. Jos olet ajatellut tehdä tämän testata onko olet yhteensopivia tai jotain, niin se ei todennäköisesti ole oikea aika.

Isoisäni viisaus: vain todella tietää jonkun, kun olet jo söi ainakin kilo suolaa yhdessä

Toki Hyvätkään luulet tietäväsi henkilö olet, on olemassa asioita opit vasta jakaa talon, keittiö ja kylpyhuone - ei sillä, että! Mutta älä tee sitä virhettä menossa onko sujuu ilman aavistustakaan siitä, mitä se voi olla.

Miksi? No, yksi asia - jos liikkuu yhdessä on testi teidän suhde se ei koe mitään suhdetta voi siirtää helposti. Joten päästä se ja jättäen tilaa muuttaa mielesi on riskialtista, koska se voi itse asiassa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Sinun ei vain liikkuvat yhdessä, siellä on muutakin. Käynnistät jakamisen elämää, ei vain kotona

Toinen asia on koko taloudellinen näkökulma, joka on lähes aina unohdetaan, kun tämän päätöksen tekemiseksi. Asia on - yhdessä asuminen tarkoittaa jakamista kulut. Jakaminen kulut tarkoittaa totuttelua maksaa yhden vuokran, laskujen maksamisesta sijoitusrahastot jne. Se on pohjimmiltaan säätämällä elämäsi kokonaan eri sääntöjä ja velvoitteita. Ja vaikka tämä koko liikkuvat yhdessä käsitellä = vähemmän elinkustannusten vuoksi kaksinkertaisen varoja (in täydellinen tilanne, jossa molemmat teistä työtä) kuulostaa houkuttelevalta, se on se downfalls. Joista tärkein on - mitä tehdä, jos se ei lennä?

Jos olet menossa ajatellut haluan vain nähdä, miten se toimii, ja sitten se ei toimi, sinun täytyy siirtyä takaisin ei asu enää yhdessä taloudellisista näkökohdista kaiken voi osua melko kovaa.

Joten, jos tämä jättää sinut, sinä kysyt? Kun on oikea aika menossa poikaystäväsi?

Jos olet kysyä itseltäsi, onko se oikea aika tai ei, se ei todennäköisesti ole. Kun olet valmis, tiedät

Se kun ei edes harkita testaus rakkautesi toisiaan elää yhdessä, mutta tiedät rakastamme toisiamme niin paljon olet valmis käsittelemään hiukset suihku ja likaiset sukat makuuhuoneen lattialta. Se kun opit ei tarkastella sitä vain yhtenä askeleena suhde, joka on määräpäivä, mutta askel ylöspäin suhdetta olet melko varma on tulevaisuus!

Tutustu näihin