Merkkejä siitä, että poikaystäväsi on valmis ehdottamaan

Tilastot osoittavat, että lähes 2,4 miljoonaa naista naimisiin vuosittain, mutta ei ole vielä olemassa tutkimuksia, jotka laskea kuinka monet naiset odottavat edelleen kysytään "Tuletko vaimokseni?". Selville, kun on poikaystäväsi valmis ehdottamaan. Hanki valmis!

Merkkejä siitä, että poikaystäväsi on valmis ehdottamaan

Huolimatta siitä, että sukupuoliroolit ovat muuttuneet viime vuosikymmeninä, perinne, että mies pyytää naisen käsi on edelleen vahva. Naisen odottaa hänen mies polvistua ja kosia voi varmasti ajaa hänet ahdistusta ja stressaavaa ajatuksia. Vaikka itsenäinen, järkevä naiset voivat kuulua tähän "toivoton kierre", joka voi ajaa heidät epävakaus ja puute itseluottamusta.

Koska ikä olemme astumassa ke lukko on siirtynyt (keski-ikä on 27 ja naisten 29 vuotta miehillä), ja että monet naimattomat parit elävät yhdessä, ei ole ihme, että monet naiset ovat levottomia, milloin vai saavat heidän kosintaa.

Kuvittele tilanne - 4 kuukauden kuluttua dating, kaveri kertoo hänelle, että olet sellainen nainen hän haluaa mennä naimisiin. Engagement tuntuu melko varma asia. Hän on nyt turvallista heidän suhteestaan, mutta aika kuluu, Holyday jälkeen Holyday, ja vieläkään ei ole rengas vilkkuu hänen sormensa. Vaikka hän uskoo hän on yksi, että hän mennä sen kanssa kaikki, jopa lapset, hän ei voi odottaa ikuisesti, eikö? Kuinka kauan hän odottaa? Kuinka kauan pitäisi odottaa?

Voit auttaa selvittämään, jos hän saa valmis ehdottamaan, tässä on luettelo toimista, jotka voisivat merkitä timanttisormus:

1.. Remontti talossa

Jos hänen yhden miehen luola hitaasti muuttuu paikkaan, jossa se on mahdollista olla kotona elämä (omasta näkökulmasta), on todennäköistä, hänellä on perhe, vaimo ja lapset combo hänen mielessään. Varma merkki siitä, että jotain on ruoanlaitto on, jos hän pyytää sinua tulla mukaan, kun poiminta huonekaluja tai puutarhatyökalut - mitään, että voisi luulla Hän joihin sinut muuttelee tavat ja näkymä toveruutta.

2. Vähentämällä valtavat kulut

Kiinnitä huomiota, jos valitaan yksi muuttuu hänen tapojaan, kun se tulee rahaa. Kuten naimaton mies, hän puomit kustannuksella ostaa mitä haluaa, kun hän haluaa. Jos huomaat hänet pudottamalla pallon eikä ostaa lentoliput viidessä puoltayötä, kun ne ovat kalliita, se tarkoittaa, että hän säästää, että rahaa muihin asioihin. Timanttisormus tai liikkuvat yhdessä kulut, esimerkiksi?

3. Puuttuvat koruja

Suosikki rengas on kadonnut? Jälkeen tunnollinen haku, se salaperäisesti näkyy missä luulet jätit sen ensiksi? Älä tee meteliä, koska on todennäköistä, että poikaystäväsi temperately varasti sen, jotta hän voi mitata koko sormella. Ja tiedät mitä se tarkoittaa...

4. Hänen kasvava kiinnostus häitä

Vakuuttava kaveri laittaa tyylikäs sviitti ystäväsi häät voi olla melkoinen haaste. Tule positiivisesti epäilyttävältä, jos hän yhtäkkiä innoissaan, kun he ovat aikeissa sanoa "minä". Jos hän haluaa olla mukana poiminta häälahjaksi, ei ole mitään virhettä hän saada kiinni "häät kuume".

5. Hermostunut

Ennen popping suuri kysymys, jotkut miehet täyteen ulkopuolelle oikea sana ja mitä tapahtuu heidän ympärillään. Jos hän vielä suihkut rakkautta, hellyyttä ja huolenpitoa, mutta tuntuu vähän pyyhkäisi pois, ja paljon hiljaisempi kuin normaalisti, hän voisi olla henkisesti valmistautuu itsensä ehdotuksen. Joten välttää saada kaikki yksityisetsivä häntä.

Naiset, jotka rasittavat kysymyksen: "Miksi hän vielä pyytää minua vaimokseen?" On oltava tietoinen seurauksista tämä voi olla heidän fyysiseen ja henkiseen terveyteen. Useimmat naiset eivät tiedä, että tämä epävarmuus voi aiheuttaa ahdistusta, keskittymiskyvyn puutetta, ja masennus.

Älä koskaan epäile itseäsi tai oma arvo. Ei ole mitään vikaa, koska hän ei ole ehdottanut vielä.

Antaa hänelle uhkavaatimuksen ei päästä sinua mihinkään. Se on oikeastaan ​​aika huono valinta kanteen, koska se ei toimi, jos et ole valmis jättämään hänet. Hän saattaa tulkita sen uhka ja valita paitsi välttää avioliitto, mutta lopettaa suhde kokonaan. Tällainen aggressiivinen sanallinen hyökkäys voi vain kostautua. Kyse ei ole rengas, se on noin säilyttää jotain, joka on hyvää ja totta teidän välillänne. Ehkä hän on vain ostaa aikaa, kunnes kaikki asiat on asetettu.

Jos olet ennakkoluuloton ja ei ole mitään ongelmaa ottaa johtoaseman, voit ehdottaa hänelle. On mielessä, että jos haluat avioliitto on pitkäaikainen ja vakaa, sinun pitäisi luultavasti jättää polvillaan osa häntä. Molemmat osapuolet pitäisi olla valmis tässä vaiheessa ja jos hän on jostain syystä ole valmiina kuin olet, antaa hänelle aikaa eikä työntämällä sitä "kyllä ​​tai ei". Vain 1 ulos 200 naista myönsi hän oli yksi ehdottaa.

Kohta on - Ei ole väliä kuinka paljon aikaa hän tarvitsee, ei heikentää itse kerjäämiseen tai kiristää hänet avioliittoon. Se on erittäin vakava askel, joka velvoittaa koko elämän, joten jos hän sanoi olet yksi, ja ei ole rengas jälkeen yli viisi kuukautta - ehkä on aika arvioida uudelleen teidän odotuksia. Pidä ihmisarvoa ja maalaisjärkeä. Muista se ei ole siitä rengas - se on noin sitoudutte jonkun elämän.

Lopuksi - Jos haluat tietää, miten saada poikaystäväsi ehdottaa - arm itseäsi kärsivällisyyttä, realistinen odotus, paljon romantiikkaa ja rakastava. Seuraa sisäistä ääntäsi, jos tuntuu, että hän ei tehnyt, älä tuhlaa aikaa. Mutta antaa sille aikaa asettua, olet sen elämän.

Tutustu näihin