Mitä se tarkoittaa, kun hän sanoo haluavansa pitää taukoa?

Joten olet kuullut pelätty sanat "Mielestäni meidän pitäisi ottaa tauko." Tarkoittaako se, että suhde on tarkoitus lopettaa? Älä menetä toivoa vielä. "Tauko" ei välttämättä kuolinisku.

Mitä se tarkoittaa, kun hän sanoo haluavansa pitää taukoa?

Mistä tiedät mitä poikaystäväsi tarkoittaa, kun hän sanoo: "Mielestäni meidän pitäisi ottaa taukoa?" Kun pari on vaikeuksia heidän suhteensa, yksi vaihtoehdoista he yrittävät usein on "tauolla".

Mutta älä taukoja suhteita todella toimii? Vai onko se aina esiaste hajoamassa? Aiomme tutkia taukoja ja mitä voit tehdä, jotta teidän suhde ei ole menossa hajoamiseen.

Kun tauolla tarkoittaa Haluan pois...

Joskus kun yksi henkilö sanoo "Haluan pitää taukoa", mitä he todella haluavat sanoa "Haluan pois." Miten voit sanoa jos poikaystäväsi haluaa tauon auttaa suhdetta tai lopettaa sen?

On olemassa paljon vihjeitä, mitä hän on todella ajattelemaan, miten hän lähestyy tilannetta. Näitkö tauko tulossa? Jos sinulla on ongelmia jonkin aikaa hän on pohtia sitä taas liikaa. Jos se on lähtöisin tyhjästä, niin se on punainen lippu, että hän voisi vain haluavat ulos. Onko hän ehdotti ehdot tauko?

Jos hän on ajatellut, miten tauko toimisi ja mitä voit työskennellä aikana aikaa erillään, se on hyvä merkki. Se osoittaa, että hän on todella yrittää selvittää, miten tauko voi auttaa teidän suhdetta, ei vahingoittaa sitä.

Haluaako hän nähdä muita ihmisiä? Yleensä tämä ei ole hyvä merkki. Haluavat nähdä muita ihmisiä ei ole siitä, että haluttaisiin korjata nykyistä suhdetta. Se tarkoittaa haluat ottaa huomion pois henkilö olet kanssa ja laita se muita ihmisiä. Jos sinulla on ongelmia, tämä ei tule olemaan asia korjata ne.

[Lue: 9 mitä teette, että ajaa hänet hulluksi ]

Yksi tapa saada selville, jos hän haluaa tauon tai hajoamiseen on yksinkertaisesti kysyä häneltä. Olen suuri uskovainen avoin ja rehellinen kommunikaatio. Niin monet ongelmat voidaan välttää tai helposti ratkaista vain ottaa vähän jutella. Jos olet huolestunut siitä, että hän haluaa hajoamiseen ei taukoa, kysykää häneltä.

Toinen mahdollisuus on, että poikaystäväsi alitajuisesti haluaa hajoamiseen, mikä tarkoittaa, että hän ei ole edes täysin tietoinen siitä. Joskus kun pelkäämme satuttaa toista henkilöä alamme tehdä asioita, jotka sabotoida suhdetta edes tajuamatta sitä.

Tämä ei tule välttämättä ilkeä paikka, hän ei ehkä edes ole aavistustakaan, että mitä hän todella haluaa on lopettaa se. Tämäkin on, miksi se on tärkeää puhua hänelle siitä, mitä hän todella haluaa. Jos se hajoamiseen hän jälkeen, alitajuisesti tai ei, se on parasta, että tiedät nyt niin, että voit säästää Heartbreak vetämällä asioita.

[Lue: 21 tapaa pilata hyvä suhde ]

Miten otat tauon lopettamatta suhde?

Miten otat tauon lopettamatta suhde (via marriagegems.com)

Tauolla ei tarvitse olla kuolinisku teidän suhdetta, mutta sinun täytyy suunnitelma siitä, miten se kaikki tulee toimimaan. Jos poikaystäväsi haluaa tauon teidän kahden täytyy istua alas ja puhua yksityiskohdista, mitä se tarkoittaa. Tässä on muutamia tärkeitä asioita huomioon:

 • Onko tauko on aikataulu? Tauolla toisistaan ​​pitäisi tarkoittaa ottaen paljon aikaa tutkia, jos suhde on tulevaisuudessa, mutta se ei myöskään pitäisi olla auki, mielivaltainen aika. Silloin tauko muuttuu usein hajoamiseen.
 • Mitkä ovat säännöt? Saatko nähdä muita ihmisiä? Oletko tauolla puhumaan tai vain näkemästä toisiaan? Saatko tekstiä? Kerrot muille ihmisille siitä? Hajautus näitä asioita on ehdottoman välttämätöntä. Sinun käsitys siitä, mitä tauon keinona voivat olla täysin erilainen kuin hänen. Ei keskustella siitä etuajassa vain aiheuttaa suuria ongelmia, kun tavoitteena tauko on tarkoitus vahvistaa suhdetta.

Neuvoni asettaa suuntaviivat tauko:

 • Aikataulu - Päätä aikataulu tauko ja pitää siitä kiinni. Jos tulet takaisin yhdessä kun varattu aika ja teistä tuntuu tarvitset enemmän aikaa, voit ottaa sen, mutta sinun ei pitäisi olla avoin tauko.
 • Yöt - Tee suunnitelma nähdä toisensa kerran viikossa on Date Night. Tänä yönä sinun tulee keskustella suhteen ja ongelmia. Yritä käyttää sitä aikaa saada takaisin vain nauttia toistensa seurasta
 • Analysoidaan ongelmia - paitsi Yöt kumoaa kertaa puhua siitä, mitä löytöjä teet suhteesta. Tämän pitäisi olla aikaa puhua, ei taistella, mitä on vialla ja mitä tapahtuu oikeassa.
 • Kunnioita suuntaviivat - Jos olet suostunut taukoa sinun täytyy kunnioittaa sääntöjä tauko. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta se näyttää miehesi, että välität tarpeeksi antaa hänelle tilaa, että hän on pyytänyt.
 • Älä nähdä muita ihmisiä - Olen melko avoin mielin, mutta uskon, että jos sinulla ei ole avoimessa suhteessa ennen kuin yksi nyt ei aio auttaa korjaamaan ongelmia. Minulle tämä tarkoittaa vain miehesi haluaa nähdä, mitä muuta on siellä, ei toimi teidän suhdetta.
 • Ota aikaa saada takaisin sinulle - Tämä on loistava tilaisuus voit ottaa aikaa itsellesi. Voit saada takaisin toimintaan, että sinulla ei ole ollut aikaa tai kokeilla jotain uutta.
 • Todella miettiä suhdetta - Yritä pitää poikaystäväsi valituksia suhdetta. Tämä on paljon helpompi tehdä, kun et ole lämpöä argumentti. Millä tavoin voisit parantaa suhdetta? Hänen pitäisi ajatella samoja asioita tänä aikana. Ongelmia suhde ei koskaan yksipuolista, on olemassa asioita molemmat voit tehdä, jotta suhdetta paremmin.
 • Korosta positiivisia asioita - Tauolla tarkoittaa suhde on mennyt paha paikka, mutta se ei tarkoita sitä ei ole suuria asioita siitä. Sinun pitäisi katsovat, ja jakaa toistensa kanssa positiivisia asioita suhdetta. Tulet hämmästymään, kuinka paljon se voi auttaa näyttää arvostavansa hyvää jaat.
 • Lopeta tauon todellisen käsityksen siitä, mitä muuttaa - Jos aikataulu on päättynyt sinun pitäisi saada yhdessä puhua seuraava askel. Tauolla tulisi olla noin ottaa aikaa miettiä, miten tehdä suhdetta paremmin, joten jos päätät yrittää uudelleen sinun pitäisi olla selkeä suunnitelma siitä, miten haluat tehdä asioita eri tavalla.
[Lue: Salaisuus pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita onnellinen parit ]

Mistä tiedät, milloin se voi olla aika pitää taukoa?

Mistä tiedät, kun se voisi olla aika ottaa tauko (via www.ivillage.ca)

Oletko taistelevat koko ajan? Oletko menettänyt kyvyn kommunikoida toistensa kanssa? Oletko epätoivoinen tehdä jonkinlaisen muutoksen? Jos vastaat kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä tauko voisi olla asia teidän suhdetta.

Joskus saamme niin kiinni epäterveet suhteissamme, että me vain ei voi rikkoa pois niistä ole väliä, mitä me teemme. Tauko voi antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua ja todella harkita hyviä asioita teidän suhdetta. Onko ne suuremmat huono? Oletteko silti nähdä tulevaisuudessa tämän henkilön kanssa?

Tauolla on noin parantaa suhdetta, ei vain tarvitse tai haluavat päästä pois toiselle henkilölle. Jos tauko perustuu haluavat päästä pois eikä mitään muuta, se ei ole hyvä merkki. Jos kuitenkin haluat vain korjata suhdetta, sitten tauko ei tarvitse tarkoittaa, että suhde on menossa jättämisestä.

Tämä voisi olla tilaisuus tehdä suhde vahvempi kuin koskaan, mutta sinun täytyy pystyä todella laittaa työ korjata asioita, jotka ovat pielessä. Kun aika kaukana toisistaan ​​yksin ei aio korjata mitään. Se vie analysoimalla, mikä on vialla ja tehdä suunnitelma siitä, miten korjata se.

Tutustu näihin