Miten kertoa, jos hän olisi hyvä isä

Joten sinulla on vihdoin löytänyt oikea kaveri. Hän katsoo poikasen elokuviin kanssasi edes flinching, hän on illallinen sinun suosikki vegaani ravintola, vaikka hän oli mieluummin iso, mehukas pihvi. Parempi vielä, te molemmat aivan kuten yhdessäolosta. Kuulostaa hyvältä saaliin poikaystävä tai puoliso, tietenkin, mutta olet ajatellut eteenpäin: hän on hyvä isä?

Miten kertoa, jos hän olisi hyvä isä

Se on suuri ja kiireellinen kysymys useimmille naisille koska ne edetä iän ja haluavat asettua aloilleen ja perustaa perheen. Syvällä sydämessäsi tiedät jo, että isä ja isä eivät ole sama asia. Isät isä lapsille, mutta eivät kaikki, jotka isä ovat siellä rakastaa ja hoitaa lapsia he isä. Ja sitähän et mitä tapahtuu lapsesi. Et halua niitä on isä, joka on isä, joka on läsnä ja mukana lapsensa elämässä läpikotaisin. Ja se on paikka teidän löytää itsesi, kun aloitat pohtiminen seuraavan askeleen ottamista uudella kiinni: hän on hyvä isä?

Isäni tarjotaan erittäin mukava elämäntapa äitini, kaksi veljeä ja I. Emme koskaan halunnut mitään niin me kasvoimme. Ja kun lukion rullattu noin aloin huomaamatta valtava taloudellinen ero meidän perheen ja useimmat muut lapsiperheitä yksityinen koulu. Aikoinaan isäni jopa ulos-tarjous kaikille aikana koulun huutokauppa maksaa oma pysäköintipaikka meille. Hän antoi autoja, vaatteita, luottokortit, kansainväliset lomat, mitä voit mahdollisesti haluta nuorena. Elämä oli hyvin posh.

Mutta se kaikki tuli erittäin hinta: emme koskaan nähnyt paljon häntä kotona. Hän oli aina no-show koululiikunnassa päivää ja muuta toimintaa. Hän oli liian kiireinen, jotta hän voisi nostaa rahaa, että hän ajatteli oli meille välttämätöntä on, että posh elämän.

Vasta olen valmistunut college ja isäni jäi varhaiseläkkeelle, että isäni alkoi läsnäoloa. Silloin se oli liian myöhäistä. Hän oli jäänyt minun jalkapallo pelejä, hän oli jäänyt minun keskusteluja, hän oli jäänyt minun esityksiä ja turnauksissa, koska hän ajatteli työskentely-ja riitti.

Joten, miten te tiedätte, jos miehesi on läsnä?

No, aloita kysymällä itseltäsi muutamia yksinkertaisia ​​kysymyksiä. Onko hän läsnä nyt? Onko hän yleensä menettää tärkeitä toimintoja? Onko hän tullut vähättelevä kohti tiettyjä tapahtumia, jotka merkitsevät paljon sinulle? Jos tämä erityinen henkilö sattuu jättää otteeseen tai erityisiä perheen retki, niin hän, enemmän kuin todennäköistä, jättää uusiutumista jalkapallo pelejä tai balettitunnilla. Mies, joka on läsnä tänään varmasti läsnä tulevaisuudessa.

Esimerkkejä siitä, mitä läsnä ja mukana isä näyttää ovat kaikkialla ympärillämme. Olemme kaikki nähneet niitä, koska me kasvoimme. Se voi olla joku naapurimaissamme, joku meidän paikka jumalanpalveluksessa, setä, serkku, tai jopa isovanhemmat. Minulle, joka tulee mieleen on isä ystäväni, Zach.

Hän oli todellinen isä, aina siellä hänen lapsensa. Kuten toipuva alkoholisti, hän kävi terapiassa ja löytö ryhmiä, jotka avustavat hänen tulee itse valituksi, joka valuva hänen lasten elämästä. Hän oppi hyväksymään heikkous ja vahvuus itsensä ja lapsensa samoin. Hän uskoi hyvyyttä muita ja oli jopa mahdollisuus nauraa elämää ja itseään. Hän ei räjähtänyt, kun Zach ja vedin kepposia koulussa. Hän jopa opetti minut ajamaan maantiellä - yöllä! Niin monella tavalla, tämä mies, sankarini tähän päivään, on joku nyt mallintaa elämäni jälkeen.

Suuri isät eivät ole vain fyysisesti läsnä, he ovat emotionaalisesti läsnä, liian.

Vaikka se on vaikea miesten olla henkistä, kun on kyse lapsista tai naisia, ne voivat olla niin halutessaan. Yksi vaimoni koripallo valmentajat osoitti tämän emotionaalinen piirre ja se inspiroi häntä edelleen. Hän on aina ajatellut häntä vain valmentaja, mutta kun hän näki hänet hänen lapset hänen kotiinsa, hän näki hän oli hyvä isä, liian. Hän rakasti ja vaalittava hänen lapset. 5 lasta, luulisi tämä mies olisi Screamer. Ei häntä. Kun hänen poikansa meni läpi hänen ensimmäinen Fuksit hajottaa, vaimoni oli kunnioitusta hoitoa hän osoitti paitsi hänen poikansa, mutta myös pojan ex-tyttöystävä.

Tämä emotionaalisesti läsnä isä on yksi, joka sammuttaa television ennen perhepäivällisen niin, että koko perhe voi jakaa päivän kokemuksia, nauraa ja kannustamme toisiamme. Emotionaalisesti sitoutunut isät osallistumaan lapsensa päivittäin, aina asettavat itsensä emotionaalisesti saatavilla.

Mutta eivät kaikki isät ovat syntyneet luontainen kyky osallistua ja pysyä mukana lastensa kanssa.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on hyvä isä voi oppia.

Kuka tahansa voi kasvaa yhä emotionaalisesti läsnä. Tärkein kysymys sinulle vastaus on, onko miehesi haluaa olla isä tai ei. Hän voi sanoa tai antaa sinulle signaaleja, jotka sanovat, että hän ei ole varma. Mutta se on vain ihminen, mies - joka on mitä miehet tekevät, kun he tuntevat ahdistunut, huolestunut tai peloissaan jostain. Ja tuo lapsen maailmaan tarkoituksella on yksi, pelottava proposition mies. Isän läsnäolo tai puuttuminen aikana miehen lapsuus jättää aina valtava vaikutus häneen ja hän aina ihmettelee, jos hän voi olla mitä hän halusi isä.

Saada selkeämpi kuva siitä, onko mies kulkee isä testi, tässä on muutama kysymys saatat haluta harkita.

Miten on hänen nykyinen työelämän tasapainoa?

Nykyaikaisen työpaikkoja usein jättää meidät kaikki tarvitse olla käytettävissä enemmän kuin koskaan ennen. Kuitenkin siellä tulee pisteeseen, jossa sinun täytyy jättää työ työssä, irrota, ja harjoittaa ihmiset välität. Joten kysy itseltäsi, onko hän pystyy irrottautua työstä, jotta hän voi sitoutua sinä tai hän on jatkuvasti työtä tilassa? Tasolla, jolle hän pystyy irrottaa työstä ja olla läsnä ja mukana teille on yksi, hyvä indikaattori siitä, miten hyvin hän pystyy tekemään saman hänen lapsi.

Onko hänellä miehet ystäviä lasten kanssa? Ehkä on vanhoja college ystäviä tai työtovereiden työssä hän tietää, että on lapsia. Mitä hän sanoa heille? Kertooko hän tarinoita hänen ystävänsä harmitti ja hankaloitetaan niiden lapset tai hän kertoo enemmän viihdyttävä ja luulojen tarinoita elämästään lastensa kanssa? Jokainen vanhempi tietää, että useimmat tarinoita kerrot lapset ovat joko siitä, miten söpö ja fiksu lapsesi ovat tai millainen kaaos ja niiden aiheuttaman stressin sinua. Se ei ole niin paljon sisältöä tarinoita hän kertoo hänen ystäviensä nähden lastensa kanssa, se on hänen asenteensa koskevat niitä tarinoita. Miten hän ne kuulostavat? Kuin ottaa lapset on kovaa työtä? Tai kuten hän ei voi odottaa saada omia lapsia?

Mikä on hänen suhteensa hänen isänsä on?

Onko hänen isänsä on elävä tai kuollut, erotetut tai täysin tuntematon hänelle, sinun on parasta kiinnittää huomiota siihen, mitä luulet hän tuntee, kun keskustella hänen isänsä hänen kanssaan. Hän saattaa olla terve suhde isäänsä. Tai hän voi tietää isänsä tai pidä häntä kovasti. Jos huomaat, että hänellä on paljon vihamielisyyttä isäänsä tai puuttuu kiinnostusta häneen, haluat ehkä kaivaa hieman syvemmälle ja selvittää miksi. Mahdollisuudet ovat, että jos on vielä ratkaisemattomia kysymyksiä isänsä kanssa, hän todennäköisesti on niitä hänen suhteensa lapsesi kunnes hän saa joitakin sulkeminen tai sovinnon isänsä kanssa.

Onko hän läsnä ja mukana elämässäsi?

Onko hän kysyä teiltä päivä, tiedustellut, että yksi henkilö töissä hän tietää sinulla on usein ongelmia? Onko hän muistaa tärkeät päivämäärät ja tarjouksia auttaa sinua, kun hän tietää jotain on tulossa kalenteriin, kuten öljynvaihto tai käynti lääkärin? Jos hän on läsnä ja mukana sinua, hän tulee lasten kanssa, too. Mutta jos hän ei ole läsnä ja mukana elämässäsi, joka ei ole hyvä merkki. Sinun kannattaa harkita ajatusta lasten kanssa mies, joka ei kiinnitä huomiota sinua, koska hän varmasti maksaa hyvin vähän huomiota lasten.

Miten hän hoitaa äkillinen muutos suunnitelmiin?

Kun se tulee nostaa lapset, pyörivät lyöntejä on oltava. Mitä tapahtui viime kerralla hän kohtasi äkillinen muutos suunnitelmiin? Jos hän vietti muutaman minuutin tai tunnin hautovan, valittaa tai kritisoi hän ei tiedä mitä tehdä, kun hän ei ole nukkunut 3 viikon ajan suoraan, koska vauva ei lopeta itkeminen, tai kun vauva tekee sotku, tai kun ystävien tai perheen yhtäkkiä ilmoittaa ne menossa yli nähdä uusi vauva. Kukaan ei ole täydellinen, kun se tulee olemaan joustava, etenkin stressaavissa tilanteissa, mutta kannattaa kiinnittää huomiota, miten hyvin hän käsittelee äkillinen muutos suunnitelmiin, koska siellä on monia, monia muutos suunnitelmiin, kun lapsi tulee näyttämölle.

Onko hän aina olla oikeassa?

Suunnitelmat muuttuvat, syntyy konflikteja, ja joskus te kaksi voi sopia, mitä syödä tai katsella televisiota ja että kaikki on hienoa. Ongelmana on, kun hän on aina oikeassa. Monimutkaisella suhde, varsinkin yksi kehitysmaiden lapsi, ei ole paljon tilaa oikean ja väärän. Onko hän arvon läheisyyttä ja suhde enemmän kuin oikeassa oleminen? Jos hän olisi mieluummin kaukana teistä, emotionaalisesti, ja silti olla oikeassa kuin väärässä ja emotionaalisesti lähellä, niin sinun täytyy ehdottomasti miettiä kahdesti seuraavan askeleen hänen kanssaan. Se voi jopa olla aika harkita teidän suhdetta, kokonaan.

Onko hän pitää hauskaa?

Lasten täytyy pelata. Osaako hän on hyvä aika tai hän on unohtanut miten tanssia ja seisoo seinää vasten aina mennä illanviettoon? Vaikka hän ei ole juhlien, saatat yllättyä, kun sinulla on lapsi hänen kanssaan. Tuo pieni vauva sylissään voi olla juuri se asia, joka ulottuu syvälle, sisimmässään häntä ja muutama vuosi näet tämän entisen ilonpilaaja laittaa nukketeatteriesityksiä ja juoksentelee aivan kuten iso poika aina tiesi, sisällä.

On monia muitakin kysymyksiä, voit yrittää vastata tietää, hän on hyvä isä vain isä ennen kuin päätät hankkia lapsia hänen kanssaan. Mutta, kuten monet muut elämän alueilla, kukaan ei voi tietää varmasti, millainen vanhempi ne kunnes ne ovat yksi. Joten vaikka joitakin vastauksia näihin kysymyksiin saattanut jättää sinut ajattelemaan hänen mahdollisuuksiaan on olla hyvä isä ovat ohuet, aina on toivoa muutosta. Pidellen lapsi sylissään ensimmäistä kertaa voi avata joitakin osia hänestä et ole koskaan ennen nähnyt. Mutta jos hän on sitoutunut sinulle, sitoutunut nostamaan lapsesi yhteen ja sitoutunut vastaamaan, että useimmat mahtava vaippa on isä olemalla läsnä ja mukana lapsensa elämässä, niin siitä vaan!

Ottaa lapset on uskomaton siunaus ja sen arvoista, jos sinulla on hämmästyttävä henkilö vierelläsi nostaa ne yhteen rakastava ja sitoutunut perhe.

Tutustu näihin