Miten pysyä ystäviä ex kun joku on läsnä

Jotkut ihmiset loppuun suhteita ja tulee vihollisia. Jotkut voivat sanoa, viileä hei, jos ne täyttävät kuin ne ovat tuttuja. Ja sitten on niitä, jotka onnistuvat pitämään suhteen ystävällisiä, vaikka suhde on ohi.

Miten pysyä ystäviä ex kun joku on läsnä

Jos olet onnekas tavata joku, että voit jakaa mitään, voit pitää ystävyyttä vaikka lopettaa jakamisen bed.

Joskus se on seksuaalista kemiaa, joka menee pois. Tiedät, että rakastan sinua, mutta en ole rakastunut sinuun elokuva hetki tai jotain tämänsuuntaista.

On kaverit voin nukkua samassa sängyssä, nauraa ja pitää hauskaa, mutta ei seksiä.

Siellä oli yksi kaveri olin varma olisimme pysyä ystäviä ikuisesti. Hän oli minun ensimmäinen rakkaus, paras ystäväni ja suuri rakastaja. En mene yksityiskohtiin meidän hajoamiseen, mutta kun seksiä oli mennyt, ystävyys säilyi.

Hän oli kaveri voisin sanoa yksittäinen juttu minulle. Meillä oli, että korkea läheisyyttä ja tunne saada lähelle henkilön niin paljon kuin voit. Olimme täysin alasti toistensa edessä. Kirjaimellisesti ottaen, se ei ole kovin erikoinen, vertauskuvallisesti, että on hyvin ainutlaatuinen tunne.

Ei ole paljon filosofiaa täällä. Jos satut tapaamaan jonkun jaat sängyssä ja unelmiesi, vaikka huomaat ei ole tarkoitettu viettää elämää yhdessä, voit silti puhua elämäänne, kun menet eri suuntiin. Jotkut voivat sanoa, että ei ole helppoa. Joillekin se on mahdotonta. Mutta jostain se on todellisuutta. Kyllä, sinun pitäisi olla kaksi henkilöä sekä tunne enemmän vähemmän sama. Jos yksi pitää kaunoja, ystävyys ei todennäköisesti tapahdu. Tässä miten pitää ystävyyttä ex.

Jos jotain on tapahtunut, kun se voi tapahtua uudelleen

Kun kaveri Number One, tapasin Number Two. Looginen, eikö?

Number One näkee minut ja hän tietää tapasin joku erityinen. Numero kaksi on hyvin vaikea hyväksyä, että haluan silti ykkönen elämässäni.

Kyllä, kyllä, olin Toistan Number Two. Hän on ystäväni. Hän oli ennen poikaystäväni. Nyt hän on ystäväni.

Kun olet ainoa, se on täysin sinun (ja tämä toinen henkilö), jos pysyt ystäväsi ex.

Kun uusi henkilö saapuu joka haluaa olla kumppani, niin hän saattaa olla valituksia näetkö ex. Yksi väitteistä on, että jos jotain on tapahtunut, kun se voi tapahtua uudelleen.

Vastaan ​​yksinkertaisesti - jos menen ulos kaveri, että minulla ei ollut mitään kanssa, jotain voi silti tapahtua, jos puhumme hypoteettisesti. Mutta kun se tulee rakastaa ja sukupuolielämää, jotkut ratsastaa nautin enemmän, jotkut vähemmän, jotkut ovat nopeita, jotkut kauemmin ottaen luonnonkaunis reitti, mutta minulla ei ole mitään onnettomuuksia.

Lisäksi, jos olen jo jotain kaveri, sitten tiedämme missä mennään. Ei ole arvailla, miten se olisi, mitä voisimme olla ja niin edelleen.

Yritimme. Jos me halusimme sen kestää, olisimme yhdessä. Se on meidän päätös ei olla yhdessä. Joten, mikä on ongelma?

Jos en istu hänen kanssaan kuvitellen hänen alastoman ruumiin, en vähempää, jos joku muu on vilkas mielikuvitus. Numero kaksi voi aina kuvitella itseni ollessa villi jonkun toisen kanssa.

Kun olin dating Number Two En edes harkita poistamalla Number One. Meillä oli matkaa suunnitelleet ennen kuin tapasin Number Two. Se oli jo maksanut matkan Transilvaniassa. Ja päivä, kun olimme lähdössä, olen peruttu. Numero kaksi oli tyytyväinen. Number One oli seisomaan. Mutta Number One oli ystäväni. Lopulta hän ymmärtää, tiesin. Ja hän teki.

Hän soitti kun hän sai takaisin.

- Ajattelin sinua kidutushuone (Draculan tietenkin).

Sitten me nauroimme uudelleen. Tuntui kuin mitään voisi tapahtua, että se poistaisi ystävyytemme.

Jonkin ajan kuluttua Number Two soitti minulle.

- Olen vain juonut minun ex.

- Ja? Sinulla oli hauskaa?

- Se oli kauheaa. Hän sanoi puuttui minulle. Ja kerroin hänelle, että se on parempi, jos emme puhu toistensa kanssa enää. Tein sen vain niin voit tuntea kuinka se on, kun rakkaus on nähdä ex. Mutta näyttää siltä, ​​et välitä.

Jos kaveri on ottaa drinkin kuumaa poikasen en paha. Jos kaveri on juoma tyttö hän käytti nukkumaan, en paha.

Jos kaveri soittaa joku testata tunteitani tai saada minut tuntemaan huonoa, en tunne huonoa. Jätän.

Hän halusi todistaa hänen olevan. Jokainen ex olisi poistettava nykyisen ja tulevan. Hän ei minua uskomaan niin. Hänelle ex ei pitäisi olla meille enää. En ollut hyvä haudata ihmisiä, varsinkin jos he ovat vielä elossa. Mutta hän tekee minut uudelleen minun ideani.

Numero kaksi ja minulla oli suuri seksuaalinen kemia, mutta ystävyys osa ei ollut niin paljon siellä. Kemia on ailahtelevaa. Ja niin ovat suhteita, jotka ovat riippuvaisia ​​siitä. Ystävyyssuhteet ovat yleensä pitkäaikaisia.

Niin, voi ex-rakastavaiset pysyä ystäviä? Toki, mutta vain, jos ne on jo niin.

Ystävyys tulee ensin

Kun minä hajosi Number Two hänen liiallinen mustasukkaisuus (ei liity Number One) Lupasin itselleni etten koskaan lopettaa ystävyyttä tahansa kaveri.

Poikaystäviä tulevat ja menevät. Number One pysyy. Niin ajattelin.

Sitten Number One tapasi tytön. Hän poistaa kaikki hänen puhelinnumerot. Hän tiesi minun ulkoa. Sitten hän sanoi, että minun pitäisi soittaa ystävälleen, kun haluan puhua hänen kanssaan. Hän voi antaa hänelle viestin ja hän soittaa, kun hän on yksin.

Tapasimme muutaman kerran. Hän tuntui liian huolissaan siitä, että hänen tyttö voisi selvittää. Sitten olisimme tavata toisen ystävänsä, tekosyynä jos hän jotenkin ihmeellisesti ponnahtaa missä olemme. Kuten me emme elä muutaman miljoonan asukkaan kaupunki.

Voisin kertoa mitään Number One mutta ei hänen ystävänsä.

Lopulta siitä tuli liian monimutkainen. Joten minun uskoneet ystävyys aina ja ikuisesti tuli ex ystävä. Hänen tyttö kääntyi hänen vaimonsa. Viimeksi tapasimme, hän sanoi - miksi tarvitset niitä mies ystäviä? Sinun pitäisi löytää yksi henkilö olla paras ystävä ja kumppani.

Mutta jos minulla on paras ystävä ja kumppani, se tarkoittaa minun ei pitäisi olla mitään muita ystäviä? On suhteita, jotka ovat yksin. Pitäisikö ystävyyssuhteita liian olla yksin?

Jotkut ihmiset, kuten hänen vaimonsa usko. Sinun ei pitäisi olla mitään ystäviä vastakkaista sukupuolta. Sillä ei ole väliä Jos jaat makuuhuoneiden historiaa tai ei. Ja hän ei ole ainoa.

Jokin aika sitten, kun kutsuin ystäväni, miespuolinen ystävä, hänen vaimonsa vastasi. Pyysin kaveri ja hän sanoi - tiedät, että hän on naimisissa ja vauva? Ja olen kuin hei, en halua olla hänen vaimonsa ja varmasti halua hänen lapsi.

Mutta ei vain vastakkaista sukupuolta ystävyys tai ystävyyttä ex voi vaivata kumppani. Paras lukion ystävä tapasi kaveri college. Hän oli ensimmäinen tyttö hän suuteli. Hän ei ollut ensimmäinen kaveri hän suuteli. Ei edes ensimmäinen hän nukkui. Kun hän teki osapuolten haluan tuoda kaverit. Kun olimme menossa ulos olimme kokoontuneet kaverit. Se riitti poikaystävänsä halua nähdä häntä kanssani. Olin pahis.

Aluksi hän sanoisi Menen ulos Sanya, ja hän paniikkiin. Lopulta lopetimme menossa ulos yhdessä. 10 vuotta sen jälkeen, kun hän oli naimisissa että kaveri, hän vielä sanoi, että hän ei kerro hänelle, että hän olisi kahvia kanssani.

- Mielestäni olisi helpompi häntä handle me päivällisellä minun tennis ohjaaja, hän sanoo.

Toinen ystävä sanoo, että hän ei voi käsitellä poikaystävänsä ystäviksi kanssa yksi kaveri, koska hän on siveetön. Se on kuin hän pelkää, että se on tarttuvaa ja hänen kaveri huijata häntä, koska hänen ystävänsä on piristymisen naisia. Sama tyttö kuin vaimo Number One ajattelee, että ei kuvia exes olisi säilytettävä.

En koskaan repiä menneisyydestäni. Ehkä se mitä repäisee minun läsnä suhteita. Mutta jos minun täytyy pelata jonkun toisen sääntöjä, päätän jäädä yhteen. Tulen omillani. Kunnes löydän jonkun voin pelata. Kunnes tapaan jonkun kanssa sama ajatus, mitä reilun pelin.

Tutustu näihin