Oletko suhde materiaalia?

Treffit on luonnollinen tapa löytää, että erityistä joku, että haluat viettää loppuelämäsi kanssa. Mutta mitä tapahtuu, kun olet ollut noin soitimella korttelin niin monta kertaa tuntuu et koskaan ylittää kadun sitoutumista? Olet todella täytyy kysyä itseltäsi: Onko ongelma kaverit päätät mennessä, tai on mahdollista, että se olet sinä?

Oletko suhde materiaalia?

Vaikka emme varmasti halua uskoa, että olemme enkeleitä suhteita ja ne, jotka halveksivat meitä ovat niitä, jotka käyttävät paholaisen sarvet, että ei aina tapahdu. Joskus olemme enemmän syyllinen kuin me välitämme myöntää (tai edes ymmärtää).

Jotkut naiset ovat valmiita pitkäaikaisia ​​sitovia suhteita, toiset taas eivät. Mitä mieltä olette? Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ja katso missä seisot tällä hetkellä:

Mikä on suvussa?

Kun olet hallita omaa asenteita, uskomuksia ja käyttäytymistä, ne ovat varmasti muokanneet mitä pidettiin normi omassa kasvatuksessa. Jos esimerkiksi isovanhemmat, vanhemmat tai sisarukset pitää suhde standardien melko alhainen, saatat alitajuisesti tekee saman.

Katsomaan suhteita kuin teidän lähellä perhepiirissä. Ole rehellinen siitä, mitä näet. Onko korrelaatioita, jossa heillä on kysymyksiä ja jossa sinulla on kysymyksiä?

Tämä erityisesti kysymys voi olla erittäin vaikea tehdä itse, koska olet tottunut elämään kuten tiedätte niin et ehkä voi helposti poimia asioita, jotka voivat olla eräänlainen huonosti. Tästä syystä voit saada apua läheinen ystävä tai jopa terapeutin tämä auttaa sinua selvittämään, mitä olet joutunut että voidaan rajoittaa teidän suhde mahdollisuuksia tässä vaiheessa.

Jos kun etsit löydät joitakin asioita näissä muita suhteita, että olet kasvoi noin, että ei voi olla tehokkain, oman historian voi alkaa järkevämpää, jos olet toimivat samalla. Joskus vain tunnustaa tämä tosiasia riittää tekemään eron suhde maailmassa.

Kuinka hyvä olet jakaminen?

Kun olet intiimi suhde jonkun toisen kanssa, siihen liittyy paljon jakamista. Sinun ei vain antaa aikaa ja tilaa, mutta anna myös itsestäsi. Ja sinun täytyy olla valmis antamaan koska haluat, ei siksi tunnet tarvetta tai mielestäsi oikein.

Tämä voi olla vaikeaa joillekin ihmisille. Jos esimerkiksi olet ollut oman pitkään, et voi löytää helposti täytyy harkita jonkun toisen ajatuksia tai tunteita. Olet tottunut vain katselee ulos itse, niin ottaa ne kuva on kokonaan uuden pallon.

Jos huomaat, että piittaamattomuutta tulee tielle ja haluat vaihtaa sen, saatat hyötyä tietoisesti yrittää vaihtaa "I" mentaliteetti "me" mentaliteetti. Jos sinusta tuntuu, että se on vain hienoa yhdy, niin voit vältellä suhteita toistaiseksi.

[Lue: 10 virheitä naiset tekevät suhteesta ]

Oletko pisteet hoitaja?

Jos olet henkilö, joka uskoo, että hyvä suhde liittyy yhtä paljon (tai enemmän) saavat, koska se antaa, niin saatat löytää suhteita ole kovin onnistunut. Vaikka tällainen skenaario olisi hienoa, harvoin se tapahtuu todellisessa elämässä.

Jos kysyt useimmat kaikille, jotka osallistuvat vakavaa suhdetta, joka antaa enemmän, heitä tai heidän kumppani, saat todennäköisesti huomaamaan, että he kaikki tuntevat ne. Miksi? Koska joskus saamme niin keskittynyt kaikkeen teemme niitä, me rakastamme, että emme näe, mitä he tekevät meille.

Kun mukana unionissa, jonka haluat nähdä työtä pitkällä aikavälillä, et voi pitää pisteet. Se ei ole kysymys siitä, miten paljon voit tehdä hänelle vs. kuinka paljon hän tekee sinulle. Teidän on ymmärrettävä, että te molemmat antavat toisilleen omalla tavallaan ja pitää itse jopa tasoilla.

[Lue: 11 salaisuudet onnistunut relatioships ]

Onko sinulla hyvä kuuntelee taitoja?

Miten sinua todella kuunnella, kun joku puhuu? Oletko henkilö, joka tulee täysin harjoittaa keskustelun vai oletteko vain puoli kuunnella kun olet kiireinen sähköpostin lukeminen, kutoma joku muu tai haaveilin siitä, mitä näyttää aiot katsella televisiosta tänä iltana?

Jos sinulla ei ole hyvä kuuntelijana, olet menossa on kova aika saada teidän suhde mennä minnekään. Kun hän ei tunne oloaan kuullut sinua, he todennäköisesti uskovat, että pidät niitä merkityksetön ja että et kunnioita niitä. Se on tavallaan vaikea olla mukana joku, joka tekee sinusta tuntuu, että eikö olekin?

Ainoa tapa olla hyvä kuuntelija on itse kokeilla kuulla, mitä toinen sanoo. Ei vain haluat kiinnittää huomiota niiden suulliseen ilmoitukseen, mutta tarkistaa niiden kehon kieli ja sävy. Kun he tuntevat kuin he ainoita huoneessa, niin saatat saada jossain suhde heidän kanssaan.

Miten sinusta tuntuu antaa joitakin yksityisyyttä?

Joskus ihmiset saavat henkilön suhteeseen, mutta haluat pitää salaisuuksia tai sietää seinät, että he eivät halua kumppaninsa ylittää. Kun teet tämän, se antaa vaikutelman, että sinulla on jotain salattavaa tai sanotaan, että et luota toisen henkilön tarpeeksi rehellinen heidän kanssaan. Joko niin, se ei ole hyvä.

Kun olet mukana suhde, menetät joitakin yksityisyyttä. Ei ole mitään keinoa sen ympärille. Sinun ei tarvitse menettää kaikki se kuitenkin, joten en usko, että sinun täytyy luopua salasanoja, pankkitilin numeroita tai nimi ja puhelinnumero jokainen kaveri olet koskaan päivätty.

Kuitenkin avoimempi olet (kuten sinulla ei ole mitään salattavaa) parempi kaveri on menossa tuntuu teidän sitoutumista hänelle. Anna hänen omaan maailmaan hieman. Voit itse helpottuneita voi olla oma itsesi.

[Lue: Ihmissuhteet: voittaminen pelko läheisyyttä ]

Voitko olla uskollinen?

Mikään ei voi hajottaa suhdetta nopeammin kuin lisäämällä kolmannen osapuolen sekoitetaan. Ja vaikka se tuntuu järkeä, se voi olla helppo unohtaa, että et vain ole valmis asettumaan vain yhden henkilön kanssa.

Sinun todella täytyy kysyä itseltäsi rehellisesti, miten valmis teidän tulee olla yksiavioinen suhteeseen. Jos et ole, niin se on hieno. Joko olet aseta se pöydälle niin kaveri tietää miltä sinusta tuntuu edessä tai voit välttää suhteita kokonaan tässä vaiheessa. Tämä osa on sinun.

Jos et ole valmis suhteeseen, se käy hyvin. Joko et ole tavannut "yksi" vielä tai et vain joitakin elävä tehdä ennen kuin sitoudut joku muu. Tärkeintä on tunnustaa näitä asioita eikä hyppäämällä peli, joka ei olisi aikomusta leikin sääntöjä.

Se voi tuntua vaaraa ihmiselle, mutta se yleensä ei ole henkilö, joka on loukkaantunut. Tallenna ne kipua ja suojata merkki ja eheys eivät harjoita suhde kunnes olet valmis. Se on kypsä asia tehdä.

Tutustu näihin