Tapa käsitellä pitkän matkan suhde

Olet rakastunut häneen. Ja hän on rakastunut sinuun. Mutta et tiedä aiot ainaisen kanssa prinssi, koska ongelma on se, sinulla on pitkän matkan suhde, ja olet satojen kilometrien päässä toisistaan.

Tapa käsitellä pitkän matkan suhde

Aloittamiselle, kysy itseltäsi kysymys - Onko hän sen arvoinen? Jos hän on, ja olet täysin tyytyväinen valintaasi, ei ole paljon ajatellut sitä. Pitkän matkan ei pitäisi olla este onnistuneen suhteen, jos tiedät, miten säilyttää että lajin suhteen. Ennen kuin aloitat laulaa: "Ja minä kaipaan sinua kuin aavikon kaipaamaan Rain", sinun pitäisi tietää, että kaipuu häntä, puuttuu häntä, unettomia öitä, koska hänet aiotaan osa jokapäiväistä elämää.

Se on vaikeaa, kun olet jossain paikassa, jossa kaikki on kumppaneidensa kanssa, halasimme ja suudella ja olet yksin. Mutta, kun vihdoin tavata... wow... Maan liikkuu, Sky palaa... Ja sitten taas suuria puhelinlaskuja, Skype on uusi paras ystävä, vihaat onnellinen parit että näet kadulla, voit vierailla hänen Facebook-profiili pari kertaa päivässä ja sitten kysyt itseltäsi kysymys - Mikä tapa käsitellä pitkän matkan suhde?

Se ei ole helppo asia sanoa, mutta et ole ainoa. Monet ihmiset on tai on ollut, että sellaista suhdetta.

Ystäväni on onnellisen avioliiton jälkeen onnistuneen pitkän matkan suhde, ja toinen on menossa läpi huono hajottua. Tässä muutamia vinkkejä teille omakohtaisesti:

Kommunikoi päivittäin

Lähettää viestejä tai soittaa vain nähdä, miten hän tekee, kirjoittaa e-mail. On tärkeää pitää yhteyttä ja olla osa hänen jokapäiväistä elämää.

Kerro hänelle kaikki ongelmat

Jos olet huolissasi jotain teidän suhteeseen, kertoa sen hänelle. Rehellisyys on erittäin tärkeä osa jokaista suhdetta.

Ole luova

Yllättää hänet silloin tällöin, tapaamaan häntä yhtäkkiä tehdä jotain mukavaa hänelle. Kirjoita hänelle postikortin tai kirjeen, kirjoittaa laulun, tai tarina rakkauden. Ota tämä tilanne mahdollisuuden löytää piilotetut kykyjä. Rakkaus on vahva motivoija.

Nauti vapaa-aikaa

Etsi harrastus, nauttia asioita haluat, mene joitakin kursseja, miehittää itse. Tulet tuntuu hyvältä ihoa, ja hän aikoo kuin optimistinen osa sinua.

Viettää laatuaikaa yhdessä

Kun kaksi vihdoinkin yhdessä, viettää laatuaikaa. Nauti, on omistettu hänelle, ja jättää kaikki huolet taakse. Aikaa yhdessä on arvokas joten käytä sitä hyvin.

Yrittäkää olla mustasukkainen

Hän tulee nähdä paljon muita tyttöjä joka päivä, mutta niin kauan kuin olet onnellinen yhdessä, ei tarvitse olla huolissaan. Riskit pitkän matkan suhde ei ole suurempi kuin säännöllisesti yhteen. Se on jopa henkilö, tiedät?

Älä koskaan taistella puhelimitse

Tämä on kaikkein tärkeintä. Jos olet hänelle vihainen ja haluat poistaa kaiken ylös, se on teille parempi kirjoittaa kaiken alas, mieti sitä ja odota, kunnes näet hänet.

Näin sinulla on tarpeeksi aikaa rauhoittua, ajatella kaikkea ja lopuksi keskustella vain iso ja todellisia ongelmia. Suurin ongelma pitkän matkan suhde taistelee ilman syytä, vain koska olet väsynyt erottaminen.

Jos prinssi on todellinen prinssi, sinun ei pitäisi pelätä etäisyys. Jokainen todellinen rakkaus on onnellinen loppu. Saduissa ja elämä!

Tutustu näihin