Top 10 syytä suhteet epäonnistua ja miten välttää niitä

Kukaan ei saa suhteeseen miehen nähdä se epäonnistuu. Sinulla on toiveita ja unelmia, että sama onni sinulla oli, kun tapasi siellä, kun olet vanha ja harmaa. Valitettavasti se ei aina toimi niin.

Top 10 syytä suhteet epäonnistua ja miten välttää niitä

Nykymaailmassa, epäonnistuneet suhteet ovat enemmän poikkeus kuin sääntö. Jotkut ihmiset muuttavat puolisot kuin ne muuttuvat sukat. Helppo tulla, helppo mennä.

Mutta sen ei tarvitse olla näin. Sinulla voi olla hyvä suhde vaikka niin monet muut eivät ole. Tässä ovat alkuun kymmenen syistä suhteet epäonnistuvat, ja miten välttää niitä:

# 1 - Getting liian vakava liian nopeasti

Tämä on kova, koska kun et kuulu kaveri, yleensä putoat aika kovaa. Haluat viettää kaiken aikaa yhdessä. Pian olet ajatellut taloja valkoinen paaluttaa aidat ja vähän versioita mies juoksentelee.

Vaikka se on hienoa olla unelmia, jos saat liian vakavaa liian nopeasti, et anna tarpeeksi aikaa tutustua toisiinsa. Toki, kun olet kuherruskuukauden vaiheessa luulet teidän suhde voi selvitä mitään. Mutta, jos et ole ottanut aikaa selvittää, jos sinulla on sama toiveita, unelmia ja visioita tulevaisuudesta, todellisuus on aio antaa teille melko kova isku vasten kasvoja.

Parasta, mitä voit tehdä, on ottaa rauhallisesti. Ota aikaa tutkia, mitä molemmat haluavat elämältä ja katso jos olet menossa samaan suuntaan. Vaikka unelmiesi ei tarvitse olla tarkka, ainakin heillä olla sama osunut.

# 2 - Making häntä henkilökohtaisesti vastuussa Happiness

Ladies, teemme tämän kaiken aikaa. Mutta se ei ole hänen vastuullaan tehdä sinut onnelliseksi koko ajan. Se on sinun. Toki hän voi lisätä onnellisuutta, mutta tehdä hänelle täysin vastuussa se on kuin mikä hänelle vastuussa aurinko tulossa. Se on hänen tahdostaan.

Avain on onnellinen kuin pari ollaan onnellisia yksilöinä. Tehdä asioita, jotka saavat sinut hymyilemään. Jos olet tyytyväinen itseesi, olet todennäköisesti olla onnellinen hänen kanssaan.

# 3 - Ei sanoa mitä on mielessäsi

Joskus odotamme kaverit olla mielessä lukijoita. Kuten heidän pitäisi tietää, miltä meistä tuntuu tai kun jotain järkyttää meitä. Mutta totuus on, he eivät voi lukea mielemme enempää kuin voimme lukea omaansa.

Vaikka hän tietää että olet järkyttynyt, hän ei välttämättä aio tehdä tyttö-asia ja työntää ja tuot sinua kunnes vihdoin sanoa mikä on vialla. Ei, hän on todennäköisesti tehdä kaveri juttu. Hän aikoo teeskennellä mitään vikaa, kunnes sanot se on.

Jos on jotain mielessä, sano se. Laita se siellä. Et voi ratkaista ongelman jos hän ei tiedä sitä olemassa.

# 4 - Ei viettämään laatuaikaa aikaa yhdessä

Elämä saa hektinen. Sinulla on työ, lapset ja kodin velvollisuuksien ja kun sinulla on vähän aikaa, sinulla ei ole energiaa jäljellä. Date Night vie toiselle sijalle lastenhuoneeseen jalkapallo pelejä ja mitä käytetään olla hiljaista aikaa yksin on nyt aika yrittää saada lapset harjaamaan hampaansa sänkyyn kohtuulliseen aikaan.

Joskus meidän perheen ja työpaikkoja on etusijalla. Se on ymmärrettävää. Mutta, jos sysäämään laatuaikaa yhdessä backburner lopulta liekki sammuu ja jäät kanssa kylmä, eloton suhde.

Kumoaa yhden päivän viikossa tai kahden viikon välein, jossa voit olla laatua, keskeytymätöntä aikaa kahdestaan. Mennä illalliselle. Mennä kävelylle. Lähteä tanssimaan. Tehdä mitään. Tee se yhdessä.

# 5 - Ei Todella kuuntelemalla häntä

Oletko koskaan ollut keskustelun kanssa kaveri ja käveli pois ole aavistustakaan, mitä hän juuri sanoi, koska olit ajatellut jotain muuta? Ehkä olit näkyä tehtävälista läpi mielesi, tai suunnittelet mitä olit menossa tekemään päivälliselle.

Jos et todella kuunnella mitä hän sanoo, olet puuttuu mahdollisuus hienoja keskusteluun. Ja jos kiinnostusta elämässään, hän todennäköisesti palaa hyväksi ja osoittavat kiinnostusta sinun samoin.

Joten, kun hän alkaa puhua, lopeta moniajo. Jos mahdollista, lopeta mitä olet tekemässä ja kiinnittää huomiota siihen, mitä hän sanoo. Ja olla aktiivinen kuuntelija. Esitä kysymyksiä. Näytä hänelle, että olet kuullut häntä.

# 6 - Ei luottaa häneen kun pitäisi

Sen näkee koko ajan, naiset tarkistamalla niiden miehen matkapuhelin tekstejä, sähköposti viestit ja housut taskut tuntemattomasta numerosta. Miksi? Koska hän haluaa varmistaa, että hän ei ole huijausta. Ei, hän ei ole antanut hänelle syytä ajatella hän on, hän vain haluaa tietää varmasti.

Miksi et luota häneen, kun hän on antanut sinulle mitään syytä ajatella toisin? Jos et luota häneen, miksi jäädä suhteeseen? Miksi tehdä teille molemmille kurjaa? Opi luottamaan häneen tai siirtää eteenpäin, koska jos pysyt missä olet ja pitää tehdä, mitä olet tekemässä, teidän suhde tulee todennäköisesti pian lopussa joka tapauksessa.

# 7 - Jatkuvat esiin Past kysymykset

Kuinka monta kertaa olet ollut taistelua ja esille asioita, joita hän teki vuonna 1992? Se saa sinua mihinkään? Ei? Mutta silti pitää tehdä se?

Tässä on ongelma kasvatukseen viimeisen asioita: he aiemmin. Tämä tarkoittaa, että mitään ei voida tehdä muuttaa niitä. He ollutta ja mennyttä.

Jos haluat terve suhde, sinun täytyy käsitellä asioita, jotka ovat tällä hetkellä tapahtuu. Keskity tänään. Ei eilen. Ei huomenna. Today.

Jos on jotain, joka ei ole ratkesi, se nostaa päätään uudelleen ja antaa sinulle hyvät mahdollisuudet käsitellä sitä. Joten, nyt, anna sen mennä.

# 8 - Testaus Suhde (Playing Games)

Oletko koskaan sanonut hänelle jotain vain testata hänen vastauksensa? Ehkä kerrot hänelle, että hänen ei tarvitse saada jotain teidän vuosipäivä, koska se ei ole iso juttu, mutta se on iso juttu, olet vain testata häntä nähdä, jos hän tekee oikein? Jos aiot pelata pelejä, olla valmis menettämään.

Jos sanoa tai tehdä asioita vain asettaa hänet ylös ja sitten repiä häntä, kun hän tekee väärän päätöksen, olet suhde on suuri todennäköisyys ei läpäise testiä. Jos kerrot hänelle jotain, hän odottaa sen olevan totta.

Jos haluat lähellä, rakastava suhde sinun ei tarvitse testata sitä. Elämä koettelee meitä yksin riitä. Joten seuraavan kerran olet aikeissa sanoa jotain et tarkoita vain nähdä, miten hän reagoi, purra kielesi ja menetät vuorosi.

# 9 - Keeping Score

Oletteko seurata, mitä teet hänelle vs. mitä hän tekee sinulle? Esimerkiksi sinä laskea, kuinka monta kertaa laittaa astiat pois koneesta vai kuinka usein hän on tehnyt sen? Tai tiedätkö tarkka monta kertaa olet joutunut ottamaan roskat ulos, koska hän unohti?

Kun olet suhde, se ei ole siitä, mitä saat, se on noin antaa ja ottaa. Ehkä hän ei ole parasta laittaa astiat pois, mutta hän aina huolehtii öljynvaihto, kun auto tarvitsee sitä.

Päästä pisteet mentaliteetti. Kyse ei ole siitä, mitä hän tekee sinulle tai edes mitä teet hänelle. Kyse on siitä, mitä sekä tehdä suhdetta.

# 10 - ei hyväksy häneen täysin (Odotatko häntä muuttamaan)

Oletko koskaan tehnyt tätä? Oletko joutunut suhde ajatellut voisit muuttaa häntä ja kaikki olisi täydellinen? Ja miten on, että työskennellyt sinulle?

Kukaan muutoksia elleivät he haluavat. Sillä ei ole väliä, kuinka huonosti haluat sen, jos hän ei niin se ei tule tapahtumaan. Sitä paitsi, jos haluat häntä muuttaa, miksi olet hänen kanssaan ensiksi?

Jos et voi hyväksyä kaveri, viat ja kaikki, niin teidän suhde ei tule toimimaan. Et koskaan löytää täydellinen mies, koska hän ei ole olemassa. Sinun täytyy vain löytää joku, joka on täydellinen sinulle.

Ihmissuhteet ovat kovia, vaikka ne on helppo. Ottamalla aktiivisesti ja tekee mitä voit vaalia sitä ja tehdä siitä vahva, avaat itsesi jopa kypsempi rakkautta, joka perustuu luottamukseen, kunnioitukseen ja ystävyyttä. Joka ei vain selviää, mutta viihtyy. Se ei saa mitään parempaa.

Tutustu näihin