Voiko mies ja nainen olla "vain ystäviä"?

Tämä on ikään vanha kysymys, joka on hyvin erilaisia ​​näkökulmia. Voiko miehet ja naiset rinnakkain ilman sitä jatkan, vai onko aina yksi niistä, joka haluaa enemmän - ovatko ne toimivat sitä tai ei?

Voiko mies ja nainen olla "vain ystäviä"?

Miehet ja naiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa päivittäin. Se voi olla koululuokat, työssä tai rennosti ystävyys tasolla. Vaikka ei ole epäilystäkään, että miehet ja naiset voivat olla mukana viattomasti tarpeeksi tuttavuus tasolla, mitä tapahtuu, jos siellä on todellinen ystävyys?

Onko ihmiset hakemaan vastakkaisen sukupuolen ystäviä, koska he houkutellaan ja mahdollisesti kiinnostuneita siitä on enemmän? Tai se voi olla, että he vain todella nauttia toistensa seurasta ja ei aikoo harjoittaa minkäänlaista romanttista osallistumista?

He eivät voi olla vain ystäviä

Monet uskovat, että jäsenten vastakkaista sukupuolta ei voi koskaan olla vain ystäviä. Yksi henkilö haluaa aina lisää. He eivät aina sitä, mutta halu on yhä olemassa. Onko se totta?

Mieti ystävyyssuhteita kaverit päätät olla elämässäsi. Tarkastella kutakin erikseen. Olisiko jompikumpi otat sen askeleen pidemmälle, jos heille annetaan mahdollisuus? Onko vetovoima millään tasolla?

Toinen asia harkita, mukaan jotka tukevat käsitystä, että välinen seksuaalinen suhde on mahdotonta, onko sinulla on vain suhteita miesten että olet puoleensa.

Sen ei tarvitse olla fyysinen vetovoima, se voi olla henkistä yksi. Riippumatta, sinä vain päätät olla mukana ihmisiä, jotka kiinnostavat sinua tai kiihottaa sinua perustavalaatuisia?

On selvää, haluat olla ihmisten että pidät, joten ne on virkistävän jollain tasolla. Mutta se on sama samaa sukupuolta suhteita samoin, eikö olekin?

Tämä tarkoittaa, että linjat ystävyyden ja parisuhde ovat hyvin samankaltaisia. Kuitenkin joskus se ei vie paljon ylittää linjan "kuten" ja ottaa sen askeleen pidemmälle.

Kun olet henkisesti läpi ihmissuhteissa, katsomaan menneistä. Oletko koskaan ollut vastassaan mies ystävä, koska he pitivät enemmän kuin olet halunnut niitä? Ehkä nämä kertoivat, että heidän tunteensa oli vahvistunut ja he pitävät sinua enemmän kuin vain ystävä - asettaa sinut epämiellyttävä ja ahdistusta ahdinko.

Mitä sanot? Ilmeisesti välität tämän henkilön, he ystävän. Mutta et pidä hänestä niin ja nyt se on hankala. Pidät suhteen vai onko se aika antaa sen mennä?

Että huono osa on, että useimmissa suhteissa voi toipua tämän tyyppinen tunnustus. Hän on pettivät ja tunne hylätty ja voit alkaa etääntyä, jotta ei anna ristiriitaisia ​​tai kannustaa tunteita kehittää. Se menettää / menettää skenaario.

Mutta joskus joku paljastaa heidän sisimmät toiveet ja suhde ei takaisin. Jos olet niin kypsä, voit puhua tunteista ja vain sitä mieltä, että se ei mene pitemmälle. Joskus se toimii, joskus ei.

Kyllä voi

Ihmiset vastakkaisella puolella aitaa sanoa kyllä, miehet ja naiset voivat olla vain ystäviä. On mahdollista saada kaksi ihmistä, jotka vain nauttivat toistensa ystävyyttä ja yrityksen ja halua mitään muuta.

Varmasti on miehiä elämässäsi, että et ole romanttisesti kiinnostunut, eikö? Et katso niitä ja ihmetellä, mitä se olisi sama kuin olla mukana niitä, koska et ole houkutellaan mitään järkeä mielikuvitusta.

Olettaen he tuntevat samoin, niin olet todennäköisesti oikea. Miehet ja naiset voivat olla vain ystäviä. Mutta, entä jos olet väärässä? Mitä jos he eivät halua jotain ja he vain ole sanonut sitä tai toiminut sille?

Kuka voittaa?

Joten, kuka voittaa tämän väitteen, kun on voimassa pistettä molemmin puolin? On vaikea sanoa, mutta yksi asia on varma; tätä kysymystä voi uhata jopa paras suhteita.

Oletko koskaan ollut taistella miehesi, koska teistä oli liian lähellä jäseneksi vastakkaista sukupuolta? Ehkä sinulla on kaveri työ tekstejä liikaa kumppanin mukavuutta, tai ehkä miehesi pitää saada Facebook viestejä vanhan lukion ystävä. "

Saatat olla suhteellisen varma teidän suhdetta, mutta joskus jäsenten vastakkaista sukupuolta on tapa luoda kaaosta, vaikka se on täysin viaton. Esimerkiksi, saatat tuntea, että kaveri rakastaa sinua ja ei yleensä huijata, mutta et voi olla niin vakuuttunut, kun piti taistella tänä aamuna ja hän ryntäsi ulos erittäin vihainen. Hän tekisi jotain typerää vain siksi, että hän oli vihainen?

Luottamus on valtava tekijä mitään suhdetta. Ollakseen turvallinen toistensa kanssa, sinun on tiedettävä, yli varjossa epäilystäkään siitä, että olet niin sitoutunut tarpeeksi koskaan eksyä jonkun toisen syliin. Vaikka saatat aina tiedä, mitä tapahtuu oman pään, voit vain arvailla mitä tapahtuu jonkun toisen.

Täytyy vain luottaa siihen, että kaveri on niin sitoutunut ja vilpitön kuin olet ja toivoa parasta. Loppujen lopuksi, jos sinulla ei ole luottamusta, mitä sinulla on?

Valitettavasti vastaus kysymykseen siitä, onko miesten ja naisten voi olla vain ystäviä ei ole vastattu vielä. Mitä mieltä olet? Voiko se olla viaton ystävyys tai ei joku aina haluavat enemmän?

Mietitkö onko paras ystäväsi pitää sinusta enemmän kuin vain ystävä, tai ehkä pidät paras ystävä, ja haluat tehdä hänestä poikaystäväsi?

Tutustu näihin