3 askelta valmistella ihoa kesän auringosta

Kesä tulee olemaan täällä todella nopeasti, ja sinun täytyy olla hyvin ahdistunut lyödä rannalle! Mutta ennen kuin teet niin, varmista, että ihosi on valmiina kesällä kuin olet.

3 askelta valmistella ihoa kesän auringosta

Kesä on melkein täällä, ja ennen kuin se tulee, ihosi pitäisi olla valmis! Kylminä talvikuukausina varmaan ollut vaikeaa sitä, niin sinun pitäisi tehdä kaikki se tarvittava valmistella ihoa kuuma aurinko. Näin voit tehdä helposti kolmessa vaiheessa - kuorinta, nesteytys ja lopulta käyttöön ihoa kesän auringosta.

1.. Kuorinta

Prosessi hilseily auttaa sinua pääsemään eroon kuollutta ihoa ja kuiva solujen itse, tämä on prosessi, jonka aikana voit päästä eroon "talven ihon. Tartu kuorinta käsineet ja kuoriva puhdistusaine ja kuorivat ympäri.

Alkaa jalat ja hankaa tiesi kaulan ja kasvot. Kun saat kasvosi, on hyvin lempeä, koska iho naamasi on hyvin paksu ja herkkä. Kuorinta tekee ihosta pehmeän ja sileä, mutta myös hyvin kuiva, joten seuraava askel olisi epäilemättä ihon nesteytyksen.

2. Nesteytys

Kun olet valmis kuorinta, ihosi hyvin kuiva ja vieläkin herkempiä. Silloin sinun pitäisi alkaa kosteuttaa ja rehydrating ihoa.

Käytä mukava määrä kosteusvoidetta ja soveltaa sitä omaan koko kehon - jalat, kädet, selkä, vatsa, jne. Sitten käytä kosteuttava voide kasvojen ja kaulan. On olemassa erityisiä voiteet erittäin kuivan ihon hoitoon voit käyttää kyynärpäitä, jaloille tarvittaessa.

Kuitenkin käyttää ihonhoitotuotteita ei ole ainoa tapa nesteyttää ihoa ja se ei useinkaan riitä - tarvitaan myös juoda paljon vettä, vähintään 2l joka päivä. Tämäkin auttaa sinua estää ihon kuivumista.

3. Hitaasti käyttöön ihoa auringon

Muista - kuten sinäkin, iho ei ole nähnyt kesäpäivinä hyvin pitkään, joten se vie aikaa tottua siihen. Aluksi käyttää tuotteita, joilla on korkea SPF välttää auringon vaurioita. Suojaa kasvojen, kaulan ja pilkkominen yllään hattu, ja varmista, että käsivarret, kädet ja jalat ovat hyvin suojattu, sillä he ovat yleensä altistuvat auringon joka ikinen päivä.

Älä unohda suojata kasvosi oikein - varmista, että käytät säätiö korkea SPF. Sinun tulisi myös suojata huulet huulirasva, joka on SPF vähintään 15. Rasvaa teidän huulirasva niin usein kuin mahdollista välttää kuiva, vahingoittunut huulet.

Tutustu näihin