3 tapoja estää ihoa auringolta

Lukuun ottamatta selvää palamisen se voi aiheuttaa, aurinko voi tehdä vielä pahempaa asioita ihoa, aiheuttaa kuivumista, ruskea tai punaiset läiskät, ja jopa ihosyöpää. Opi vaivattomasti suojata ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta.

3 tapoja estää ihoa auringolta

Makaa auringossa koko päivän voi olla hyvin rentouttavaa, ja ruskettunut iho voi olla houkutteleva, mutta ilmeisesti aurinko voi tehdä enemmän haittaa iholle kuin se voi auttaa sinua. Onneksi on olemassa tapoja suojata ihoa auringon vaurioita, niin pitää käsittelyssä oppia tekemään niin ja pitää ihon terveenä ja hehkuva.

1.. Peittelemään

Ihosi on turvallisin kun se ei ole alttiina auringon lainkaan, mikä on vain kun olet sisätiloissa. Heti kun jätät talon, on riski auringon vaurioita. Silti voit peitellä ihoa niin paljon kuin mahdollista. Varmista herkimmät osat kehosta on katettu ja suojattu - kasvot, kaula, korvat, kädet, jne.

Käytä pitkähihainen paita, pitkät housut tai maxi hame ja valitse hattu leveä lieri, joka antaa varjoa kasvot ja kaula. Muista kuitenkin, - varjo ei suojaa ihoa täysin, joten kannattaa hakea säännöllinen määrä aurinkovoidetta kasvot ja kaula, vaikka olet pukeutunut hattu.

2. Käytä aurinkovoidetta päivittäin

Parasta, mitä voit tehdä, jotta suojata ihoa auringolta on välttää aurinkoa! Älä mene ulos välillä 10am ja seitsemäntoista ellei ole pakko, eikä koskaan jätä talo suojaamaton. Älä laiska ja sovellettava aurinkosuojaa aina poistua talosta.

Varmista, että valitset aurinkovoidetta, joka on korkea SPF ja soveltaa sitä vähintään puoli tuntia ennen kuin menee ulos, niin että iho on riittävästi aikaa omaksua se. Toinen hyvä idea olisi käyttää korkean SPF huulirasva. Älä unohda, että suoja aurinkovoidetta tarjoaa kestää vain noin kaksi tuntia, joten se tarvitsee kiinnittää uudelleen!

3. Vältä aurinkoa

Auringonoton yksi naisten suosikki kesäaikana ja se antaa sinulle ihana aurinko-suuteli tan, joka näyttää hämmästyttävän, mutta se tekee niin paljon vahinkoa iholle, että sinun pitäisi yrittää välttää sitä. On muitakin tapoja saada mukava rusketus.

Jotkut aurinkoa vaihtoehtoja ovat itseruskettavat suihkeet, voiteet, geelit, jne., ja voit käyttää kaikkia näitä tuotteita kotona, ilman altistaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Kaikki nämä tuotteet katsotaan olevan turvallisia, jos niitä käytetään oikein.

Saat parhaat tulokset, on ammatillinen spray rusketuksen klo salonki. Vältä kuitenkin Aurinkopyörättömiä rusketuksen pillereitä, sillä he saattavat värittää ihoa oranssi tai jopa aiheuttaa maksavaurioita.

Tutustu näihin