4 tapoja päästä eroon akne yössä

Selvitä, mitä tehdä menehtyä tämä kamala ihon ongelma hyvää - seuraa näitä vinkkejä päästä eroon akne ja sinulla on selkeä ihon alta aikayksikön!

4 tapoja päästä eroon akne yössä

1.. Katso mitä syöt

Asiat voit nauttia syöminen voi olla takana iho-ongelmia, kuten punoitusta, näppylöitä ja aknea. Meidän ruokavalio heijastaa voimakkaasti katsanto ja ihmisten terveyteen. Joten, saat vitamiineja terveellistä ruokaa, kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita... Juo paljon vettä ja pysyä sammutettua. Myös tässä on jotain luultavasti tiennyt, että tulee auttamaan sinua paljon - valkosipuli on maaginen korjaamiseksi akne ongelmia. Se puhdistaa meidän verta ja puhdistaa iho, jos kulutetaan säännöllisesti.

2. Ympäröidä itsesi puhtaana

Tämä tarkoittaa puhtaat lakanat, puhdas tyynyliina puhdas sohva tyynyt, puhtaat pyyhkeet, periaatteessa puhdas kaikki, tai ainakin kaikki, että voit laittaa lähelle tai naamasi. Vaikka tämä pitäisi olla itsestään selvää, monet ihmiset, jotka ovat akne ongelmia eivät ymmärrä, että kaikki voivat vaikuttaa kunnossa.

Joten jos se on mahdollista tehdä yrittää saada puhtaaseen ympäristöön aina. Sinun pitäisi olla alkoholiton kasvot pyyhkeet on, kun menet ulos, ja käyttää niitä aina tarvittaessa. Ja myös pestä kasvot niin paljon kuin voit kanssa Frisk vettä yhtään tuotetta. Jokainen tuote käytät ihollasi olisi tehty kaikki luonnollisia ainesosia, kuten Aloe Vera, joka on erittäin hyvää iholle.

3. Hellittää tehdä jopa

Erityisesti säätiö! Tämä on ongelma monille tytöille että parempi olo peittelyyn niiden akne on kerroksia, kun kerroksia perusta, mutta totuus on, että se voi todella tehdä ongelman paljon pahempi. Operaattorin mitään, tulee tukkia ihohuokosia yli jo ärtynyt iho, ei väliä kuinka "kevyt" kaupallinen voi sanoa, että se on, on juuri pahinta mitä voit tehdä.

4. Rauhoitu

Stressi on itse asiassa yksi tärkeimmistä syistä aikuisen akne, joten tämä on varmasti jotain sinun pitäisi tutkia paremmin. Voitko tunnistaa asioita, jotka tekevät sinut stressaantunut? Voitko olla järkevä ja yrittää käsitellä niitä enemmän rauhallisesti? Voitko yrittää välttää näitä asioita? Nämä kaikki ovat kysymyksiä, sinun täytyy vastata saadakseen stressiä asiasta kurissa ja sen kanssa akne ongelma myös!

Tutustu näihin