5 mahtava kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuiva iho kasvoissa

Meidän on pyrittävä mukavuutta syvemmälle hoitoja, jotta täydentymään ihosolut tarvittavat kosteuttava ravinteita ja riittävästi kosteutta. Lue alla ja löytää 5 mahtava kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuiva iho kasvoissa.

5 mahtava kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuiva iho kasvoissa

Kuiva ja hilseilevä iho voi aiheuttaa, että epämiellyttävä tunne kutinaa, tiiviys ja karheus, että jopa kallein voiteet ja kosteuttava voiteet eivät voi helposti rauhoittavat.

Hedelmät, aloe vera geeliä ja kaurapuuroa täydentää ja kosteuttaa ihoa

Luonnollisesti kuiva iho voi joskus tulla vieläkin ärtynyt ja hilseilevä jos ylivalottunut tuulen, auringon, kylmä vai puute tiettyjen vitamiinien.

Säännöllinen kauneus tuotteet eivät useinkaan ole riittäviä pitämään sen sammutettua, mutta monia luonnollisia ravintoaineita voi olla suurta apua!

5 mahtava kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuiva iho kasvoissa ovat banaanit, avokadot, aprikooseja, kaurapuuro, ja Aloe Vera geeli. Voit käyttää näitä hedelmiä yksin tai yhdessä niiden välillä, sekä muut ylimääräiset aineet kuten Argan-, manteli-tai kookosöljyä, munankeltuainen ja hunajaa.

Menettely on helppoa:

Mash hedelmät, lisää 1 tai 2 tl öljyä, 1 keltuainen ja 1 rkl hunajaa. Steam kasvosi avata huokoset, sovelletaan maski, sitten makuulle ja rentoudu 15-20 minuuttia.

Pese maski pois haalealla vedellä ja käyttää kosteusvoidetta parantaa maskin vaikutuksia.

1.. Banaani

Banaanin kuori sisältää valtavan määrän elementtejä, jotka ovat suuria liittolaisia ​​ihomme. Se sisältää runsaasti antioksidantteja (luteiini) ja kivennäisaineita (kalium), sekä vitamiineja B ja C, jotka kaikki osaltaan meidän ihon hyvinvointia, auttaa se pysyä sileä, notkea ja silkkinen.

Nämä ravintoaineet kannustaa ihon palauttaa luonnollisesti samalla parannetaan sen rakennetta ja kimmoisuutta. Banaani kuori on myös poikkeuksellinen rauhoittavia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä lievittää ihon tulehduksen aiheuttama kuiviin, ja otetaan talteen sen pehmeys, kosteutta ja kimmoisuutta.

2. Avokado

Avokado sisältää hyvin rikas ja erittäin ravinteiden öljy imeytyy helposti ihon. Se on runsaasti vitamiineja A, D ja E ja kivennäisaineita (kalium) samoin kuin lesitiiniä, proteiineja, beeta-karoteenia ja suuri määrä rasvahappoja.

Avokado öljy on myös runsaasti sterolins, jotka vähentävät iän paikkoja ja auringolta merkkejä, ja auttaa pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Lopuksi, avokado on suuri emolliating, kosteuttava ja virkistäviä ominaisuuksia!

3. Aprikoosi

Aprikoosi sisältää monia tärkeitä ainesosia, jotka ovat välttämättömiä meidän ihon terveyttä. Se on runsaasti rautaa, kalsiumia, beeta-karoteenia ja antioksidantit, kuten vitamiineja ja C, ja se sisältää 40% öljyä, jolla on samat ominaisuudet kuin manteliöljyä.

Aprikoosi on suuri kosteuttava ja hyödyllisiä ominaisuuksia: se lievittää auringonpolttama ja kutinaa ja samalla elvyttää, rauhoittaa ja kirkastaa ihon kuivuminen kudosta. Se auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa, notkeutta ja kirkkaus.

4. Kaurapuuro

Kaurahiutaleita sisältää polysakkarideja, omega-3-rasvahappoja, proteiineja, samoin kuin pii ja muut mineraalit. Se on myös runsaasti antioksidantteja kutsutaan avenanthramides ja beta-glucon. Kaikki nämä yhdisteet ovat välttämättömiä terveyden ja elinvoimaisuuden ihosolut.

Monet kosteuttavia voiteita ja muita kauneus tuotteet sisältävät kaurapuuroa sen erinomaisen etuja ihoa. Kaurapuuro vähentää tulehdusta, estää kuivumista ja muodostumista hilseilevä ja hilseilevä laikkuja, ja ylläpitää ihon luonnollista suojamekanismia.

5. Aloe vera geeli

Aloe Vera geeli on rauhoittava, tulehduksia, kirkastuvat, ravitseva ja nuorentaa. Se sisältää 18 aminohappoa sekä vitamiineja A, C, F, B, niasiinia ja jälkiä B12, jotka kaikki yhdessä rauhoittaa ja pehmentää kuiva iho, altis kuorinta, hilseily ja halkeilua.

Aloe Vera on erinomainen kosteusvoide, joka ylläpitää ihon pehmeäksi ja valoisa. Se lievittää lämmön aiheuttama auringon ja ravitsee ihosoluja tärkeitä ravintoaineita, kuten vitamiineja E ja C. On myös hyödyllistä poistaa kuollutta ihosolukkoa ja estää iän merkkejä.

Nämä ovat muutamia tehokkain kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuiva iho kasvoissa. Oletko kokeillut niitä? Kerro meille, jos sinulla on muita ehdotuksia siitä, miten käsitellä kuiva iho. Haluaisimme kuulla sinusta, joten jakaa korjaustoimenpiteitä kanssamme!

Tutustu näihin