6 outoja asioita, jotka ovat hyvää iholle

Ok, me kaikki tiedämme, että vitamiinit ovat hyväksi meidän ihoa. Omega 3 rasvahapot ovat suuria myös. On kuitenkin olemassa muita asioita, jotka voivat tehdä ihmeitä iholle, mitä koskaan ajatellut voisi olla mitään hyvää. Tarkistaa ne pois.

6 outoja asioita, jotka ovat hyvää iholle

Uskoisitko, jos sanoisin, että bakteerit voivat olla hyvää iholle? Ja se ei ole vain bakteerit, tutustu näihin 6 outoja asioita, jotka ovat hyvää iholle.

1.. Bakteerit

Tein mainita niitä, nyt minun täytyy selittää. On noin kymmenen kertaa enemmän bakteereja iholle kuin on ihosolut. Nämä bakteerit ovat mitä pitää ihosi näyttää normaalilta ja hyvältä. Kaikki misbalance, onko bakteerien määrä menee ylös tai alas, voi johtaa iho-ongelmia.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun ei pitäisi puhdistaa ihoa liian usein. Suihkussa enemmän kuin kaksi kertaa päivässä ja käyttää vahvoja antibakteerisia saippuoita ja puhdistusaineet voi johtaa tuhoaminen enemmän bakteereja kuin tarvitaan. Tämä voi aiheuttaa ihon kuivumista tai jopa eczemas.

2. Lääkäri kala

Lääkäri kala tai Nibble Kala on yleinen nimi kahdenlaisia ​​kaloja - Garra rufa ja Cyprinion macrostomum. Mitä he tekevät? He napostella pois ihosairaus.

Uskokaa tai älkää, tämä on melko vanha käytäntö, joka on takaisin sen suosio vuodesta 2006. On kala kylpylöissä ympäri maailmaa varustettu valtava säiliöt ja altaat täynnä lääkäri kalaa. Ne kovettuvat psoriasis ja eczemas ja kaikki sinun tarvitsee vain istua altaan ja anna niiden hitaasti syödä infektio pois. Se on melko yksinkertainen niin kauan kuin voit psykologisesti käsitellä sitä.

3. Kaakao

Ei ole paljon asioita niin mainio kuin kuppi kuumaa kaakaota kylmänä päivänä. Ensimmäinen sip vain tuo hymyn huulille, mutta se tuo mukanaan myös pari etuja ihoa.

Voit löytää ja lukea kaakaota liittyvää tutkimusta Internetissä, joka kertoo, miten 23 naisille annettiin yksi kuppi kaakaota päivittäin yli kolmen kuukauden ajan. Tulokset osoittivat, että lopussa tämän ajan, heidän ihonsa oli tasaisempi, pehmeämpi ja vähemmän altis vaurioilta UV-säteiltä. Nyt en tiedä, onko se todella totta, mutta sanoisin että se on täydellinen tekosyy nauttia kuppi kaakaota päivittäin.

4. Suolaa

Kaikki sanovat, että suola on huono sinulle. Liian paljon se aiheuttaa korkeaa verenpainetta, huono näkö ja lisää riskiä saada sydänkohtaus. Silti suola on hyvä ensiapu ihoa.

Tämä on hieman vanhanaikainen korjaamiseksi, mutta se todella toimii. Jokainen tyttö on ainakin kerran paloi kätensä liesi tai käsiteltäessä kuumaa uunivuokaan. Niin kauan kuin et polta itseäsi kohtaan, jossa iho todella repeämät ja sinulla on avoin haava, suola voi auttaa sinua parantua. Vain ripottele suolaa päälle polttaa ja jättää sinne. Se imee lämpöä ja auttaa ihoa paranemaan nopeammin.

5. Vuohenmaito

Useimmat meistä käyttävät lehmän maitoa päivittäin. Mitä useimmat ihmiset eivät tiedä, että vuohenmaito on erittäin hyvä heidän yleiseen terveydentilaan, erityisesti niiden ihoa.

Vuohenmaito on rikkaampi rasvaa, kalsiumia ja proteiinia kuin lehmänmaito. Juominen, sekä käytetään orgaanisia tuotteita, jotka sisältävät vuohenmaito, voi lisätä ihon luonnollista vastustuskykyä kohti elementtejä. Se on myös erinomainen lääke kuiva iho ja se voi auttaa ihoa saamaan takaisin luonnollisen hehkun.

6. Kuuma ja kylmä suihku

Olet ehkä kuullut, kuinka suihkussa kuuma ja kylmä aaltoja voi olla erittäin hyväksi sydämelle. No, se voi olla myös hyvää iholle.

Kylmä vesi on todella paljon parempi iholle kuin kuumaa vettä. Silti ei voi oikeastaan ​​suihku kylmällä vedellä, joten voit yhtä hyvin antaa tätä tekniikkaa kokeilla. Se lisää ihon luonnollista puolustuskykyä kohti auringon ja tuulen ja auttaa sitä pysyä kosteutettu.

Katso, se ei ole kyse kalliita suihkugeelit ja vartalovoiteet. On olemassa paljon muita asioita, jotka ovat hyvää iholle. Noudata näitä ehdotuksia ja parantaa ihon laatua tänään.

Tutustu näihin