Rosa mosqueta öljy etuja

Rosa Mosqueta (tunnetaan myös nimellä hiprose) on villi ruusu pensas, joka kasvaa Etelä-Euroopassa, erityisesti Andien Chilessä. Eteerinen öljy saadaan rosa mosqueta lantion ja sisältää erittäin korkean monityydyttymättömien rasvahappojen.

Rosa mosqueta öljy etuja

Erinomaisen ihon paranemista ja kauneus ominaisuudet olivat hyvin tiedossa alkuperäiskansojen Chilen vuosisatojen ajan, mutta viime aikoina lukuisia suuria lääke-ja kosmetiikka yritykset ovat alkaneet käyttää tätä öljyä yksi tärkeimmistä tehoaineet niiden tuotteita. Emme kuitenkaan katsomaan joitakin fabulous rosa mosqueta öljyä etuja.

Vähentää ryppyjä ja nuorentaa ihoa

Rosa mosqueta öljy sisältää karotenoideja, vitamiini, runsaasti C-vitamiinia (tunnettu virkistäviä ja korjaus ominaisuudet) ja 77% välttämättömien rasvahappojen (EFA), jotka ovat erittäin tärkeitä ihon kudosten uudistumista. Nämä hapot houkutella kosteutta tekee meidän iho näyttää nuoremmalta, terveempiä ja joustavampi rakenne.

Yksi tärkeimmistä ainesosista Rosa mosqueta öljy on myös retinoiinihapolla (vitamiini), joka vaikuttaa suoraan ihosolut ja apuvälineet ihon uusiutumista ja korjaus. Sitä käytetään monissa ryppyjä ja anti-ikääntyminen voiteet tuottaa suuria kosmeettisia taloja.

Kaiken kaikkiaan, rosa mosqueta öljy on uskomattoman virkistäviä ominaisuuksia ja kyky hidastaa   ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, uudistaa ihoa ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Sitä voidaan soveltaa suoraan iholle tai suun kautta kapselin muodossa.

Tehokkaasti kohtelee arvet ja venyttää markkaa

Monet tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että rosa mosqueta öljy voi tehokkaasti vaimentaa ja hoitoon tai tapaturmassa arvet, venytys merkit, palovammoja ja parantaa niiden väri. Se on vahva solun elvyttäminen ja haavan paranemista ominaisuuksia ja on erittäin tehokas korjaus ihon rakennetta. Se on kyky korvata kuitu ja paksu arpikudosta uusia ja terve iho.

Kun sovelletaan leikkauksen jälkeinen arvet heti silmukkaa on poistettu, rosa mosqueta öljy voi välttää muodostumista keloid (kiinteä) arvet. Se parantaa myös väri ja rakenne kolot, auttaa tekemään vähemmän näkyviä vesirokko ja akne arvet, ja lisää ihon kimmoisuutta.

Sen suuri määrä rasvahappoja, rosa mosqueta öljy auttaa kosteuttavat ihoa, joten se näyttää uudistetun, pehmentänyt ja puhdas. Se uusiutuu revitty ihon kudosta ja vähentää huomattavasti ja estää muodostumista venyttää markkaa.

Rosa mosqueta öljyä tulee käyttää 3 kertaa päivässä ja hierotaan ihoon pyörivin liikkein. Fore parhaat tulokset käyttää sitä päivittäin vähintään 1-2 kuukautta.  

Parantaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentin ja suojaa auringolta

Hyperpigmentaatio on tummuminen tiettyjen iholla ja aiheuttaa liikaa melaniinia elimistössä syntyvä. Rosa mosqueta on kyky auttaa ihon luoda uusia soluja, korvaa vanhat. Kuten vanhat solut häviävät, pigmentti kulmat keventää.

Rosa mosqueta tarjoaa erinomaisen apua iho on palanut ja alttiina raiotherapy ja on erittäin tehokas korjaus ihon aiheuttamat vahingot liiallisen auringolle ja nestehukka. Se stimuloi kudosten korjaamiseen ja tasoittaa ihon sävyä, ja on myös erittäin tehokas tasoittamalla kuivaus auringon vaikutukselta, joka aiheuttaa ulkonäkö hienoja ryppyjä silmien ympärillä ja huulet.

Kaikki kiteytti, ei tämä öljy yksinkertaisesti ihmeellistä? Jos olet kokenut joitakin rosa mosqueta öljy etuja, kerro meille niistä ja jättää kommentin.

Tutustu näihin