Rose vesi hyötyä iholle

Legenda kertoo, että kaunis Egyptin kuningatar Kleopatra, joka rakasti syntyä itseään maidon ja nousi terälehti kylpyammeet ja vaati saada sängyssään peitetty tuoreita ruusuja joka päivä, oli kokolattiamatto hänen boudoir terälehdet nämä kukat (johon hän syyksi seksuaalista toimivaltuuksia) kun hän ensin tervehti ja vietteli Marc Antony.

Rose vesi hyötyä iholle

Sittemmin ruusut on käytetty lääkkeitä, kosmetiikkaa ja luomaan kulinaarisia nautintoja tuhansia vuosia monissa eri kulttuurien maailmaan. Kuitenkin löytö prosessi talteen nousi vettä ruusun terälehtiä johtuu Arabian Alchemist Avicennan (Abu Ali Sina, tai Ibn Sina, 980-1037 jKr), jo vuonna 11. vuosisadalla.

Tänään, ruusu vesi on vesiliuos saadaan vesihöyrytislauksella murskattua terälehdet Rosa Gallica (Ranskan Rose), Rosa Canina (Dog Rose) tai Rosa Damascena (damaskonruusu).

Tunnettu antiseptinen ja antibakteerisia ominaisuuksia, nousi vesi on erinomainen puhdistus, puhdistava, pehmentävä ja virkistävä ihon. Sen miellyttävä tuoksu tekee siitä mukava, kevyt ja raikas Kölnin käyttää varsinkin kesäisin.

Rose vesi ja kasvojen ihon hoito

Rose vesi on yksi tärkeimmistä vahvistavat aineet käytetään kosmetiikassa valmistelussa kuorintaa ja naamiot. Se raikastaa, ääniä, elvyttää ja tasapainottaa ihoa.

Jos haluat syvästi puhdistaa ja ravitsee ihoa omalla luomutuotteista sekoita 2 rkl ruusuvedellä, 2 ruokalusikallista hunajaa, 2 rkl sokeria ja 1 tippa E-vitamiinia öljyä. Hiero kevyesti kasvoillesi kaksi tai kolme minuuttia, huuhtele haalealla vedellä. Kostuta vanulla ruusuvedellä ja pyyhi kasvosi.

Jos sinulla on akne ongelmia, puhdista kasvosi ruusuvedellä 3 kertaa päivässä. Se on lievä supistava ja se vähentää teidän huokosiin ja samalla ehkäistä ryppyjä!

Rose vesi ja väsynyt ja ärtynyt silmät


Rose vettä voidaan käyttää rauhoittaa väsynyt, punainen ja kipeä silmät, sekä sävy, ja yritys ryppyjä. Se on myös erittäin hyödyllistä ehkäisyssä ja vähentämisessä tummat silmät. Ota kaksi vanulappuja ja kaada vähän ruusuvedellä niitä. Laita ne silmäsi ja rentoutua puoli tuntia. Voit myös huuhdella silmäsi joka ilta sekoitus 30 ml nousi vettä ja 120 ml tislattua vettä. Tämä auttaa lievittämään silmien rasitusta ja väsymistä.

Rose vettä ja erilaisia ​​ihottumaa

Rose vesi voi olla erittäin hyödyllistä lievittää erilaisia ​​ihottuma, psoriasis ja ekseema, ja sen lievästi supistava ominaisuudet tekevät siitä hyödyllistä tonic hoidossa taliköhnän. Erittäin hyvä karva paketti on tehty 5 rkl nousi vettä, 3 rkl Rhassoul savea ja 1 rkl Argan öljyä. Hiero seos hiukset ja päänahka, jätä se muutamaksi minuutiksi ja huuhtele.

Kotitekoinen ruusuvedellä

Jos sinulla on nippu tuoretta ruusuja kotona tai olet päättänyt noutaa ne omassa puutarhassa, miksi ei tee oma nousi vettä suihkuttaa kasvoillesi ja kehon kuumina kesäpäivinä?

Kaikki mitä tarvitset on:

  • 2 kuppia tislattua vettä
  • 1 kuppi tuoretta ruusun terälehtiä (noin 8-10 ruusut)
  • 100% puhdasta ruusuöljyä

Varovasti sitoa ruusun terälehtiä osaksi sideharsolla, laita ne kattilaan ja kaada tislattua vettä päälleen. Peitä ja keitetään hiljaisella tulella 30 minuuttia. Kun olet valmis, lisää muutama tippa nousi öljyä ja anna jäähtyä, katettu yön yli. Aamulla poista terälehtiä ja kaada nousi vettä spray pullo ja pitää viileässä ja pimeässä paikassa.

No, sen jälkeen kun lukea kaikki tämä, etkö kiusaus alkaa käyttää tätä hämmästyttävä tuoksu välittömästi, ja et tunne halu ripottele sen ihana tuoksu puolilla kehoa heti? Kerro, mitä mieltä olet ruusuvesi. Rakastatko sen? Jätä kommentti alle.

Tutustu näihin