Top 7 kutina ratkaisuja

Ei ole paljon asioita, jotka voivat olla yhtä ärsyttävää kuin jatkuva kutittaa. Argh, vihaan kutiseva iho! Olen kerännyt korjaustoimenpiteitä kutiseva iho vuosia ja haluan jakaa ne teidän kanssanne. Ok, tämä ei auta sinua, jos olet tekemisissä vakava ihosairaus kuten ihottuma. Tämä edellyttää käynti lääkärin. Mutta kaikki muut kutiaa voisi vain perääntymään edessä tämän fantastinen ratkaisuja. Tarkistaa ne pois.

Top 7 kutina ratkaisuja

1.. Älä naarmuta

Arvelisin, että useimmat teistä muistuttaa kuvan äitisi sanomalla "Älä naarmuta sitä!" Olenko oikeassa? No, äiti tiesivät, mitä hän puhuu. Raapiminen kutinan vain tehdä se kutittaa enemmän. Joten, älä naarmuta sitä. Parempi vielä - ei edes kosketa sitä. Se kutittaa helvetisti ensimmäisen pari minuuttia, mutta sitten se alkaa hitaasti menossa pois. Raapiminen se vain pahentaa sitä.

2. Jää

Jää voi olla todella hyödyllistä, kun se tulee aikamatka kutiseva iho. Se on erityisen hyvä hyttysten pistot. Ota jääpala ja laita se paikka, joka kutiaa. Se tuo helpotusta muutamassa sekunnissa. Jos et kestä kylmää jäätä - kangas märkä kylmällä vedellä tepsiä.

3. Ruokasoodaa

Toinen korjaamiseksi mummo kaapissa - ruokasoodaa. Ota yksi teelusikallinen ruokasoodaa ja liuotetaan veteen. Käytä kutiava paikka. Jos sinulla on ongelmia isompi puolilla kehoa, kokeile oloasi kylpyamme lämpimällä vedellä ja ruokasoodaa. Älä käytä tätä, jos iho on rikki, se satuttaa paljon!

4. Kamomilla teetä

Jokainen tyttö tietää, että kamomilla teetä on hyvä lääke päästä eroon niitä ikäviä laukkuja silmäsi. Mutta tiesitkö, että se on myös loistava kutittaa korjaamiseksi. Tee itsellesi kuppi kamomilla teetä ja anna sen jäähtyä jonkin aikaa. Levitä lämmintä teetä paikka kutiaa ja pian alkaa tuntea paljon paremmin.

5. Aloe vera

Olen nähnyt valtuudet Aloe Vera niin monta kertaa, että olen aina joitakin talossa. Aloe Vera on, joukossa monia muita asioita, täydellinen ihon kutina. Ei ole väliä, jos kutinaa aiheutti hyttysen pistosta, allergia tai jopa vakavampia ihosairaus - aloe vera tulee pelastus. On parasta käyttää tuoremehua suoraan kaktus, mutta aloe vera geeli on myös hieno. Koskea vain kutiava paikalla useita kertoja päivässä.

6. Sitruuna

Et voi ajatella, että sitruuna voisi olla hyvä kutina ratkaisu, mutta se todella on. Et saa käyttää sitä rikki ihoa, koska se palaa teille. Sitruuna on hämmästyttävä, kun se tulee ottaa kutiava hiuspohja. Purista sitruunamehua sitä ja jätä se 10-15 minuuttia ennen pesua hiukset. Se auttaa muita iho kutiaa liikaa.

7. Karitevoi

Et tiedä kuinka paha kuiva iho voi kutista? Ratkaisu on Shea Butter. Se on parasta, jos käytetään puhdasta, mutta jotka sisältävät se voi myös auttaa. Karitevoi on yleensä hyvä ratkaisu kuivalle iholle. Se ei vain vapauttaa sinut kutinaa, se parantaa yleistä tilaa ihoa. Muista kokeilla sitä.

No, nyt tiedät - se kaikki tulee alas valvoa itse ei naarmuunnu, ja yksi näistä ratkaisuista. Jos kutina on jatkuvaa, vaikka soveltaa näitä korjaustoimenpiteitä, varmista, että käyt lääkärin.

Tutustu näihin