5 syytä miksi sinun pitäisi treenata säännöllisesti

Tässä päivässä ja ikä, treenata on oltava. Useimmille kaverit, on pullea ei ole kuuma. Ja tämä on vain yksi syy, miksi sinun pitäisi treenata - uskonnollisesti. Täällä on 5 enemmän syitä, miksi sinun tarvitsee huolehtia kehostasi.

5 syytä miksi sinun pitäisi treenata säännöllisesti

Hei tytöt! Treenata säännöllisesti voi olla kova. Se ei ole helppoa motivoida itseäsi. Siellä on aina jotain "tärkeämpää tekemistä", että juuri "ei voi lykätä." Joo oikeassa. Kuka olet tosissasi?

Lopeta valehtelu itsellesi ja lopettamaan tyhmiä tekosyitä. Sinun täytyy olla rehellinen itsellesi, koska kukaan muu. Lakkaa kyselemästä ystäväsi (tai vielä pahempaa, poikaystäväsi) olitpa rasvaa tai ei. Jos sinun täytyy kysyä, niin todennäköisesti olet. Tai sinulla on joitakin vakavia turvattomuutta kysymyksiä.

Kuten aiemmin mainitsin, tiedän että se ei ole helppoa motivoida itseäsi, ja se on hyvin, hyvin helppoa, kuten ehkä tiedätte, tekosyitä. Sanon asiat oikeaan näkökulmasta sinulle, niin että et koskaan unohda treenata taas.

1.. Ulkonäkö ovat tärkeitä

Kyllä, ulkonäkö ovat tärkeitä. Ajan. Pojat ovat visuaalisia. Hyvin, hyvin visuaalinen. Persoonallisuus voi olla suuri, saatat olla viehättävä, hauska, ja kaikki muut "cool" juttuja - mutta lopussa päivä, useimmat kaverit ovat vain... luolamiesten. Ei ole väliä kuinka kovaa me yritämme piilottaa sen. Jos et aio näyttää hyvältä hänelle joitakin muita tyttö. En kerro teille tämän pelotella teitä (okei, ehkä olen), mutta silti, varoitan.

Tietenkään se ei ole kyse näyttää - saatat olla supermalli, mutta jos kusta minut pois joitakin crap ja käyttäydyt kuin joku aivoton diiva, saat potkut. Se on ohi. Mutta silti, jos näytät hyvältä - voit saada pois enemmän, paljon enemmän, ja jotkut kaverit - voit kävellä ympäri ne, jos haluat. Miksi ei ole tällaista valtaa? Elämä on helpompaa hyvännäköisiä ihmisiä. He saavat maksaa enemmän, ne saa edistää useammin, ja ne voivat usein saada pois on... no, ei niin älykäs.

2. Tunnet paljon paremmin oma iho

Kun treenaat säännöllisesti, tunnet tiukka, vahva ja terve. Luonnollisesti voit olla itseluottamusta. Huomaat säteillä voimakas energia, joka puhuu, eikä sinun tarvitse sanoa sanaakaan. Tämä energia vetää ihmisiä elämääsi, se tekee sinusta houkuttelevampi, seksikäs, ja onnistunut kaikin tavoin voitte kuvitella.

Kun treenaat säännöllisesti kehität tietyn rytmin, saat tietää itse paremmin, voit laajentaa rajoja. Sinulla tuntuu kaikki on mahdollista. Opit rakastamaan itseäsi ja elämääsi. Se voima treenata säännöllisesti. Ja jos et ole koskaan tehnyt työtä pois, niin tämä tunne on vaikea kuvitella - kokeile itse. Treenata kuukauden ajan joka päivä ja tiedät mitä puhun.

3. Sinulla on enemmän vaihtoehtoja

En tiedä, onko olet ottanut tai yhden.

Jos sinulla kaveri - hän haluaa sinua enemmän kuin koskaan. Kun olet pehmentänyt, tiukka ja seksikäs hänelle hän haluaa sinua koko ajan. Hän arvostaa vaivaa ja näet suuri ROI makuuhuoneessa. On helpompi saada hänet yhteistyötä toiveesi, ja jopa vaatimuksia. Kun annat enemmän, sinulla on argumentti pyytää lisää liikaa. Anna ja saat takaisin.

Saatat olla ongelma, vaikka, jos saat liian kuuma sinun on vaikea saada hänet pois itsestäsi.

Jos sinulla ei ole poikaystävää, sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja, kun aloitat treenata säännöllisesti. Et vain tavata kuuma nastoja (ja IQ 50 gorillat-on-steroidit), kuntosali, mutta sinun on myös enemmän, mutta parempia vaihtoehtoja yleensä.

Hot tytöt saavat lähestyi) humalassa kaverit, b) todella, todella humalassa kaverit, tai c) viileä kaverit, jotka uskaltavat tulla sinun.

Tiedät varmasti, että hyvän näköinen tytöt lähestyi vähemmän, koska ne pelästyttää pois suurin osa ei-niin-luottavainen kaverit. Ja kaveri luottamus on luottavainen SYYSTÄ (esim. hän tietää kuka hän on, mitä hän haluaa ja hän ei pelkää mennä sitä - You!). Hän luultavasti on jotain, joka varmuuskopioi hänen itseluottamusta. Joten hän ei ole mikään luuseri. Tämä tarkoittaa, että kun treenata säännöllisesti, voit näyttää paremmalta ja sinulla on mahdollisuus valita isompi allas kaverit - sitten valita oman Mr. Right itse sen sijaan odottamassa häntä putoavat taivaalta.

4. Sinulta rennompi ja luottavainen

Kun et treenata, kehosi saa heikompi, sinulla on vähemmän valvoa lihaksia ja kehon. Et vain tunne 100% sopusoinnussa itse. Tämä tekee sinulla on mielialan vaihtelut kuin jos olet jatkuvasti PMS. Okei, ehkä se ei ole niin paha, mutta saat kuvan.

Kun treenaat säännöllisesti osut kaikki negatiivinen energia keräät koko päivän. Siksi se on hyvä treenata joko aikaisin aamulla (sinulla on enemmän energiaa koko päivän), tai myöhään illalla (voit nukkua kuin vauva).

Joka tapauksessa, työskentely rikki, voit päästä eroon kaikista, jotka negatiivista energiaa... kaikki ne ihmiset, jotka haluat murskata ja jotka saavat sinut hulluksi yhtäkkiä eivät tunnu niin iso ongelma, voit käsitellä niitä helposti. Yhtäkkiä kaikki näyttää enemmän rauhallinen ja helpompi ratkaista. Ongelmat tulevat haasteet. Haasteita tulee hauskaa. Mikään ei tunnu ratkaisematon. Plus pylly on niin tiukka, että voit murskata pähkinöitä, ja jopa komea kaverit käyttäytyvät kuin Kolumbian rakennusalan työntekijät, kun ohitat, mamacita!

Tule, eivät toimi cool! Kohteliaisuus on aina mukavaa.

Juttuja, jotka käytetään tekemään sinua hulluksi yhtäkkiä ei vaikuta sinuun enää. Periaatteessa voit lakata antamasta pätkääkään paska käytit antaa vaivata sinua ennen. Making ostoksia päätöstä yhtäkkiä ei ota 3 tuntia, ehkä leikata se alas vain yksi tunti (mikä on ihme poikaystäväsi!). Päätöksenteko yleensä vie vähemmän aikaa, sinulla on parempi käsitys siitä, mitä haluat elämässä.

5. Voit olla terveempiä ja tunnet seksikkäämpi

Ilmeisesti. Kun treenaat säännöllisesti voit kehittää vahvempi kehon, sielun ja mielen. Joten amp kehon voimaa tasolle, joka suojelee sinua tahansa terveyteen liittyviä kysymyksiä. Kun et sairas, (toivottavasti et) saat terveellä tavalla nopeammin. Voit nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Ihosta tulee tiukka, ja sinun ehdottomasti näyttää enemmän tuoreita ja nuorempia. Olen aina miettinyt, miksi 20 jotain vuotta täyttäneistä anna heidän itse lihoa, kun vain hieman vaivaa he voisivat näyttää hyvältä. Sitten näette 30-40-vuotiaita naisia, jotka näyttävät paljon parempi kuin 20 vuotta täyttäneistä. Mitä F # $ k? Tämä nuorempi sukupolvi on tulossa lazier ja lazier. Photoshop ei toimi, kun itse mennä ulos kyseisenä päivänä.

Siinä kaikki. On kymmenet syitä, miksi sinun pitäisi treenata joka-yhden päivän, ainakin 45 minuuttia. Nämä olivat tärkeimmät yhden.

Liity kuntosali. Älä laiska. Tekosyitä ja luopuminen on helppoa, mutta se ei ole paras valinta. Kärsivät hieman tänään, ja elää onnellisempaa elämää huomenna. Se ei ole helppoa, mutta mitään kannattaa tehdä yleensä on.

Älä ajattele sitä. Älä yritä päättää, onko sinun pitäisi käydä kuntosalilla tänään tai ei - vain mennä. Se on ei-murskata. Mene ja se on siinä. Unohda typerää tekosyitä. Olet varmaan kuullut ilmaisun "ei ole rumia naisia, vain laiska omaa." Kuka sanoi, että ensin ehdottomasti oli piste.

Ei ole mitään tekosyytä, että rasvaa. Tee aikaa. Meillä kaikilla on 24 tuntia päivässä ja se on mahdotonta, että et voi järjestää itse treenata vähintään 45 minuuttia. Televisio ei. Heitä se pois. Jos sinulla on lapsia, saat lapsenvahti. Kaveri mielellään hoitaa lapset, jos sanot "Minun täytyy mennä kuntosalille pysyä seksikäs sinulle." Mitä kaveri sanoa ei, että? Ottaa "ei ole aikaa" on valhe - Jos todella haluat tehdä aikaa sitä, et.

Nyt pudota ja antaa minulle viisikymmentä!

Sitten osake, jaa tai näin, älä itsekäs.

Tutustu näihin