Miten tehdä meditaatio kotona 6 vaiheet

Haluatko parantaa keskittymiskykyä? Pidä pala mieli kaikessa stressaava tilanne? Jos vastaus on "kyllä!" niin kannattaa ehdottomasti harjoitella meditaatiota. Tässä on 6-askeleelta opas siitä, miten tehdä meditaatio kotona, joka muuttaa elämäsi hyvää.

Miten tehdä meditaatio kotona 6 vaiheet

1.. Valitse oikea aika meditaatio

On suositeltavaa meditoida aamulla, kun mieli on rauhallinen, "tyhjä" ja kun et ole väsynyt. Tämä on erityisen tärkeää aloittelijoille-luultavasti meditoida vain 5 minuuttia ensimmäisten viikkojen joten sinun ei tarvitse nousta paljon aikaisemmin. Myöhemmin vähitellen meditaation aika optimaalinen 20-30 minuuttia (ei enää).

2. Pick oikeaan paikkaan

Yritä mietiskellä joka päivä samaan aikaan ja paikkaan. Se voi olla nurkkaan oman huoneen tai tuoli kuistilla. Varmista, että paikka on puhdas, tuuletettu ja että sinua ei häiritä. Voit istua, seistä tai maata kun meditaation "löytää aseman, joka sopii sinulle parhaiten. Kun puoli Lotus tai koko lootusasento ei tarvitse mietiskellä onnistuneesti, vain varmista, että selkä on suora - tämä on tärkeää oikea hengitys.

3. Rentouttaa kehon

Venytä jalat ja kädet ravista kädet, sormet ja varpaat. Keskity hengitys, hengittää ja hengittää hitaasti. Ei ole tarvetta muuttaa mitään tavallisesta tapa hengittää, vain yrittää olla täysin tietoisia hengitystä. Jos et vieläkään voi rentoutua täysin, älä anna periksi. Kokeile laskenta teidän hengitystä kun hengittää ja hengittää 1-10 ja kuin kerran-tämän pitäisi tepsiä.

Voit myös lausua pyhä tavu "Om" - Hindu symboli Absolute-Manifestoitumattomassa (henkinen) ja ilmenee (materiaalin) näkökohdat Jumalan.

Rentoutuminen tekniikkaa kutsutaan Jooga nidra voi myös auttaa sinua rentoutumaan kehon ja tutustutaan meditaatio.

4. Katso yläosassa nenän

Harjoitella keskittymiskykyä, aloita etsivät yläreunassa nenän. Suora etsiä ei enää sitten 2 minuuttia välttää rasita silmiäsi. Voit tehdä tämän muutaman kerran päivässä, mutta joka käytännössä ei saisi kestää kauemmin kuin 2 minuuttia.

5. Käytännössä visualisointitapa

Nyt siirtyä pitkälle liikunta-visualisointi. Visualisoi tietyn kuvan oman pään - jotain mukavaa ja miellyttävä tai neutraaleja. Joka tapauksessa se on ehdottomasti kielletty kuvitella jotain epämiellyttävää tai pelottavaa. Jos päätät kuvitella esim. ruusu on, miten sinun pitäisi tehdä se. Noudata huolellisesti, sen väri, sävyjä, koko. Kuinka monta terälehtiä se on? Kuvittele itsesi haisi se, kosketa sitä. Yritä tuntea sen herkkä, pehmeä, sileä terälehtiä.

Tämä on tärkeä harjoitus. Kun opit keskittyä erityisesti kuvan oman pään voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen helppoa.

6. Tyhjennä mielesi

Viimeinen vaihe meditaatio on "keskittyy mitään." Tämä on vaikein osa meditaatio ja se vaatii paljon harjoittelua. Nyt olet oppinut visualisointitapa, käytännössä se päinvastaisessa tai tarkemmin sanottuna "keskittyvät mitään" - hyljännyt jokaisen ajatuksen, että sinulle. Tyhjennä mielesi onnistuneesti, ei "taistella" ajatus, joka miehittää mieltäsi, sillä on päinvastainen vaikutus.

Kuvittele, että olet autolla ajo - ajatukset pitäisi olla asioita jalkakäytävällä vilkaisu ajon-ne ovat olemassa, mutta et kiinnitä huomiota niihin.

Nyt kun tiedät miten meditaatio kotona, löytää aikaa käytäntö. Pian huomaat sen hyödyt, voit olla tehokkaampi koulussa tai työssä, kehittää silmä yksityiskohtia, oppia pysymään rauhallisena stressaavissa tilanteissa ja luultavasti ihmettelevät, "Miksi en aloita mietiskellen aikaisemmin?"

Tutustu näihin