Ole rohkea ja entistä luottavainen ja menestyksekäs

Kerran, nainen halusi pyytää korotusta. Mutta hän halusi odottaa, kunnes aika oli oikea - hän ei halua tehdä sitä ensin aamulla, ei heti lounaan, ei maanantaina ei kun hänen joukkue oli saada valmis uusi työtehtävä. Päivinä tuli viikkoa, ja viikon kääntyi kuukautta. Pian hän päätti, että on parempi unohtaa koko juttu - aika yksinkertaisesti ei ollut oikea.

Ole rohkea ja entistä luottavainen ja menestyksekäs

Luuletko, että hän oli oikeassa, tai että hän yksinkertaisesti puuttui rohkeutta ja pysyvyys saada mitä hän halusi?

Jos katsomme historiaa, eri toimijoihin, muuttajia ja Shakers, olivat Vahvennetulla. He olivat niitä, jotka uskoivat maailma ei ollut tasainen ja olivat valmiit panostaa elämänsä sitä.

Kaikki nämä miehet ja naiset ovat yksi yhteinen piirre: ne olivat tarpeeksi rohkeita jättää enemmistön mielipiteen mukaan jatkuvasti yrittää (ja menestyminen) esittää omia ajatuksia ja ideoita yleisölle.

Nämä miehet ja naiset nähtiin rohkea ja sinnikäs jo ennen kuin he saavuttivat historiallisen onnistumisista. Oletko koskaan miettinyt, miten he onnistuivat vetämään sen pois?
Tässä muutamia vinkkejä esittelemään itsesi rohkea ja sinnikäs henkilö.

Vain ne, jotka ovat vaarassa mennä liian pitkälle voi mahdollisesti selvittää, miten pitkälle voi mennä. - TS Eliot

Sanotaan olet juhlissa. Huoneen poikki, voit nähdä kaveri, joka näyttää kiinnostavalta. Huomaat, että hänkin on vilkaisi sinua.

Mitä aiotte tehdä?

Odottaa häntä lähestyä sinua?

Yritä saada hänen huomionsa jotenkin?

Odottaa hieman kauemmin , kunnes aivan varma, että hän on sinuun?

Älä tee mitään sellaista. Vain kävellä hänen luokseen ja alkaa keskustella. Ehkä hänellä on tyttöystävä, joka tulee takaisin hetken.

Toki tämä on mahdollista. Mutta sinä nolata itseäsi millään tavalla?
Tietenkin sinun ei. Esittele itsesi heille molemmille ja jatkaa keskustelua.

Rohkeus ja sitkeys myös se, että olet valmis riskeeraamaan tunne epämukavaksi tai hieman nöyryytetty. Hetken kuluttua, koska minun käytännössä on osoittanut minulle, naiset, jotka päättävät tulla rohkeampi elämässään oppia käsittelemään sitä kohtaan, kun se ei yksinkertaisesti vaivaudu niitä enää.

Ehkä se kaveri on tyttöystävä, mutta myös, ehkä, vain ehkä, hän on mies elämääsi ja on lähdössä, että puolue. Yksi versio teistä vain seisoo siellä ja antaa hänen lähteä, kun taas toinen, rohkeampia yksi, joka on enemmän pysyviä, menee sinne ja saa hänet.

Rohkeus ei tule ilman riskiä yksinkertaisesti hankausta jotkut väärin.

Pohjimmiltaan rohkeus ja sitkeys ovat joitakin ominaisuuksia, jotka ihmiset etsivät johtajille. Et ehkä halua olla yksi, mutta muut, jotka haluavat, että kanta näkevät sinut hoitoon.

Älä välitä niistä. Ne henkilöt aina yrittää pakottaa itseään mihinkään illanviettoihin, ja sinun ei pitäisi vastustaa niitä, kunnes edut törmäävät omaansa. Tällöin konflikti on väistämätön, mutta et tohdi sitä tai puhuen ensi hetkestä se syntyy?

Kysy itseltäsi, mitä olisi rohkea ihminen voi tehdä?

Ratkaista erot olemalla avoin, rehellinen ja päättäväinen.

Fortune ystävystyy rohkea. - Emily Dickinson

Jos työtoveri yrittää nöyryyttää sinua henkilökunnan kokouksessa, vastata ankarampia vitsi hänen kustannuksellaan, ja älä välitä miten hän ottaa sen. Toisaalta, jos pomo tekee saman, kokeile vastaamisen toisen vitsi omalla kustannuksellaan.

Näetkö eron? Selitän: näissä yhteyksissä olet noudattanut sääntöjä näitä sosiaalisia tilanteita, mutta samaan aikaan, sinun on myös kasvanut ulos niistä - voit kohtaavat työtoveri suoraan, ja sinun kohtaavat pomosi välillisesti.

Molemmissa tapauksissa heikentänyt niiden valta alistaa sinua suullisesti.

Samaa toimintatapaa muissa ympäristöissä. Näin näytät itsesi vahva yksilö, henkilö, joka ei ole sosiaalinen hylkiö, mutta myös ei ole sokea seuraaja sääntöjä. Ympäristöäsi huomaavat tämän.

Vapaus piilee on lihavoitu. - Robert frost

Tuntuu hyvältä itsestäsi. Feel positiivinen ja se ei ole vaikeaa olla rohkeampia ja pysyviä. Tulosten pitäisi olla näkyvissä ennen kuin huomaatkaan. Itse asiassa koko prosessi potkia vaihteelle tuskin huomaamatta. Sinun ympäristö reagoivat eri teitä - Jos sinulla on jokin muu kokemuksia tulossa rohkeampia, kertokaa niistä meille.

Haluaisin kuulla, mitä tehdä sinulle yhden näistä luvuista, että me muistamme.

Tutustu näihin