Top 4 hyödyt Bowen tekniikka

Oletko kuullut Bowen tekniikka? Se on kokonaisvaltainen parantavaa tekniikkaa, joka koostuu lempeä peukalon tai etusormen paine, joka muistuttaa hieronta. Se on laajalti tunnettu Bowen hieronta, vaikka se ei ole oikeastaan ​​hieronta. Tässä ovat top 4 etuja Bowen-tekniikka.

Top 4 hyödyt Bowen tekniikka

Tekniikka on ainutlaatuinen, koska se on tunnettu siitä, että kahden minuutin tauot liikkeiden välillä, jonka aikana terapeutti lähtee huoneesta. Sanotaan, että nämä poissaolot tekevät Bowen-tekniikka niin hyödyllistä, koska koko tekniikka tulee voimaan kyseisten kahden minuutin. Monet ihmiset, jotka ovat yrittäneet sitä sanoa, että se on ollut todella hyödyllinen.

1.. Ei enää selkäkipu

Useimmat ihmiset kääntyvät Bowen-tekniikka selkäkipu. Olemme kaikki istui liian kauan ja käyttää liian vähän, mikä johtaa selkäkipuja. Me kärsimme consenequences selän vammoja koko elämän. Riippumatta alkuperästä selkäkipu, Bowen-tekniikka on luvannut auttaa paljon.

Sinun täytyy noudattaa tiettyjä ohjeita, jotka koskevat kaikenlaisia ​​Bowen-tekniikka, kuten ottaa 15-20 minuutin kävelymatkan jälkeen kunkin istunnon eikä saada muuta hoitoa samanaikaisesti. Ihmiset ovat kertoneet, että vaikka ensimmäisen hoitokerran jälkeen heidän selkäkipu väheni merkittävästi ja että jatkuva hoito on julkaissut ne kipua kokonaan. Tämä ei ole vain suhteen selkäkipuja, mutta kaikenlaisia ​​ajallisia tai krooninen kivut johtuvat urheiluvammat tai muita lihasten tai luun vammoja.

2. Alternative akupunktio

Jos luulet voisi hyötyä akupunktio mutta sinä pelkäät neuloja, kokeile Bowen-tekniikka. Se stimuloi meridiaaneja kehon ja liikkeeseen energian tietyissä akupunktio paikkoja. Se voisi auttaa sinua samalla tavalla akupunktio ei vain ilman neuloja.

Ihmiset kertoivat, että Bowen-tekniikka auttoi heitä allergiat, korvatulehdukset, kuukautiskipuja, päänsärkyä ja jopa jotkut komplikaatioita raskauden aikana. On myös sanottu olevan hyötyä paniikkikohtauksia, yökastelu lapsilla ja aikuisille, ja fibromyalgia, muun muassa. Joten, jos et ole osaksi akupunktio mutta et hyödyttääkö se antaa, Bowen tekniikka on oikea sinulle.

3. Stressi helpotus

Ehkä suurin hyöty Bowen-tekniikka on stressin helpotus. Olemme kaikki alle paljon stressiä välillä työpaikkamme, koti ja perhe ja me todella tarvitsemme jotain alentaa stressiä. No, Bowen-tekniikka antaa ihana tuloksia.

Voit nauttia lempeä kosketus terapeutin suorittaa Bowen-tekniikka. Istunnon aikana, sinun tulee pukeutua valon vaatteita ja öljyjä ei aletaan soveltaa ihoa. Ne, jotka ovat läpikäyneet Bowen terapia ilmoitti olevansa täysin rento ja syytettiin positiivista energiaa käsittelyn jälkeen. Joten, olet stressaantunut? Bowen-tekniikka voisi auttaa.

4. Välittömät tulokset

Bowen-tekniikka antaa välittömiä tuloksia. Sinun yleensä tuntevat paremmin jo ensimmäisen käsittelyn ja tarvitsevat vain 2-3 hoitoja. Asian ydin hoito on, että se on tarkoitus auttaa kehoa oppia parantua itse, joten sinun ei tarvitse monia toistuvia hoitoja.

Kuitenkin, sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä, jotta hoidon töihin ja se ns Kolme Ws - Walk, vesi ja odota. Ottaa 15-20 minuutin kävelymatkan välein hoidon ja joka päivä ennen seuraavaa käsittelyä. Juoda vähintään 6-8 lasillista vettä päivittäin ja odota vähintään viikkoa ennen kuin alat tehdä mitään raskainta tai ennen kuin olet tahansa fyysistä työtä.

Joten, jos haluat olla kivuton, rento ja haluat tuloksia heti - kokeile Bowen-tekniikka. Se voi olla juuri mitä etsit.

Jos olet jo kokeillut, ole hyvä ja jaa kokemuksia.

Tutustu näihin