Yksinkertainen strategioita tehostaa tuottavuutta

"Et koskaan löydä aikaa mihinkään. Jos haluat aikaa, sinun täytyy tehdä se." Nämä viisaat sanat Charles Buxton vuodelta 19th century ovat universaali totuus mikä selittää tuottavaa on haaste useimmille meistä.

Yksinkertainen strategioita tehostaa tuottavuutta

Jos tunnet itsesi yksinäiseksi vuonna tuottamatonta alueella, tilastot lohduttaa sinua. 2005 Microsoftin tutkimus osoitti, että suurin osa ihmisistä käyttää vain 60% kokonaistyöajasta tehokkaasti. Tämä tarkoittaa useimmat maailmanlaajuisesti toimiva väestö todella toimii vain 3 out of 5 arkipäivää. Vaikka tämä on normaalia, haluamme nousta yli keskiarvon korkeampi tarkoitus henkilökohtaista menestystä ja täyttymystä se tuo.

Lukemattomat järjestäjä ja tuottavuus ohjelmisto on tehty, kirjoitettu kirjoja ja kursseja myyty. Kuten kaikki asiat, paras strategia kiertää on tuottamatonta on ajatella analyyttisesti ja lähestymään strategisesti. Vaikka minun neuvoni lista näyttää, miten lisätä tuottavuutta, se on valita ja muokata niitä luomaan henkilökohtaisen ratkaisun ja testi, jos se toimii viikoittain.

Kuukaudessa, sinulla on hyvä käsitys mitä pitää sinua optimaalisen tuottavuuden taso ja se on helpompi kehittää menestykseen edelleen. Varmista pitää päivittäin kirjaa mitä tehtiin ja saavutettiin joka päivä, joten voit seurata, miten, milloin ja missä määrin teidän tuottavuus on kasvanut.

Tavoite 1: menevää vauhtia

... Ja kaikki rullaa alas sujuvasti heti sillä hetkellä. Aloittaminen kanssa tahansa työtä on vähän lämmetä, ajautui lukemattomia vähän häiriötekijöitä, alkaen chatit ja sosiaaliset verkostot kuin heidät voidaan määrätä uusia ensisijaisia ​​tehtäviä. Kouluttaa mielesi pysyä keskittyneenä. Tylsä, mutta uskomattoman tehokas jooga käytännössä tätä varten on annettu kätesi pöydällä, kämmen ylöspäin. Sitten käpertyä ja avautua sormi sormella, hidastettuna tyyliin keskittyen kun jokainen millimetri liikkuvuutta.

- "Ja kohta on?" Oppiminen rauhoittaa mieltäsi, kiinnittää huomiota yksi asia kerrallaan ja kestää sitä. Mikä näyttää kiusallinen alussa tulee täysin normaalia käytäntöä. Vasta kun tulet päättänyt laittaa häiriötekijöitä syrjään ja henkisesti joutuvat keskelle tehtävä käsin voit rakentaa vauhtia. Se on maaginen hetki, kun työnkulku on huipussaan, ja et ole edes tietoinen siitä, koska olet aivan liian kiireinen tekee hyvää työtä. Tämä on, kun todellinen työ tapahtuu, sen maksimaalinen nopeus.

Käytännössä sinut siellä. Voit rakentaa itsekuria välttämätöntä tuottavuuden lisäämiseksi helpompaa, jos käytät oikeat työkalut.

Hanki tuottavuus ohjelmisto

Ylivoimaisesti suosituin mikro-ajankäytön hallinta ratkaisu on Pomodoron tekniikka. Voit käyttää sitä minkä tahansa työtä, että sinulla meke suurimman osan ajasta. Niille teistä, jotka eivät tunne käsitettä, Pomodoron on ajanhallinnan kehittämä Francesco Cirillo kahdeksankymmentäluvulla, mutta se on edelleen täysin sovellettavissa. Cirillo innostui söpö tomaatti-muotoinen keittiö ajastin alun perin tarkoitus mitata kypsennysajan.
Käytä sitä, jos olet työtä kotoa mom, start-up yrittäjä tai opiskelija kuormien kirjoja mennä yli ja jotkut väistämätön unettomia pänttäämistä yö istuntoja eteenpäin.

Konsepti on hyvin yksinkertainen, mutta se vaatii itsekuria. Tyypillinen pomodoro työ aikaväli on 25 minuuttia, jonka jälkeen 5 minuutin tauko. Yksinkertaisesti luvata itsellesi, ei periksi häiriötekijöitä niin kauan kuin tilanne on sinun. Kollegat ja pomo barging kertoa jotain selvästi pois sinun hallinnassasi, mutta vaikka työskentelet toimistossa voit pyytää olla rauhassa ja että saat takaisin ne 15 minuuttia tai niin, tauolla aikaa.

Iso puolen tunnin tauko on palkita jälkeen 4 istuntoja. Sinun ei tarvitse mitata omaa aikaa tai asettaa puhelimesi muistutuksia. Kuten pomodoro on niin suosittu, on olemassa lukuisia online ajastimet ja ladattavia järjestäjä apps, yksinkertaisin joka on munakello standardin 25 minuutin työ paikkaa. Voit vapaasti keksiä oman ajan rakennetta, koska pitkiä jaksoja toimivat paremmin joillekin ihmisille. Ne voimistui ensimmäisen puoli tuntia, ja haluavat säilyttää sen jopa koko tunti ennen kuin menee tauko.

Fear Factor vs. Positiivinen vahvistaminen

Niille, joiden työ liittyy kirjoittamalla, kuten opiskelijoita, tutkijoita, kirjailijoita ja toimittajia muun muassa työkalu Olen innokkaasti ja suosittelen on stressaavaa, mutta hauskaa Kirjoita tai kuole. Jos pelko on vain tunne, joka voi mahdollisesti tehdä työskentelet, katso enää. Sinulle annetaan tyhjä laatikko kirjoittaa, ja useat pelitilaa työtä, tiukimmat joka on kamikaze-tilassa. Jos et kirjoita mitään tietyn ajan, ohjelma käynnistyy poistaa mitä olet aiemmin kirjoittanut! Aloittelijoille pitäisi valita ensimmäisen tason, kun olet vain varoitti pop-up, joka et ole kirjallisesti. Voit jopa määrittää eri hälytysäänet pitkin visuaalisen muistutuksen.

Toisaalta, tai pikemminkin, toisaalta tassu, jos olet kissa fani (kuka ei?) Ja arvaus siitä, miten parantaa tuottavuutta on kyse positiivinen vahvistaminen, Kirjalliset? pentu! tulee lemmikki sinulle satunnainen söpö kisu pic välein 100-1000 kirjoitetut sanat. Miten siistiä se on? Linkki kehrää minun kirjanmerkkipalkkiin, ja en voi odottaa ansaita minun seuraava suloinen pentu kuva.

Google-kalenteri on ilmeinen ratkaisu yleisen aikaa suunnitteluun päivittäisistä pitkän aikavälin tehtäviä ja hankkeita, ja pitää kaikki päivät koostuvat yhteen paikkaan, niin monta muistutuksia asetettava kuin tarvitset.

Ruoki aivot

Vempaimia ja fancy ohjelmisto ei tee ihmeitä omasta. Pysyä keskittyneenä, sinun ei pitäisi koskaan aloittaa työt nälkää tai on roskaruokaa välipaloja, jotka eivät ole ravitsevia. Yksinkertaisia ​​sokereita löytyy karkit vain parantaa henkistä toimintaa lyhyeksi ajaksi kutsutaan "sokeria korkea", jonka jälkeen tunnet valutettu ja yleensä alas. Aivosi haluaa sinun kuluttaa monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, löytyy pasta esim. jotka hajoavat tuntikausia pitää sinut toiveikas.

Sain tämän neuvon meidän perheen MD kun olin vielä opiskelija. Se ei ainoastaan ​​auttaa minua valmistua, mutta se pitää minut kunnossa, vaikka istui koko päivän ja vain meni lenkkeily iltaisin. Toinen painopiste ystävällinen tyyppi sokeri on fruktoosia, löytyy hedelmistä. Sekä tuoreita ja kuivattuja rypäleet ovat suuri lähde sitä, plus kaikki mineraalit. Terveellisiä välipaloja, jotka auttavat sinua ajatella ja toimia, ovat kaikki erilaisia ​​pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä kuin taatelit, viikunat ja aprikoosit. Se on okei palkita itseäsi suklaapatukan tai nakki välein merkittävä saavutus.

Liian syötteen aivojen hapen kanssa, mennä ulos reipasta meditatiivinen kävellä tai jäädä ja joogaa tai qi gong, kiinnittäen erityistä huomiota syvä vatsan hengitys. Jälkeenpäin jatkaa yli kupin mate teetä, joka on osoittautunut tehokkaammaksi kuin kahvia ja vaarattomia terveydelle. Sama koskee sakon vihreää teetä lajikkeita, mutta varo olla se jälkeen kahdeksantoista, tai sinulla on nukahtamisvaikeuksia iltaisin, koska se sisältää kofeiinia. Tietenkin se auttaa, jos todella täytyy työskennellä läpi yön.

Kolmesta viiteen pientä kupillista vihreää teetä päivässä pitää aineenvaihduntaa korkealla tasolla, polttaa pois varastoida rasvaa, joten voit vielä istumista elämäntapaa ja kasva ylipainoinen, kunhan teet hapen lisääminen 30 minuutin harjoitus ja roskaruokaa roskaruoka.

Oletko moniajo äiti?

Ja tunnet uupumusta koko ajan? On strategiaa lievittämiseksi hektinen elämäntyyli. Ensinnäkin, onnitella itseäsi kaikki saavuttaneet taidot ja kyvyt, jotka näyttävät yliluonnollisia useimmille ihmisille, jotka eivät vielä ole lapsia. Ajoittamalla sitten 25 minuutin työ-aikaväliä viisaasti, valitsevat rauhallisin vuorokaudenaikoina: kun lapset ovat vielä unessa aikaisin aamulla, aikana päivällä torkut ja kun he menevät nukkumaan illalla.

Tämä koskee lapsia, jotka eivät käy lastentarha tai päiväkoti. Keskustele kumppanisi teidän työsuunnitelma ja pyytää häntä pelata lapset tunnin jälkeen oman työn, kun käytät toiset kaksi 25 minuutin oppituntia saada tehtävät tehtyä.

Totuus on, sinun pitäisi vakavasti työtä poistamalla moniajo ja vähitellen alkaa tehdä yksi asia kerrallaan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että vain 2% ihmiset yleisesti työväestön voi asioita yhtä. Useimmille meistä se on ällistyttävää, uuvuttavaa ja yksinkertaisesti hyödytön. Moniajo vain luo illuusion saavutus. Se todella alentaa meidän IQ 10 pistettä, joka vastaa vaikutuksia uneton yö. Ehkä olet tarttunut kaikki sähköpostit, seurusteli, verkottunut... mutta luultavasti ei edes kosketa tärkein tehtävä käsin, tai tuskin teki niin.

Ratkaisu on yksinkertainen: asettaa 25 minuuttia syrjään käsittely ja arkistointi sähköposteja, toinen 25 minuuttia kiireellisiä puheluita, chatit ja sosiaalisia verkostoja, ja viettää loppuelämäsi saatavilla työajan täyttää tärkeät päivittäin tavoitteita.

Kerran kuukaudessa, tarkistaa ja määritellä pitkän aikavälin tavoitteita, esimerkiksi on varaa laadukkaita koulutus lapsesi, tai laajentaa perheyritys kansainväliselle tasolle. No määrittelee tavoitteet ovat mitä erottaa top 3% menestyvät ihmiset muusta väestöstä, mukaan tekemän tutkimuksen Harvard Business School.

Ovat oman alkuperäisen tuottavuutta lisäämällä ratkaisuja? Care jakaa kommentti osiossa alla kaikkien hyväksi.

Tutustu näihin