5 helppoja tapoja valkaista hymy

Sinun ei tarvitse mennä kauas saada ainesosia tarvitset kirkkaampi hymy. On paljon kohteita löydät paikalliseen ruokakauppaan, jotka voivat auttaa tehdä hampaita valkoinen ja näyttää hyvältä.

5 helppoja tapoja valkaista hymy

Ei ole mitään tarvetta etsiä paras valkaisuun sarjat, tai lukea pitkiä ohjeita. Sinun ei tarvitse vaivautua soveltamisesta sulava hampaan lakat. Vain yksinkertainen kokeilla myös joitakin näiden elintarvikkeiden osaksi ruokavaliota ja olet askeleen lähempänä parantaa kirkkautta hampaita. Helppoa eikö?

1.. Vesi

Ilmeinen vastaus lähes kaikki terveys-ja kauneus ongelma. Vesi on kyky pitää suu kostea ja tuoretta kuin sen laukaisee syljen tuotantoa. Tämä auttaa säätelemään ikeniä sekä monia muita asioita. Kuluttaminen vettä säännöllisesti tyhjentää hapan sisältö, että olet ehkä ollut aiemmin ja pitää suusi ilmaiseksi pysähtynyt hiukkasia. Juomavesi auttaa rappauksen pois ei-toivotut hiukkaset aiheuttavat haittaa hampaita. Sen hyvä koko kehon ja pitäisi olla osa päivittäistä ruokavaliota anyways niin pitää hampaat puhtaina on bonuksena.

2. Maitotuotteet

Maito, juusto, jogurtti jne, kaikki nämä tuotteet sisältävät runsaasti kalsiumia, joka on suuri hampaita. Toinen tärkeä tekijä on, että vaikeampaa juustoja myös auttaa puhdistus hampaita, koska ne harjata vasten hammas pakottaa ruuantähteet tulla pois. Nyt siellä on minun tekosyy syödä enemmän juustoa!

3. Vihreä tee

Erittäin hyödyllistä juoma, lisäämällä vihreää teetä ruokavalio kasvaa antioksidantteja elimistössä. Antioksidantit ei vain taistella plakin hampaita, mutta myös vähentää huono hengittää. Juominen tämä tee voi myös vastapaino, että happamuus suussa ja alentaa mahdollisuudet hampaita rapistuvat.

4. Omenat, porkkanat, kurkut, selleri jne.

Nämä sylki luo elintarvikkeet auttavat vähentämään happamuus suussa, joka on tärkeä osa terveellistä hampaat. Runsaskuituinen elintarvikkeita myös johdonmukaisuutta, joka hankaa hampaat puhtaina.

5. Mintunlehteä

Vaikka tämä ei ole selvää ainesosa ostaa teidän ruokakauppaan, se on taatusti auttaa. Märehtiä mintun lehtiä tai yksinkertaisesti sisällyttämällä ne juomaan / ruoka antaa sinulle hyviä hengenvetoon. Mint sisältää myös ainesosan, jota käytetään hampaiden valkaisuun tuote ja voi näin ollen tehdä temppu ilman vaivaa ostaa valkaisuun sarjat.

Sisällyttää nämä kohteet day-to-day perusteella ja huomaat eron ei vain hymysi mutta yleistä terveydentilaa samoin. Yhdistyminen näyttää hyvältä pysyä terveenä tekee elämästä niin paljon helpompaa. Nyt mikään ei estä sinua lyöntivuoro ne ripset ja paistaa, että mega-watin hymy!

Tutustu näihin