5 ylellisyyttä kauneus tuotteita julkkikset rakastavat

Yksi parhaista etuisuuksia on julkkis on pääsy yläpäätä ylellisyyttä kauneus tuotteita, jotka takaavat erinomaisia ​​tuloksia. Seuraavassa joitakin oivalluksia kokeiltu, testattu ja rakasti kauneuden hoito niittejä tähdet vannovat.

5 ylellisyyttä kauneus tuotteita julkkikset rakastavat

Jatkuva stressi, hektinen elämäntyyli ja non-stop matka laittaa julkkikset alle suuri vaara, ettei näyttää raikkaalta ja upea kaikkina aikoina. Silti jotenkin, jotkut heistä onnistuvat saavuttamaan juuri sitä.

Niiden salaisuus?

On monia, tietenkin, ja nämä ylellisyyttä kauneus tuotteita julkkikset ei voi tehdä ilman varmasti luettelosta.

1.. Chanel kosteuttava veikkausta jauhe

Jennifer Aniston rave siitä ja kutsuu sitä yksi hänen henkilökohtainen niittejä.

"Kun en ole töissä, käytän hieman aurinkopuuteria piristämään minun posket. Se ei ole orangey! Pidän siitä, että se on enemmän ruskea, jossa twinkles siinä", sanoo Aniston.

Moitteeton rakenne ja sekoitus tämän tuotteen ovat mitä tehdä se on-kokeilla. Valikoima värejä tahansa ihon sävy ja houkutteleva pakkaus, jossa on suuri peili ja käyttökelpoinen harja antaa täydellinen työkalu saada, että himoittu hehkua kuuluisuuksia, kuten Lauren Conrad ja Blake Lively ovat tunnettuja.

2. La Mer hoito meikkivoide SPF 15

La Mer tuotteet ovat jo pitkään kutsuttu ihmeellinen ja niiden hoito meikkivoide ei mitään hälventää huhuja.

Ei vain se antaa virheettömän ulkonäön, se toimii hoitoon ja ylpeilee mojova SPF suojaa, joten se ei ole ihme, miksi Angelina Jolie valitsee tämän tukikohta sekä punainen matto esiintymisiä ja yksityisasioita.

3. Mila Moursi nuorentava seerumi

Temppu tavoitteena on todella hämmästyttävää katsoa ulkopuolella on vapauttaa sisäinen säteily.

Silloin tämä voimakas eliksiiri tulee pelata.

Hollywood-listers, kuten Aniston, antaa niiden kasvohoidot Mila Moursi, jonka allekirjoitus seerumin vähentää juonteita ja ryppyjä ja kiillottaa ihoa sisältä ulospäin.

4. L'Occitane ultra rikas vartalovoide runsaasti sheavoita

Tämä super-tiivistetty (25% Shea Butter), nopeasti imevää kosteusvoide tarjoaa koko kehon fantasia monella tasolla. Se jättää ihon pehmeäksi, notkea ja kauniisti ravittu, hemmottelua kehon ja aistien kevyt tuoksu jasmiinin.

Sarah Michelle Gellar ja Evangeline Lily ovat kokeneet monia etuja kermavaahdon kaava ääriään myöten täynnä pellavansiemeniä, malva, manteliöljyä ja hunajaa otteita vauhdittamana aprikoosi öljy-ja E-vitamiinia

5. Dr. Hauschka päivä nousi kerma

80 vuotta vanha resepti, luonnonmukaisesti viljellyt lääkekasvikortteli ainesosina eikä säilöntäaineita ovat vain joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka tekevät tästä tuotteesta koskaan olla-ilman kohde tällaiselle terveyden tajuissaan kuuluisuuksia kuten Julia Roberts, Gwyneth Paltrow ja Madonna.

Roberts meni jopa niin pitkälle sanoa, että Dr. Hauschka on syypää hänen ikuinen säteilevä iho, jossa brändi valtava tunnustamista ja liikuttamiseen maailmanlaajuinen kiinnostus niiden huolellisesti muotoiltu tuotteita.

Tutustu näihin