8 vinkkejä kivuton bikinit vaha

Ettekö kyllästynyt peläten päivä täytyy mennä saada bikinit vaha? Oikeasti, ei ole jo aika lopettaa henkistä kidutusta olet menossa läpi, kun valmistelee mennä läpi tuskan bikinit vaha? Lukea ja oppia, miten vähentää kipua vähintään!

8 vinkkejä kivuton bikinit vaha

Karvojen poistoa. Se on narttu! Mutta se on tehtävä. Argh kirottu olkoon meidän karvainen esi! Ei, vakavasti, tarkoitan vahaus jaloissa tai käsissä yksin on ehdottomasti riesa, mutta puhumme kokonaisuudessaan brasilialainen bikini vaha täällä! Se on kova ydin! Jos luet tätä ja ajatella olen parhaillaan draamakuningatar se täytyy tarkoittaa olet yksi onnekas tytöt, joilla on erittäin korkea kipukynnys. Kaikki vitsejä syrjään - brasilialainen bikini vaha on melko tuskallista useimmille naisille!

Nyt kun olen oikein pelottaa pois jokainen, joka ei ole kokeillut sitä koskaan yrittää sitä, anna minun yrittää korjata asioita! Ei ole väittää, että se on loppujen paras menetelmä karvanpoistoon (paitsi laser karvojen poistoa), koska se ei tee hiuksia karkeampaa ja karkea, kuten parranajo, ja sen vaikutukset ovat pidempiä. Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä sisäänpäin kasvaneita ihokarvoja. Joten, edut ovat selvät.

Kuitenkin niin on hinta! Enkä tarkoita hintaa maksat dollaria! Ei, en puhu hinta maksat ottaa istua siellä sietämätöntä kipua, kun joku vetää kaikki hiukset pois. Saan ylidramaattinen uudelleen? Anteeksi. Pääsen vinkkejä nyt. Onneksi on olemassa asioita voit tehdä yrittää minimoida kipua bikinit vaha. Ja nämä, todella, tehdä työtä!

1.. Ole johdonmukainen

Se saa helpommin aina teet sen, se ei todellakaan! Se johtuu hiukset ohenee ja pehmeämpi jälkeen vahattu, mikä tarkoittaa enemmän vahaa vähemmän se aio satuttaa. Joten, kyllä, se menee todennäköisesti satuttaa hieman ensimmäistä kertaa teet sen. Jos olet parranajo sinne ennen päätöstään vaha se kaikki voit lyödä vetoa se aio satuttaa helvetisti, mutta se paranee. Pysy siinä, se on sen arvoista.

2. Päästä yli itsetietoisuuden

Being itsetietoinen yksityiset bittiä on viimeinen asia mitä tarvitset! Ajattele sitä näin, nainen tekee oman vahaus voisi vähempää välittää miltä näytät siellä. Myös hän olisi melko yllättynyt, jos et olisi karvainen nähdä, miten olet tullut hänen poistaa hiukset. Joten, saada kaikki wimpy noin ottaa levitä jalat muukalainen on todella tarpeetonta. Ahdistus voi itse tehdä kokemuksesta paljon huonompi kuin sen pitäisi olla.

3. Käytä puuduttavaa voidetta

On kourallinen tällaisia ​​tuotteita markkinoille, jotka eivät tee eroa - kuten ei huutaa kerma by Rentoudu ja vahaa. Tämän kerma on vapauttaa sinut tuskaa saada vahattu jonka puuduttavaa ihon alueella haet sitä. Muista lukea ohjeet ennen kuin käytät sitä varmista, että teet sen oikein (esim. tämä erityisesti tarvitse toteuttaa 30-45 minuuttia ennen menossa vaha) ja varmista, että et ole allerginen jollekin aineista.

4. Aina mennä vaha toisella viikolla, kun kuukautiset

Tämä on aikaa, jolloin kipukynnys on korkeimmillaan. Koska kaikki toimi ja whiney ja ärtyisä, kun olet kuukautisia edeltävä ei sekoita hyvin saada brasilialainen bikini vaha!

5. Kuori

Tee se päivä ennen ja ylihuomenna! Poistamalla kaikki kuolleet ihosolut anna esteetikko poistaa kaikki karvat, ja siellä tulee olla vähemmän tweezing (tai threating) jälkeen vahaus tehdään. Tekee sen päivän jälkeen on myös tärkeää, ja niin on edelleen kuorivat aika ajoin, sillä se estää ihon sisään kasvavat karvat!

6. Lomauttaa piristeitä

Kuten kofeiinia tai alkoholia! Ottaa piristeiden elimistösi saa sinut herkemmäksi kivulle! Joten, anna periksi, että kuppi kahvia päivässä aiot saada fuzz ilmaiseksi!

7. Varaamiseksi iltapäivällä

Luultavasti ei tiedä tätä, mutta kipukynnys on huomattavasti suurempi from3 on seitsemäntoista.

8. Ottaa kipulääkettä

Popping tiskin kipulääkettä kuten Parasetamoli tai advil 30-60 minuuttia ennen nimittämistä auttaa. Vaikka en yleensä melko kiertymiseltä pillereitä tehdä mitään paremmin se tulee tehdä ero! Paitsi että ne vähentävät tunne kipua, mutta he myös auttaa ohjaamalla mahdolliset tulehdusta.

Tutustu näihin