8 vinkkejä tehdä jalat näyttää enää

Kun kesä tulee, yksi niistä asioista, tytöt kiinnittää eniten huomiota on se, miten niiden jalat näyttävät. Me kaikki toivomme ohut, ruskettunut, venyttää markkaa ilmainen ja hyvin pitkä. Valitettavasti kaikki meistä ovat siunattu kilometrin pitkät jalat, joten meidän on sovellettava pari temppuja. Tässä ne ovat.

8 vinkkejä tehdä jalat näyttää enää

Nämä vinkit ovat helppo, mutta erittäin tehokas. Jos noudatat niitä, voin taata, että jalat näyttävät paitsi pidempään, mutta myös kauniimpi. Katso!

1.. Korkokengät ja alustat

Aloitan toteamalla ilmeinen - kyllä, korkkarit jalassa ja alustan kengät tekevät jalat näyttää pidempään. Ne antavat sinulle pari tuumaa korkea, mutta niitä ei saa käyttää aina.

Korkokengät ja alustoja ei ole kovin hyväksi terveydelle ja yllään niitä usein voi aiheuttaa kipuja jaloissa, nilkat, polvet, lonkat ja jopa selkärankaa. Yritä tallentaa ne juhliin ja valita enemmän mukavat kengät joka päivä.

2. Väri kengät

Se ei ole kyse korkkarit jalassa, jalat voi näyttää visuaalisesti enää asuntoja liian vain, jos osut oikea väri. Uskokaa tai älkää, musta ei ole paras valinta. Yllään musta kengät todella saa sinut näyttämään lyhyempi, koska ne tekevät jalat näyttämään pienemmältä. Suuri pitkille tytöille, mutta lyhyillä - ei niinkään.

Kengät etsit on niin lähinnä luonnollisen sävyn ihoa kuin mahdollista. Näin linjaa jalkojen välistä ja kengät eivät ole niin ilmeinen. Tulos - jalat näyttää enää.

3. Shortsit ja hameet

Loogisesti lyhyempi shortsit tai hame, enää jalat näyttää. Kuitenkin, et voi oikeastaan ​​kävellä jotain, joka näyttää enemmän kuin alusvaatteet kuin kuten shortsit, joten tässä on toinen ratkaisu.

Osta shortsit ja hameet, jotka ovat korkea vyötärö. Näin voit tehdä osa jalat edellä polvet visuaalisesti enää, koska se näyttää, että vyötärö linja on suurempi kuin se on.

4. - Linja hameet

Toinen hyvä temppu tehdä jalat näyttää enää on käyttää online - hameet ja mekot. Pituus hame tai mekko itse täällä ei ole oikeastaan ​​suurta merkitystä, se voisi hyvinkin olla alas maahan, kuvio on kysymys.

- Linja hameet ja mekot ovat tiukkoja vyötärön ja sitten laajemmin. Se on juuri sitä avaruus, joka tekee jalat visuaalisesti enää. Embrace - viiva kuvio.

5. Farkut ja housut

Toisin hameet, farkut ja housut, jotka ovat leveämpiä alhaalta todella tekevät jalat näyttävät lyhyempi. Kun se tulee farkut ja housut, valintasi pitäisi olla tumma luiseva farkut ja suorat housut, jotka ovat vain vähän kauemmin kuin niiden pitäisi olla.

On olemassa suuri temppu piilossa täällä. Jos laittaa farkut ja housut, jotka ovat vain 1 "kauemmin kuin niiden pitäisi olla ja yhdistää ne korkokenkiä, niin että et astua niitä, jalat saavat että 1" pitkä. Älä kuitenkaan hulluksi tämän, koska jos olet tehostamalla housuissa, saat aivan päinvastainen vaikutus.

6. Mustat sukat

He ovat tyylikäs, he ovat seksikkäitä ja he tekevät jalat näyttää enää - mustat sukat ovat ystäviäsi. Nämä ovat erityisen tehokkaita, jos sinulla on lyhyet, hieman paksu jalat. Sileää itse hienosti pakata jalka ja piilottaa kaikki epätäydellisyydet, kun tumma väri tekee ne näyttävät niin ohuempi ja pidempi. Hienoa, eikö?

7. Huomaamaton hehku

Jos et ole oikeasti fani sukat ja mieluummin jalat olla alasti, siellä on hyvä ratkaisu myös teille. Sitä kutsutaan huomaamaton hehku.

Osta elin hehku tai kuohuviini vartalovoide ja soveltaa hyvin ohut kerros (muista Avainsana tässä on huomaamaton) pitkin ulko linja jalat - alkaen nilkkojen lonkat. Tämä ohut pystyviiva hehku antaa huomaamaton aksentti pisin linja jalat, jolloin ne näyttävät pidempään.

8. Asenne

Kuten mitä tahansa kauneuden ongelma, asenne on paras ratkaisu. Parhaita tuotteita maailmassa ei auta sinua, jos et ole varma yksittäisiä. Joten, laittaa että melko hame ja suosikki kengät ja kävellä yökerho kuin jos jalat olivat pisimmät jalat maan päällä. Luota minuun, tämä toimii kuin junan vessa.

No, nämä ovat vinkkejä olen sinulle. Jos voit osallistua omalla vihje siitä, miten tehdä jalat näyttää enää, voit vapaasti tehdä niin kommentteja.

Tutustu näihin