Creative kesällä manikyyri ideoita

Kaikki mitä tarvitset täydellisen kesän tyyliin muutamia sundresses, sandaalit, aurinkolasit ja - kesä kynnet! Pidä lukeminen ja inspiroidu näitä uskomattomia kesällä manikyyri ideoita!

Creative kesällä manikyyri ideoita

Muoti ei ole vain vaatteita, kenkiä ja asusteita, se on myös noin luova meikki ja hämmästyttävä Manis! Kun se tulee kesällä manikyyri, mahdollisuudet ovat loputtomat!

Ole luova ja kokeilla jotain uutta ja tuoretta. Tässä muutamia suuntauksia, jotka voivat innostaa sinua: pastelli kynnet, neon kynnet, tai uskomattoman hienoja kynsien tarroja.

Pastellit

Pastellit ovat niin suuria, tänä kesänä he kaikkialla - meidän vaatteita, kenkiä, laukkuja, meidän meikkiä laukut ja korut laatikot... Ja se on aika meillä oli ne meidän kynnet, too! Valitse suosikkisi pastelli sävy ja nauttia siitä, tai - jos olet tarpeeksi rohkea - käyttää erilaisia ​​pastelli sävy jokaiselle kynsien.

Neon

Neon vaatteet ja asusteet ovat olleet suosittuja muotitietoiset jo jonkin aikaa. Joten miksi ei pysyä tämän suuntauksen käyttäen kynnet? Valitse hullu neon kynsilakka, ja väri kynnet! Se näyttää hämmästyttävän muutaman päivän aurinkoa.

Väri esto ranskalainen manikyyri

Klassinen ranskalainen mani aina näyttää hyvältä, mutta miksi et kokeilla jotain uutta, ja uutta? Muoti väri-esto trendi kynnet! Voit tehdä kirjaimellisesti mitä tahansa väriyhdistelmä, alkaen yksinkertaisia ​​- musta ja valkoinen tai musta ja punainen - aina hullu, odottamaton väriyhdistelmiä!

Tässä toinen ranskalainen manikyyri idea kokeilla - tehdä nude pohja ja käyttää eri väriä kunkin naulan. Tämä mani ehdottomasti ponnahtaa ulos!

Kynsitarrat

Nail tarrat ovat loistava valinta niinä päivinä kun haluat tehdä jotain kivaa teidän kynnet, mutta ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä väritä ne.

On olemassa erilaisia ​​kynsien tarra malleja - eläin-ja kukka tulostaa, raidat ja pilkkuja, tunnuksia ja sarjakuvahahmoja! Tulet varmasti löytää tyyli ihastut.

Tutustu näihin