Miten on kuumin jalat

Kesä on tullut, aika laittaa denim shortsit ja seksikäs minihame mutta välttää sitä, koska jalat ovat täynnä selluliittia? Tiedän miltä sinusta tuntuu. Älä epäröi, voit olla kuumin jalat vain muutaman viikon, jos noudatat näitä vinkkejä.

Miten on kuumin jalat

Vuosisatojen ajan naiset kiinnitettävä erityistä huomiota niiden jalat, muinaisessa Egyptissä he käyttivät hunajaa ja öljyä poistaa hiukset, Intiassa erityinen sekoitus sokeri, vesi ja sitruunan oli toiminut vaha. Alussa 19-luvulla, naiset alkoivat pyytää niiden farmaseutit tehdä lääke kunnossa me nyt kutsumme "selluliittia." Nykyään voit löytää voiteet vastaan ​​selluliittia lähin kauppa.

Joten käytä kaikki käytettävissänne saada jalat kaikki kääntyy katsomaan.

Aloitetaan:

1.. Fight selluliittia

Jos olet yksi niistä 99% naisista, jotka kamppailevat selluliittia, sinun tulee käyttää tiettyjä tuotteita. Nopea kysely I keskuudessa suoritettuun lady ystävät osoittivat, että nämä kolme tuotetta ovat tehokkain niistä:

  1. Guam merilevää selluliittia mutaa
  2. Nivea hyvästit selluliittia kerma
  3. Revitol selluliittia ratkaisu

Kaikki naiset samaa mieltä yhdestä asiasta, voiteet, jopa kalleimpia, ei anna tyydyttäviä tuloksia, jos et muuttaa ruokailutottumuksia.

Hyvät naiset, pysy kaukana pikaruokaloissa, virvoitusjuomia, rasva salaatinkastikkeet ja "lohduttava" kulhoon jäätelöä. Selleri tikkuja, porkkanat, vähärasvainen jogurtti, vettä ja vihreää teetä ovat liittolaisia ​​vastaan ​​selluliittia. Varmista, että sinulla on aina joitakin jääkaappi. Jotta asiat helpommaksi, anna itsesi "syntinen" aterian kerran viikossa, mutta eivät tee tätä sääntöä. Manuaalinen hieronta kauneussalonki auttaa myös poistaa myrkkyjä, mutta jos sinulla ei ole varaa sitä yrittää tehdä se itse (tämä video voi auttaa).

Niille teistä, jotka eivät voi viettää 1 tunti päivässä tahroja ja hierovat eri voiteet, täällä on mahtava 5 minuuttia temppu, joka on osoittautunut tehokkaaksi:

Joka päivä, kun ottaa suihku, hieronta jalkojen varpaat kohti reidet kylmällä vedellä muutaman minuutin ajan, tämä auttaa verenkiertoa ja myrkkyjen poisto. Tämän jälkeen voitele tarvittaessa kerma tai geeliä, jos sinulla on aikaa, voit tehdä kevyesti käsien hieronta.

2. Tehdä yksinkertaisia ​​harjoituksia

Ehkä et ole osaksi treenata, mutta jos haluat jalat näyttää hyvältä, sinun täytyy saada ne liikkuvat. Uinti, Pilates ja käynnissä ovat kaikki erinomaisia ​​urheilu koko kehon, jalat erityisesti. "Minulla ei ole aikaa kuntosalilla." Voin melkein kuulla sinun sanovan. Yllättäen (tai ei) sinun ei tarvitse viettää tuntikausia käyttäessään saada kuntoon, 15 minuutin kävelymatkan matkalla töistä, portaidenkipuamisprosessin sijaan ottaen hissi, kävely vinkkejä oman varpaat muutaman minuutin välein päivä myös auttaa sinua saamaan toivottavaa ilmeen.

Saadaksesi parhaat tulokset lyhyessä ajassa kokeilla sisältää nämä 3 harjoituksia suuri jalat osaksi päivittäistä rutiinia. Huomaat eron vain muutaman viikon.

3. Kosteuttaa ja yrityksen iho

Käytä asianmukaisia ​​vartalovoiteet tai elimen Butters päivittäin ihosi silkkisen pehmeä. Heti kun huomaat, että ihosi on löystynyt, esim. kun paino menettää tai raskauden, alkaa käyttää kiinteyttävä tuotteita. Useimmat suosittu kehon kiinteyttävä voiteet sisältävät runsaasti kosteuttavia ainesosia, joten sinun ei tarvitse käyttää rahaa kaksi eri tuotetta.

4. Käytä itse Tanner

Todella kuuma jalat ovat kauniisti, tasaisesti ruskettunut. Koska sen haitallisia vaikutuksia ihoon ja yleistä terveyttä, aurinkoa ja menossa solarium voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Siksi itseruskettavat voiteet ovat hyvin suosittuja. Seuraa näitä 3 suuria temppuja hakemisesta itse Tanner välttää virheitä.

Jos olet kiire ja ei ole aikaa hakea itse Tanner yrittää tätä temppua.

Levitä vartalovoide auliisti on täysin ajeltu ja sileä iho. Odota 10-15 minuuttia, kunnes se on täysin imeytynyt. Kasta laaja, iso sivellin aurinkopuuteria tai löysä jauhe käytät, sitä ravistetaan pois ja soveltaa jalat. Kiinnitä erityistä huomiota nilkkoihin, alueiden takana polvet ja sisäpuolella vasikoita.

5. Laita hohtaa

Kuumin jalat ovat aina paistaa. Keväällä ja syksyllä, saat kiiltoa yllään nailon, mutta kesällä, hohto on must. Jalat näyttää luonnolliselta jos noudatat vähemmän on enemmän sääntö. Purista hieman hohtaa kämmenelle ja levitä pitkin luun. Juhliin ja iltaisin voit levittää sitä vapaammin, mutta silloinkin varo liioittele.

Nyt kun olet valmis jalat kesällä, mennä ulos ja näyttää heille. Muista, että itseluottamus on salainen ainesosa seksikäs näyttää. Monet julkkikset palvotaan perimmäinen sukupuolta pommeja huolimatta niiden puutteita (olen kuullut joku mainitsi JLO?) Joten, laittaa lyhin hame sinulla on, kuvittele, että olet catwalkilla ja jättää maailma jalkojesi alla.

Tutustu näihin