Miten saada pehmeä huulet 7 helppoa vaihetta

Jokainen tyttö haaveilee seksikäs pehmeä huulet. Huulet, että pyydä olla suuteli. Kuitenkin, ei jokainen tyttö voi olla niitä, ilman ylimääräistä vaivaa. Tässä on mitä sinun tarvitsee tehdä. On 7 helppoa vaihetta sinun täytyy noudattaa, jotta saat pehmeän huulet. Kukaan heistä on jotain erityistä, se ei ole kuin sinun on taivuttava taaksepäin. Se on yksinkertainen ja nopea, ja se antaa tuloksia.

Miten saada pehmeä huulet 7 helppoa vaihetta

1.. Juo paljon vettä

Yleissääntö terveenä ja hyvännäköisenä, on olla hyvin sammutettua. Huulet myös kovasti nesteytys - niin, juo paljon vettä.

Jos et ole tarjota kehon tarpeeksi vettä, huulet voi sekä ihoa, kuivuvat ja halkeilevat. Se ei ole kaunis näky, ja plus - se sattuu! Onneksi se kaikki voidaan estää yksinkertaisesti ottamalla lisää vettä. Lisätä vettä juot vain yhden lasillisen, ja näet tuloksia hyvin pian.

2. Ei pureva

Oikeasti, et voi odottaa olevan melko huulet jos purra heitä koko ajan. Vaikka vähän purra tietyissä tilanteissa voi olla seksikäs, puree huulet usein voi aiheuttaa paljon vahinkoa heille.

Yritä välttää tilanteita, jotka johtavat sinut puree huulet. Käytä huulipuna ehkäisyyn puree, tai ostaa huulirasva, joka on maku et pidä. Onko mitään mitä voit todella, sillä saatat innostua liikaa ja tehdä niistä vuotaa verta.

3. Ei nuolee

Monet naiset ajattelevat, että ratkaisu kuivat huulet on nuolla niitä. Tämä on kuitenkin täysin väärä. Vaikka se voisi antaa sinulle instant tunne, että huulet ovat pehmeämpiä, muutamassa sekunnissa ne ovat jopa kuivempi kuin ne olivat, ennen kuin nuoli niitä. Sinun kannattaa nuolla uudestaan ​​ja voit tehdä huulet kuivempaa ja kuivempaa. Levitä huulirasva - eivät nuole huuliasi.

4. Huulivoiteet

Jokainen kertoo, että ratkaisu saada pehmeä huulet on soveltaa huulirasva päivittäin. Tämä ei ole täysin totta. Toki, huuli balsamit ovat suuria, mutta ei niitä kaikkia.

Useimmat huulivoiteet sisältävät vaseliinia. Vaikka se suojaa huulia elementtejä, se, että luomalla ohut kerros päälle. Tämä ei anna ihon, huulet hengittää, ja huulet todella tullut kuivempi ja haluta kovasti lisää huulirasva.

Valitse luonnollinen ja orgaaninen huulivoiteet sijaan. Ne, jotka sisältävät mehiläisvahaa ovat parhaita. He eivät ehkä sovi sinulle aluksi, mutta antaa heille aikaa - ne ovat todella paljon parempi. Myös, anna huulet tauko aina silloin tällöin. Jos aiot pysyä kotona koko päivän, ja voit selvitä ilman huulirasva - eivät koske sitä.

5. Kuorinta

Kuten iho, hilseily on tärkeää, jos haluat olla pehmeät huulet. Se on erittäin helppo tehdä sitä, mutta älä tee sitä liian usein. Kahden viikon välein riittää, kerran viikossa, jos sinulla on todella kuivat huulet.

Kuorinta voidaan tehdä useilla tavoilla. Yksinkertaisinta on dub sormella sokeria ja pyörivin liikkein kattaa huulia se. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele, tai nuolla. Voit myös käyttää pehmeää hammasharjaa ja kuorivat huulet vain lämpimällä vedellä, tai sokeria. Oma suosikki on sekoitus hunajaa, sokeria ja oliiviöljyä. Levitä ja huuhtele 10 minuutin kuluttua. Huulet on pehmeämpi kuin koskaan.

6. Suojakerroin

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on suojella ihoa auringolta. Kuitenkin meillä on tapana unohtaa, että huulet tarvitsevat suojelua liikaa. Sun palanut huulet näyttävät todella huono, ja se voi myös satuttaa todella huono.

Tarkista aina, että huulirasva käytät on SPF. Kevään ja syksyn aikana se on tarpeeksi on SPF15, kun taas kesällä ja talvella tarvitaan vähintään SPF20.

7. Koskaan suojaamaton

Älä koskaan jätä kotiin huulet, joita ei ole suojattu. Sun ei ole ainoa vihollinen. Tuulen, pölyn ja kuivaa ilmaa myös vahingoittaa huulet.

Suojaa huulet huulivoiteet tai huulipunat. Huuli kiillot ehkä ole paras ratkaisu, koska ne voivat kuivaa huulet. Jos huulikiilto on valintasi, varmista, että ostat yhden merkitty kosteuttava, tai soveltaa sitä yli huulirasva.

Seuraa näitä ohjeita ja huulet on pehmeämpi kuin koskaan ennen. Kuitenkin, jos ongelma on jatkuva, varmista, että käyt lääkärin, koska kuivat huulet voi olla osoitus vitamiinin puutos. Sillä välin voit suositella suosikki huulirasva, tai jakaa muiden kärki saada pehmeä huulet.

Tutustu näihin