Miten tehdä huulet isompi luonnollisesti

Monet naiset haaveilevat ottaa kattavamman ja aistillinen huulet. Leikkaus ei ole aina paras tapa saavuttaa tämä, koska se voi olla monia epämiellyttäviä seurauksia, sekä johtaa huonoon ja epätyydyttäviä tuloksia. Tutustu alla miten tehdä huulet isompi luonnollisesti ja soveltaa näitä vinkkejä päivittäin. Tulet hämmästymään, kuinka Plumper ja kissable huulet tulee!

Miten tehdä huulet isompi luonnollisesti

Harjaa ja kuorivat huulet

Jälkeen harjata hampaita, harjata huulet samoin!

Hankausta huulet kevyesti kuivalla hammasharjalla on monia etuja niiden koostumus, sekä niiden ulkonäköä.

Harjaus ei vain poistaa kuolleet ihosolut ja tehdä huulet pehmeämpi, mutta se myös edistää verenkiertoa ja liikkeeseen, jolloin huulet pyöristyä hieman. Tämän seurauksena huulet tulee pehmeämpi, kattavamman ja aistillinen.

Parantaa harjaus vaikutuksia, voit myös hakea hunajaa tai vaseliinia hammasharja. Tämä tekee niistä tasaisempi ja rosier.

Tehdä huulet isompi luonnollisesti kuorinta niitä säännöllisesti

Hyvä kuorinta parantaa verenkiertoa, jolloin huulet turpoavat hieman ja näyttävät Fuller sekä nuoremman näköinen.

Valmistetaan luonnollinen hangata sekoittamalla pieni määrä sokeria ja vettä ohueksi tahna. Lisää muutama tippa joitakin kosteuttava öljy paremmin kosteuttava vaikutus ja soveltaa seoksen huulet. Hieronta pienissä piireissä, pyyhi pois ja jatka suosikki huulikiiltoa.

Tämä kuorinta saattaa aiheuttaa lievää ärsytystä, joka häviää nopeasti, jolloin huulet luonnollisesti täydellisempää.

Käytä luontaistuotteet sijaan kemiallisten huuli plumpers

Tee oma huuli plumpers käyttämällä eteerisiä öljyjä ja luonnon kotiin ainesosia. Vaikutus ei ole pitkäikäinen muiden kemiallisten menetelmien, mutta se antaa huulet täyteläisemmän ja aistillinen ulkonäkö hyvä pari tuntia! Aina kuljettaa huulirasva seoksen mukaasi ja käyttää sitä aina tarvittaessa.

Cinnamon eteerinen öljy

Cinnamon eteerinen öljy on yksi perusainekset monet over-the-counter huuli plumpers. Se stimuloi huulet hiussuonia ja parantaa verenkiertoa, jolloin huulet täyteläisemmän näköiset ja rosier.

Lisää pieni pisara teidän huulirasva, tai kiilto, ja laita se aina kun haluat huulet näyttävät houkuttelevampi. Tunnet lievää pistelyä tai polttava tunne sen levittämisen jälkeen, mutta se häviää nopeasti, jolloin huulet juuri tuoksuva ja luonnollisesti suurempi.

Piparminttu eteerinen öljy

Piparminttu eteerinen toimii samalla tavalla kuin kaneliöljy - se parantaa verenkiertoa ja tuo enemmän verta pintaan huulet. Se aiheuttaa huulet turpoavat hieman ja on täydellinen viilentävä vaikutus.

Lisää yksi tai kaksi tippaa piparminttu eteerinen öljy tl vaseliini ja käyttää sitä säännöllisesti huulirasva.

Cayennenpippuri eteerinen öljy

Lisää 1 tai 2 tippaa cayennepippuria eteerinen öljy teidän huulirasva tai valmistaa oman fabulous huulikiiltoa kotona.

Vain sekoittaa 1 rkl kookosöljyä kanssa 1/3 rkl sulatettua kaakaovoita ja 20 tippaa manteliöljyä. Lisätään 2 tippaa cayennessa eteerinen öljy ja voit saavuttaa luonnollinen kiiltävä huuli Plumper!

Voit myös yhdistää erittäin pieni määrä maahan cayenne pippuria hieman vettä ja hiero sen päälle huulilla, kun haluat niitä plumper.

Mutta varovaisuutta! Älä koskaan liioittele cayenne pippurilla. Ehdottomasti pieniä määriä kasvattaa huulet verenkiertoa, kun taas suurempia määriä polttaa kuin helvetti!

Tehdä säännöllistä huuli harjoituksia

Harjoitukset alla auttaa sinua tekemään huulet isompi luonnollisesti, ilman ennalta kirurgisia toimenpiteitä tai kemialliset käsittelyt.

Sinun täytyy olla pysyviä ja toistaa harjoituksia päivittäin vähintään 1 kuukausi, jatka sitten tehdä niitä 3 kertaa viikossa. Kuntoilu kiinteyttää kasvojen lihaksia, joita et yleensä käytä, ja pullea huulia aivan luonnollisella tavalla.

Pilli

Naiset ja miehet, jotka soittaa musiikkia puhaltimia on täydellisempi ja isompi huulet luonnollisesti, koska ne säännöllisesti käyttävät huuli lihaksia. Helppo tapa saada samat tulokset on valita yksi suosikki melodioita ja pilli sitä 3-5 minuuttia joka päivä, niin vahva ja niin kovaa kuin voit! Voit rakentaa lihaksia ja saavuttaa Plumper huulet.

Hymyillä ja suudella

Pidä huulet kiinni ja hymyillä niin laajasti kuin mahdollista. Pidä hymy 5 sekuntia, sitten rypistää huulet ja työnnä niitä eteenpäin, jos olit menossa suudella jotakuta. 5 sekunnin ajan, sitten taas hymyillä. Sopimus huulen lihaksia niin paljon kuin mahdollista, kun teemme sen. Toista harjoitus 20 kertaa.

Siirrä puolelta toiselle ja kiertää

  • Paina huulet tiukasti yhteen ja siirrä ne oikeaan, niin pitkälle kuin pystyt. Pidä tämä venyttää 5 sekuntia, sitten vetää huulet vasemmalle. Toista tämä liike 15 kertaa.
  • Pidä suusi kiinni ja venyttää huulet ulos suudelma. Kierrä niitä hitaasti myötäpäivään 2 kertaa, toista liikettä vastakkaiseen suuntaan. Onko sarja 10 toistoa.

Kaikki tiivistää, käyttäessään, hyvää huolta huulet ja käyttämällä muutamia luonnollisia plumpers huomattavasti auttaa sinua tekemään huulet isompi luonnollisesti! Jos on muita temppuja, että meillä ei ole mainittu, ota meihin yhteyttä!

Tutustu näihin