OPI kiillottaa Tarvitset tänä talvena

Toki, olet menossa tarvitsevat huivit, käsineet ja söpö talvikengät, mutta et voi unohtaa yksi tärkeimmistä (puhumattakaan muokattavissa) talviasusteet - kynsilakka! OPI tarjoaa laajan valikoiman värejä lomakauden. Tässä muutamia, jotka ovat varmasti keskustelun alku!

OPI kiillottaa Tarvitset tänä talvena

"Color So Hot sitä Berns"

Kuka sanoi talvella piti olla kolkko ja tylsä? Itse asiassa se on täydellinen kausi mausteen asioita! Tule huomatuksi tämän rohkea, tulikuuma puola, joka asettaa kaikki käsin ilmiliekeissä kirkas väri ja kiilto!

"Metallic 4 Life"

Tämä kaunis, "hiili kimallus" puola alkaen Nicki Minaj kokoelma tuo esiin oman löylynlyömiä persoonallisuus, ja anna asu hieman ylimääräistä OOMF. Käytä tätä väriä illanviettoon kaupungin tai loma osapuoli. Se tulee saalis kenenkään silmään - saat tonnia kohteliaisuuksia!

"Sweet Heart"

Pink on aina kauden ja pehmeä, ruusuinen väri kohteliaisuuksia punastuminen posket talvella lunta. Hienostunut ja hienovarainen, se menee hyvin monia ihon sävyt ja kaikkein asuja. Kokeile tätä väriä rento brunssi kanssa tytöt, tai kun sinun tarvitsee vain söpö pop vaaleanpunainen!

"Road House Blues"

Tämä rikas, dramaattinen sininen on ihanteellinen talvella väri. Se on salaperäinen, ja tekee sinusta tuntuu ylellinen. Se menee parhaiten tummempi ihon sävyt. Tämä puola on klassinen tyylikäs, ja täydellinen ilta otteeseen!

"Yli Taupe"

Professional, neutraali ja vaivattomasti chic, voit keuliminen tämä klassinen puola minnekään liiketapaamisista brunssi. Se lisää uuden tason hienostuneisuutta ja eleganssia mihin tahansa rento asu.

"Kiitos Windmillion"

Tämä Minty sininen sävy on pakko saada tällä kaudella. Tulet rakastamaan sitä on viileä, trendikäs tuntuu ja miten se valaisee sormenpäät olematta liian kesä-y.

"Vampersterdam"

Tämä lumoava luumu puola varmasti elää jopa sen nimeä "vamping up" kaikki näyttää. Se antaa sinulle vankka, värit ripaus glitteriä. Voitteko sanoa va-va-voom?

Kerro meille, mikä on sinun suosikki OPI kynsilakka;)

Tutustu näihin