UV kynsilakka tai säännöllinen kynsilakka

Valitsemalla minkälainen kynsilakka käyttö voi varmasti saada minut hieman frazzled. En ole koskaan halunnut akryyli kynnet tai liimattava niitä, joten maalaus kynnet usein oli selvä haitta. Onneksi on niin monia uusia tekniikoita tänään, ajattelin kokeilla ja nähdä, mikä olen mieluummin paremmin. Tässä mitä löysin.

UV kynsilakka tai säännöllinen kynsilakka

UV kovettunut kynsilakka

Koska tyyppinen henkilö, joka vihaa odottaa kynsilakan kuivua hetki kuulin UV kovettunut Nail Polish olin innoissani. Etuna on se, että kynnet ovat kuivat heti! Puhumattakaan siitä, että ne kestävät jopa 2 viikkoa. Kanssa kiireinen aikataulu, joka ei käytä pitkään hyvännäköinen kynnet oikeassa?

Ainoa asia tässä tekniikka on, että sinun täytyy saada se tehdä salonki, koska se kuivataan UV-valot. Ja tämä voisi olla hieman tyyris. Se on ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos olet lähdössä lomalle ja haluavat olla kynsien huoleton.

Ottaa ne tunsin halu vaihtaa väriä, mutta poistamalla UV kovettunut kynsilakka on tehtävä salonki, koska puola ei reagoi normaaliin kynsilakanpoistoaineella.

Joten minun veto olisi antaa tämän laukaus, jos olet poissa yli viikon ja haluavat vain kynnet näyttää henkeäsalpaavat joka päivä! Lopputulos on todella hämmästyttävä, mutta sitoutuneen pitämään oman värin sama tiettynä aikana voi olla vaikea käsitellä.

Pieni vihje, jos valita tämä tekniikka on soveltaa Kynsinauhaöljy päivittäin. Se vähentää kuivumista, joka voi ilmetä, kun laittaa kynsilakka kynnet. Varsinkin jos olet käyttänyt sitä 2 viikkoa, sinun kannattaa nuorentaa kynsinauhat pitää ne näyttää raikkaalta.

Kokeile:

Säännöllinen kynsilakka

Tämä on ollut iät ja ajat, mutta puola on parantunut ajan myötä. Ensinnäkin saada irti kynsilakka on olemassa muutamia asioita, sinun täytyy tehdä. Prep kynnet (leikkaus, tiedosto, puskuri jne.), niin että sinulla on vankka perusta haettaessa kynsilakka.

Sillä ei ole väliä, jos sinulla on pitkä tai lyhyt kynnet, puola näyttää hyvältä tahansa naulatyyppi tahansa väriä. Itse olen suhteellisen lyhyempi kynnet, ja minulla on tapana mennä värisävyjä kuin kuviollinen. Niin sen jälkeen prepping kynnet, levitä ohut kerros massoja. Tämä suojaa naulat ympäristöön samoin kuin kynsilakka itse.

Kun olet tehnyt tämän, valitse väri maalata kynnet, olen koonnut muutamia suosikkejani alla!

Haen ohut kerros ja anna kuivua muutaman minuutin, ja sitten soveltaa enemmän kerroksia kunnes olet saavuttanut haluamasi rakenne, minun tapauksessani tämä on yleensä 2 kerrosta.

Seuraa tätä vuori yläreunasta kynnellä kevyesti harjalla, jotta vähennetään haketus myöhemmin. Se antaa myös kynsien valmiin väri näyttää.

Kun kuivat, käytä pintamaali lisätä kiiltoa ja kestävyyttä teidän puola. Älä ravista pintamaali koska tämä luo kuplia ja vaikuttaa siihen, miten se levitetään kynsien.

Kyllä, tämä menetelmä vie enemmän aikaa ja vaivaa, mutta voit vaihtaa väriä kuin haluat ja se voi kirjaimellisesti olla niin halpaa kuin teet sen.

Voila! Siellä on se, 2 tekniikoita, että olen ollut parhaiten perillä. Itse haluaisin mennä säännöllisesti puola day-to-day perusteella ja UV-kovetettu yksi erikoisempia ja kestävä otteeseen. Tosiasiat on lueteltu ulos teille nyt on sinun vuorosi kokeilla sitä! Kerro miten saat ja mitä löydät on paras tapa sinulle!

Tutustu näihin