10 kalleinta kengät maailmassa

Jos Cinderella ei ollut kadottanut lasikenkä, hän olisi koskaan löytänyt prinssi. Mutta olisiko nämä kenkä päättäjien ja suunnittelijoiden olla valmis menettämään ainuttakaan? Me puhumme joitakin kallein kengät koskaan luotu maailmassa.

"Tosiasia on, joskus on vaikea kävellä naisen kengät. Siksi tarvitsemme todella erikoista niitä silloin tällöin tehdä kävellä hieman hauskaa." - Carrie Bradshaw

Vuosisatojen ajan naiset ovat pakkomielle yli kengät. Pelkästä suojus jalkojen kenkä on kehittynyt taideteos ja koruja joillekin. Carrie Bradshaw Sinkkuelämää lisätään euforia kengän pakkomielle ja teki suunnittelijoiden kuten Manolo Blahnik loistaa maailmanlaajuisesti.

On aikoja, jolloin julkkikset ja Socialites pitänyt pulittaa tuhansia dollareita parin custom suunniteltu Christian Louboutins.

Meidän luettelo alkuun kymmenen kalleinta kengät maailmassa joka puhaltaa mieltäsi. Tuhansia dollareita kuulostaa käteiskassan lopussa tämän!

# 10: Niken Socal Air Force 1 Supreme Max

Nike

Vain lenkkarit pätevöityneet meidän kärkikymmenikköön on Niken Joten Cal Ilmavoimien 1 Supreme Max kengät. Istuu ylpeä numero 10, lenkkarit ovat peitetty 11 karaattia suklaa värillisiä timantteja. Timantit muodostavat ääriviivat kuuluisa Nike logo.

Rajoitettu painos kengät samppanjaa timantteja räätälöityjä ja eloon Laced Up omistaja Ernel Dawkins ja C Couture boutique omistaja Rita Patel. Sitten ne osti Outkast n Antwan "Big Boi" Patton. Myynnistä saadut meni Big Boi: n Big Kidz Foundation.

Big Boi: n Niken kengät ovat arvoltaan mojova summa 37320€. Miten haluaisit ampua kori nämä ovat?

# 9: Tossut 18 th Century Intiassa

Tossut numero 9 on loistava pala historiaa niihin liitetyt. Vuodelta noin 18. vuosisadalla, timantti ja rubiini upotettu tossut kuului aikoinaan Nizam Sikandar Jah, Prince, joka kerran hallitsi rikas ruhtinaskunnan Intiassa.

Sanotaan, että ensimmäinen timanttikaivosten perustettiin Nizam valtion Hyderabad, joka on keskeinen syy Princes varallisuutta. Nizam tossut suunniteltiin perinteinen "mojari" tyyli, muotoilu merkitsee kiertynyt varpaat ja ympäröi nilkan mestareita ja kenkä päättäjien.

Tossut, suunnitteli ja noin 200 vuotta sitten oli symboli Royalty ja ovat tärkeitä, koska niiden historiallinen merkitys tänään. Tossut varastettiin Toronton Bata museo vuonna 2006 ja myöhemmin takaisin.

Nämä kuohuviiniä kengät ovat arviolta arvoinen 119410€ tänään.

Tohvelit 18th century Intiassa

# 8: Stuart Weitzman n "Diamond Dream" Stilettos

Kenkäsuunnittelija Stuart Weitzman on ansainnut maineen luomisessa liian kalliita kenkiä. Hänen mallit tulevat lukuisia bling ja yhdistelmä kenkiä ja koruja. Ei ihme, että kuusi kymmenestä kengät esillä täällä meidän listallamme oli hänen suunnittelemansa.

On numero 8, ovat Stuart Weitzman n Diamond unelma Stilettos. Koristavat yli 1400 timantteja yli kokonaispaino 30 karaattia, nämä kengät luotiin yhdessä kultaseppä Kwiat. Asetettu platinaa 1420 timantit loistivat ja teki debyyttinsä jalat Anika Noni vuonna 2007 Oscar Red Carpet tapahtuma.

Diamond unelma Stilettos kannattaa 373140€.

Stuart Weitzman n Diamond unelma Stilettos

# 7: Ruby tohvelit "Wizard of Oz"

Arvokasta kuin muistoesineitä kuuluisa 1939 elokuva, Ihmemaa Oz, nämä Red Ruby kengät olivat kuluneet Dorothy. Dorothy oli klikkaa kantapäät kolmesti palata takaisin Kansas - kuinka helppoa oli! Alunperin oli seitsemän näistä paria, joista vain viisi jäljellä.

Tossut kirjailtu punaisia ​​paljetteja organza kangas. Nämä olivat myöhemmin koristeltu perhonen-muotoinen punainen hihna nahka rusetteja, ja jokainen jousi oli kolme suurta, suorakulmainen, punainen lasi jalokiviä tummanpunainen Putkihelmet, punainen kehys lasi strassit hopeaa asetukset.

Alkuperäinen Ruby kengät ovat arvoltaan 497020€ ja ovat esillä Smithsonian Museum.

Ruby tossut

# 6: # 6: Stuart Weitzman n "retro rose" pumput

Innoittamana muotivirtaukset 1940, Stuart Weitzman luoneet nämä I-hihna Retro pumput. Classic I-hihna oli raivoa tuolloin. Nousi koristeet varpaille Retro Rose pumput koostuvat 1800 väritön timantit Kwiat.

Diamond paino yhteensä jopa 100 karaattia. On 400 enemmän timantteja upotettu kenkä itse. Ottaa tarkemmin solki kengän ja tulet tapaamaan. Kustannukset tämän häikäisevän kenkä koskettaa 746270€.

Diablo Cody, Oscar ehdolla käsikirjoittajana "Juno" oli köytetty vuonna Stuart Weitzman kävellä punaista mattoa Retro Rose pumput Oscar. Mutta koska kiistaa kahden, Cody kieltäytyi pitämästä pumput kutsuen sitä "halpa julkisuustemppu" ja saapui Oscar yö pari yksinkertaista kultaa asuntoja oman.

Mitä Cody luultavasti ei tiennyt, että tyttöjen määrä tappaisi kukkoilla näissä pumpuissa.

Stuart Weitzman Retro Rose Pumput

# 5: Stuart Weitzman n "Platinum Guild" Stilettos

Kuvittele irrotettava timantteja kengät, että voi tuplata korvakorut tai muita koruja. Stuart Weitzman n Platinum unelma korkokengät ovat juuri sitä. Valmistettu platinaa kankaasta, 464 päärynä ja pyöreä timantteja pukeutua strappy kengät. Oscar-ehdokas Laura Harring valittiin käyttää näitä miljoonan dollarin sandaalit 2002 Academy Awards yö valvovan silmien 3 henkivartijoita.

Nämä Platinum Guild Stilettos ovat arvoltaan 813440€ tänään.

Stuart Weitzman tiedetään luoda naurettavan kalliita kenkiä herättävä timantti ja jalokivi bling, jotka voidaan myöhemmin käyttää koruja omistaja. Vau!

Stuart Weitzman n Platinum Gold Stilettos

# 4: Stuart Weitzman Cinderella Tossut

Vaikka ei lasi tossut, Stuart Weitzman Cinderella tossut soveltuvat prinsessa. Kauniisti luotu Kwiat timantteja painaa 595 karaattia, nämä sandaalit tehdään Italian nahkaa kulta kiilto. 4 ½ tuuman kirkas kallistuneena korkokengät olivat kuluneet laulaja Alison Kraus vuoden 2004 Oscar. Oikea tohveli on peitetty harvinainen 5 karaatin amaretto timantti arvoltaan yli miljoona dollaria itse.

Cinderella tossut hinnoiteltu viileä 5€ milj.

Stuart Weitzman Cinderella Tossut

# 3: Stuart Weitzman n Tansaniitti Heels

Stuart Weitzman n Tansaniitti korot ovat sekoitus upea sininen Tanzanite kiviä ja väritön timantit runsas hopea italialaisesta nahasta. 285 karaattia Tansaniitti kiviä yhdessä 28 karaattia timantteja kaunistella kengänpaulaa ja näyttää enemmän kuin kuninkaallinen rannekoru kuin nilkka kotelossa. Pysäyttäisi tämän sandaali on upea 16 karaatin Tansaniitti pisara muistuttava riipus kaulakoru.

Sinun täytyy pulittaa 5€ miljoonaa laskemaan kätensä tämän kuohuviini kauneutta.

Stuart Weitzman n Tansaniitti Heels

# 2: Stuart Weitzman n "Rita Heyworth" Heels

Toiseksi kallein kengät maailmassa luotiin Stuart Weitzman varten näyttelijä Rita Heyworth.

Innoittamana diiva suosikki korvakorut, sandaalit ovat avokärkinen muotoilu koristaa timantteja, safiireja ja rubiineja. Sensaatiomainen poltettu sienna värillinen satiini valittiin korinväriset ja kaunis hermostuttaa istuu melko varpaissa. Jalokivet peittämillä hermostuttaa.

Edesmennyt näyttelijä läpäisseet perillinen-kangaspuut arvoinen kantapäät tyttärensä prinsessa Yasmin Aga Khan, joka on nykyinen omistaja. Hinnoitellaan peräti 5 M€, nämä korot eivät ole myytävänä. Singer Kathleen "Bird" York valittiin kävellä punaista mattoa näissä liioiteltu kantapäät 2006 Oscar.

Stuart Weitzman n Rita Heyworth Heels

# 1: Ruby Tossut House of Harry Winston

Numero 7 listallamme on alkuperäinen Ruby tohvelit elokuva Ihmemaa Oz, mutta vuonna 1989 juhlistamaan 50 vuotta elokuvan, House of Harry Winston, ylellisyyttä kultaseppä ja tuottaja Sveitsin kellojen valmistettu kopio alkuperäisestä 1938 tohvelit.

Toisin kuin alkuperäisessä tossut, jotka olivat koristeltu paljeteilla, replica oli peitetty todellisia rubiineja ja kesti 2 kuukautta.

Suunniteltu ja muotoiltu Ronald Winston, 1350 karaattia rubiineja ja 50 karaattia timantteja käytettiin bedazzling kengät. 1350 karaattia rubiineja vastasi noin 4600 kappaletta todellisia rubiineja. Vain alkuperäinen Dorothy, näyttelijä Judy Garland on ollut kunnia koskaan yllään kallein kengät maailmassa.

Tällä hetkellä arvoltaan 5€ miljoonaa, punainen rubiini tossut House of Winston ovat kallein kengät maailmassa.

Ruby Tossut (via blindloop.com)

Jos sinulla olisi mahdollisuus valita yksi näistä top 10 kalleinta kengät maailmassa, mikä se olisi?  

Tutustu näihin