3 vinkkejä valitsemalla paras matka kenkiä naisille

Matkalla voitaisiin rasittavaa, varsinkin jos se kestää kauemmin. Viimeinen asia mitä tarvitset ovat kengät, jotka tappavat jalat. Siksi sinun täytyy valita oikea kengät ja tässä miten. Tutustu 3 vinkkejä, miten valita paras matka kenkiä naisille.

3 vinkkejä valitsemalla paras matka kenkiä naisille

1.. Mukava

Ensimmäinen ja tärkein asia, kun se tulee valita paras matka-kengät on varmistaa, että kengät ovat mukavat. Ne eivät saa puristaa jalat ja ne eivät saa antaa sinulle rakkuloita.

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi missään tapauksessa matkustaa upouusi kengät, ei väliä tyyppi. Jopa uusia tossut voisi antaa sinulle rakkuloita kunnes jalka tottuu niihin. Jos tarvitset uudet kengät matkalle, ostaa niitä ja käyttää niitä vähintään viikkoa ennen matkaa itse. Näin annat jalat jonkin aikaa tottua niihin.

Joka tapauksessa paras vaihtoehto on matkustaa, että kengät olet pukeutunut vuosia. Jokainen tyttö on ainakin yhdet niistä - tiedät, kengät olet kiintyneitä ja se käyttää niitä päivittäin. Ne ovat paras matka-kengät.

2. Luonnonmateriaalit

Toinen hyvin tärkeä asia matkustaa kengät on valita ne, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista. Tämä voisi olla ratkaiseva, varsinkin jos olet menossa pitkä matka.

Syynä on, että jalat tuntevat paremmin kengät on valmistettu luonnonmateriaaleista. Joka johtaa jalat haisi paljon paremmin. Tietenkin, et voi odottaa jalat on yhtä tuore kuin silloin, kun aloitit matkan, mutta ne ovat niin paljon tuoreempaa kengät on valmistettu luonnonmateriaaleista.

Valitse nahka tai kangas kengät ja mikä tärkeintä valita hyvät sukat. Sukat pitäisi olla hengittävä, jos et halua juuttua kanssa täysin märkä jalat. Lämpimämmän kuukautta mennä nahka sandaalit, jotka ovat laajempia hihnat, joka ei leikkaa ihoon.

3. Asuntoja tai korkokengät?

Haluaisin aina mennä matalat kengät matka. Yksinkertaisesti, mielestäni yllään korkokengät pitkä, tai jopa lyhyt matka ei ole mukavaa. se ei myöskään ole kovin turvallinen.

Valitse kengät, jotka ovat anatomiset maaperä, koska jalat tulee olemaan luonnollisessa asennossa niitä. Jos et todellakaan voi luopua yllään korkokengät, jossa alemmat. Parhaat niistä ovat ne, jotka tuntuu kuin he eivät edes siellä. Älä valitse korkokengät matkasi. Vakavasti, jalat eivät tarvitse kaikkia että kärsimys, Hyvätkään näytät niitä. Kuljettaa niitä laukku sinulle ja laittaa ne kun olet saavuttanut määränpään, jos et voi oikeastaan ​​elää ilman niitä.

Koko kohta valita kengät matkasi on pystyä kävelemään, kun olet turvallisesti perillä. Kyse on enemmän tunne mukava kuin noin hyvältä. Kun kaikki, jotka sanoo, että et näytä hyvältä litteä mukavat kengät?

Tutustu näihin