Jos olisin julkkis: kenkä painos

Oletko koskaan unelmoida siitä, mitä haluat ostaa, jos raha ei olisi esine? Oletteko pyörtyä yli ajatus julkkisten kaappeja? Niin mekin! Valmistaudu palvoa koostetta kunnioitusta herättävä jalkineet.

Jos olisin julkkis: kenkä painos

Yksi

He Alexander McQueen. Mitä muuta tarvitsee tietää? Tämä vaaleanharmaa väri on jumalallinen. Edestäpäin tämä kenkä on erityisen mielenkiintoinen. Se on silmiinpistävän muistuttaa high top lenkkari, vaikka paljon enemmän tyylikäs ja hienostunut.

Kaksi

Nämä Shark Tooth Akseli Saappaat Givenchyn näyttävät niin pehmeä haluamme halata heidän kanssaan sohvalla. Niitä voitaisiin käyttää minkä tahansa määrän asuja ja ne ovat niin virheetön he voisivat tehdä edes paita näyttää ylellinen.

Kolme

Ratsastussaappaat. He heti saatettava Kate Middleton mieleen. Mitään edes etäisesti liittyy kuninkaallisia-kunnossa kirjamme. Stuart Weitzman on voittanut sydämemme hänen ratsastussaappaat malleja, mutta tämä on suosikki.

Neljä

Sinun on ehkä superwoman pystyä kävelemään näillä, mutta se ei haittaa meille. Kanssa julkkis budjetti voimme vain vuokrata itsemme vaikeasti walk-in-kenkä ohjaaja. Ne ovat olemassa, eikö?

Viisi

Nämä Madame Butterfly nauhakengät Barbara Bui on tarpeeksi väri ja rakenne pitää sinut ogling tuntikausia. Olimme käyttää näitä-lista Oscar puolue että me epäilemättä kutsutaan kun olemme saavuttavan mainetta.

Kuusi

Olemme lyönyt nämä Dior musta leopardi pumput. He mukavaa vaihtelua tyypillinen leopardi tulostaa, ja hohtava hopea aksentti ovat täydellinen loma.

Seitsemän

Nämä mandariini mokka avoin sandaalit Jimmy Choo on terästetty läpinäkyvä lanka. Olemme koukussa tähän yksityiskohtaisesti, muistuttaa siimaa. Olemme innokas näkemään, jos muut suunnittelijat seuraavat perässä samanlaisia ​​tyylejä.

Kahdeksan

Nämä Brian Atwood yli polven saappaat jättävät vähän toivomisen varaa. He ovat kaikki ylellinen mokka, altistuvat takana vetoketju antaa vaikutelman lisätty korkeus, ja aina mairitteleva manteli toe.

Yhdeksän

Barbara Bui on tulossa meidän pakkomielle. Nämä liekki metallinen nahka pumput ovat tasan pelottava ja mahtava. Ne näyttävät he saattavat vain purra nilkan, mutta olemme valmiita ottamaan riskin.

Kymmenen

Nämä pilviin alustat ovat kiehtovia. Meillä ei ole mitään ongelmaa päättää mitä käyttää niitä, ongelma on, jos haluat käyttää niitä? Voimme keksiä tämä: mieluiten jonnekin ilman kääntyessään mäkiä tai harhailla kiviä, jotka voivat lähettää sinulle hurdling ensi viikolla.

Mitä kengän saisit jos olisit rajaton budjetti?

Kannen kuva: http://indianshoecollection.blogspot.com

Tutustu näihin