3 yhteistä laihtuminen virheitä

Itsetehty ruokavalio suunnitelmia usein osoittautua asian ja täynnä virheitä. Useimmat meistä ovat yrittäneet monta kertaa noudattaa tiukkaa ruokailutottumuksiin ja juna kovaa joka päivä, mutta ei koskaan onnistunut menettää grammaa.

3 yhteistä laihtuminen virheitä

Hyvin usein uskomme neuvoja lukea lehtiä tai kuullut ystävänsä, jotka kertovat meille, miten menettää rakkaus käsittelee tai miten korjata loma painonnousua, ovat totta ja todistettu. Mutta ei ole koskaan todella auttanut meitä. Lue vinkit alla ja selvittää, onko teet näitä 3 laihtuminen virheitä itse.

1.. Ohitetaan ateriat voi tehdä sinusta lihoa

Ei syöminen on erittäin vasta-tuotannollisten: nälkää itse ja jättää aterioita väliin on juuri päinvastainen vaikutus kuin mitä olet odotetaan. Ei vain aiotte olla nälkäinen ja päätyvät tyhjennys jääkaappi tai heittäytyvät myöhäisillan mielihaluja, mutta elimistö reagoisi sinun epäsäännöllinen ruokavalio muuntamalla kaikki mitä syö rasvaa varaa, jotta hengissä ja käsitellä kaikki ravitsemukselliset carencies ja kiduttaa laitat itsesi kautta.

Ohitetaan ateriat, ja erityisesti aamiainen, riistää kehon energiaa se tarvitsee toimiakseen kunnolla ja aiheuttaa aineenvaihdunta hidastuu, sekä polttaa vähemmän kaloreita, jotta energian säästämiseksi. Se tekee myös verensokeri laskee dramaattisesti, mikä sinusta tuntuu väsynyt, hutera ja huimausta.

Syö pienempiä aterioita useita kertoja päivässä ylläpitää kehon terveitä ja aineenvaihduntaa korkea, pitää nälän kivut pois ja auttaa laihtumaan!

2. Älä lauennut kasvoi vähärasvaisia ​​tuotteita

Vähärasvaisten tuotteiden kenties ansaitsevat ensimmäinen paikka luettelo yhteisistä laihtuminen virheitä! Vakuuttunut siitä, että he ovat terveitä ja että he saavat sinut laihtua on erittäin näennäistä.

Saatat pettää itseäsi, että et lihoa jos syöt kevytvoi tai juustoa, mutta tosiasia on, että nämä elintarvikkeet sisältävät vielä runsaasti kaloreita ja ne eivät ole lainkaan vähäkalorisia tuotteita.

Ruokavalion välipaloja ja juomia, kuten mysliä baareja, hedelmiä tasoittaa, kuivattuja hedelmiä tai vähäkalorista jäätelöä ehkä vähän rasvaa, mutta ne sisältävät suuria määriä sokeria, joka suuresti vaikuttaa mittakaavassa paino. Varo hedelmämehut myös! Jotkut niistä saattavat olla terve, mutta myös runsaasti hiilihydraatteja!

3. Kuntoilu ei aina tehdä sinusta laihtua

Kuntoilu on terve ja on myös yksi tärkeimmistä edellytyksistä pitkä ja terveellinen elämä. Mutta jos olet päättänyt kouluttaa itseäsi jaksamiseen rotu, et koskaan ihmeellisesti laihtua vain harjoittamalla! Tietenkin, se tekee sinut rakentaa lihasmassaa, mutta lihakset ovat tiheämpiä ja painavampia kuin rasva, ja ne voivat aluksi jopa tehdä saada pari kiloa.

Lihassolut ovat myös metabolisesti aktiivinen kuin rasvasoluja, mutta jotta ne alkaa polttaa rasvaa, sinun täytyy olla vakiona liikuntaa ja kouluttaa joka päivä.

Ilman oikeaa ruokavaliota, liikuntaa yksinään ei auta sinua polttaa pastaa, paistettuja perunoita ja hampurilaisia. Jotta polttaa yhden pizzan pitäisi ajaa 8 km tai kävellä 3 tuntia maltillisesti! Yhdistämällä tasapainotettu ja terveellisen ruokavalion säännöllinen liikunta on sen sijaan tehdä sinusta laihtua tehokkaasti ja auttaa sinua pysymään kunnossa ja pehmentänyt.

Tutustu näihin